Kristine Ullaland

Gründer og CEO i Zero Waste Norge

Fra kr 27.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kristine Ullaland

Går det an å leve uten avfall? Og går det an å drive en bedrift uten avfall? Ja, ifølge Kristine Ullaland. Sist Kristine gikk ut med restavfallet sitt, var i 2015! Dersom du har sett Kristine på en scene, forstår du hvor engasjert hun er i avfallsforebygging, sirkulærøkonomi og plastreduksjon. Det smitter! Kristine mener at svinn og avfall er et resultat av ineffektiv drift, og for å forklare hva som menes med dette, tar Kristine oss gjennom et foredrag der hun presenterer problemet, hvorfor det er et problem og hva som er løsningen. Som foredragsholder er Kristine engasjert, positiv og kunnskapsrik, og hun bruker gjerne fortellinger for å understreke viktige poeng. Hun er ikke redd for å bruke personlige historier for å fremheve problemstillinger, og løsninger. Ønsker du en foredragsholder som inspirerer, engasjerer, utfordrer og motiverer lytteren til å bli en del av løsningen? Book Kristine Ullaland. *Prisen vil variere etter omfang av oppdrag.

Foredrag med Kristine Ullaland

Plast - Hva er problemet og hva kan vi gjøre med det?

Plast har gått fra å være et luksusmateriale til et forbruksmateriale. Dersom vi ikke endrer vår forbruk av plast vil det innen 2050 være mer plast enn liv i havet. Dette foredraget tar for seg problematikken rundt dagens plastbruk og hva vi kan gjøre. Foredrag 30 min, Q&A 15 min.

Miljøstrategi for din bedrift - Hvorfor er dette viktig?

Mange bedrifter fronter i dag ambisiøse miljøstrategier. En av disse er DHL, som har satt seg mål om å bli utslippsfri innen 2050. Det er ambisiøse mål for en bedrift som blant annet bruker fly for å levere sin tjeneste. En slik strategi er økonomisk gunstig, bra for miljøet, men også en viktig og nødvendig strategi for å tiltrekke seg gode tilsette og skape samhold internt i bedriften. Dette foredraget tar for seg hva en miljøstrategi kan være og hvorfor dette er viktig.

Frafall av avfall - Hvordan kan din bedrift redusere avfall?

Har du noen gang tenkt på at avfall er et symptom på ineffektiv drift? Mange bedrifter bruker mye ressurser på å effektivisere drift, men glemmer avfallet. Dette foredraget tar utgangspunkt i Zero Waste som metode og utfordrer publikum til å tenke nytt rundt avfall og ressursbruk. Små endringer kan gjøre stor forskjell for miljøet, bedriftens økonomi og kan også bidra til å gjøre bedriften attraktiv for nye kunder som er opptatt av miljø.

Skreddersydd foredrag

Få skreddersydd opplegg til din bedrift eller deres arrangement. Ta kontakt for mer informasjon. Pris vil variere etter omfang av oppdrag.

Kurs med Kristine Ullaland

Kurs om avfallsforebygging i din bedrift

Lær hvordan din bedrift kan forebygge og redusere avfall, i tråd med FNs bærekraftsmål nr. 12 - ansvarlig forbruk og produksjon. Kurset vil hjelpe deg og dine tilsette forstå problemstillingene rundt overforbruk av ressurser, og hvordan man konkret som bedrift kan endre vaner for å bli en del av løsningen. Kurset vil ha hovedfokus på hvordan man kan forebygge avfall og svinn, som både er bra for bedriftens økonomi og for miljøet.

Kristine Ullaland har 7 vurderinger

Harro Vaags

24. mars 2022

Van Oord Offshore BV

5

Kristine gave an interesting and inspiring presentation on the need and possibilities for reduction and elimination of waste, both in our working and private lives. It made a good start for further discussions during our 2022 Suppliers Safety and Sustainability day in Stavanger.

Vivill Talsnes

27. mars 2019

Fett - Feministisk tidsskrift

6

Kristine er veltalende og engasjerende. Hun deltok i vår panelsamtale på 8. mars i 2019 om kvinner og karriere. Her oppfordret hun alle i salen til å bli gründere, samtidig som hun tegnet et ærlig bilde av utfordringene og gledene ved å starte for seg selv. Vi får fortsatt gode tilbakemeldinger fra publikum og håper å ha gleden av å samarbeide med Kristine igjen!

Astrid Sinnes

13. februar 2019

NMBU

6

Kjempefint foredrag for elever på videregående trinn! Inspirerende og personlig.

Stig Ryland

13. februar 2019

Bergen Næringsråd

6

Kristine har et ekte og varmt engasjement for noe vi alle burde være mer interessert i: en mer bærekraftig hverdag! Hennes foredrag inspirerer og gir deg som tilhører mange nye og viktige tanker i hodet – og hjertet. Hun har blant annet deltatt på vår største og viktigste konferanse – Årskonferansen i Grieghallen i Bergen – med over 500 deltakere i salen.

Hallgeir Hansen

8. februar 2019

Firda vidaregåande skule

6

Kristine deltok på klimakonferansen om klimakommunikasjon og formidling ved Firda vgs hausten 2018. Kristine formidla på ein nær og kunnskapsrik måte som engasjerte deltakarane på konferansen

Marit Steinnes

7. februar 2019

Framtiden i våre hender Søre Sunnmøre

6

Kunnskapsrik og profesjonell framføring, med personlege erfaringar som gjorde dette foredraget nært. Ho engasjerte dei i salen, og vi fekk mange positive tilbakemeldinger frå publikum i etterkant.

Karoline Rise Nøstdal

11. mars 2017

TEDxArendal

5

Kristine holdt foredrag under TEDxArendal 2016, hvor hun snakket om zero waste. Hun er en dyktig foredragsholder som snakker med innlevelse og engasjement. Til inspirasjon for alle i salen!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS