Kristine Ullaland

Fronter av Zero Waste, CEO i Zero Waste Norge

NOK 45.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Kristine Ullaland

Kristine Ullaland oppdaget Zero Waste-bevegelsen i 2012, etter at hun ble konfrontert med sitt eget søppel. Siden 2015 har Kristine jobbet fulltid med å fronte Zero Waste og sirkulær økonomi. Hennes arbeid har blant annet blitt kalt foregangsarbeid av NRK, Jon Almaas og Klassekampen. Hun har siden 2015 gjort nærmere 60 intervju i nasjonal og internasjonale medium. Som foredragsholder er Kristine engasjert og kunnskapsrik, og bruker gjerne fortellinger for å understreke viktige poeng. Som foredragsholder har hun bred erfaring, og har blant annet stått på programmet til Raftostiftelsen, Norges Handelshøyskole (NHH), Bergen Næringsråd sin Årskonferanse 2017, Arendalsuka 2018 og TEDx Arendal. For ideelle organisasjoner, ta kontakt gjennom post@gronarekvardag.no. Toppfoto: Praktisk info med Jon Almaas.

Foredrag

Plast - Hva er problemet og hva kan vi gjøre med det?

Plast har gått fra å være et luksusmateriale til et forbruksmateriale. Dersom vi ikke endrer vår forbruk av plast vil det innen 2050 være mer plast enn liv i havet. Dette foredraget tar for seg problematikken rundt dagens plastbruk og hva vi kan gjøre. Foredrag 30 min, Q&A 15 min.

Miljøstrategi for din bedrift - Hvorfor er dette viktig?

Mange bedrifter fronter i dag ambisiøse miljøstrategier. En av disse er DHL, som har satt seg mål om å bli utslippsfri innen 2050. Det er ambisiøse mål for en bedrift som blant annet bruker fly for å levere sin tjeneste. En slik strategi er økonomisk gunstig, bra for miljøet, men også en viktig og nødvendig strategi for å tiltrekke seg gode tilsette og skape samhold internt i bedriften. Dette foredraget tar for seg hva en miljøstrategi kan være og hvorfor dette er viktig.

Frafall av avfall - Hvordan kan din bedrift redusere avfall?

Har du noen gang tenkt på at avfall er et symptom på ineffektiv drift? Mange bedrifter bruker mye ressurser på å effektivisere drift, men glemmer avfallet. Dette foredraget tar utgangspunkt i Zero Waste som metode og utfordrer publikum til å tenke nytt rundt avfall og ressursbruk. Små endringer kan gjøre stor forskjell for miljøet, bedriftens økonomi og kan også bidra til å gjøre bedriften attraktiv for nye kunder som er opptatt av miljø.

Skreddersydd foredrag

Få skreddersydd opplegg til din bedrift eller deres arrangement. Ta kontakt for mer informasjon. Pris vil variere etter omfang av oppdrag.

Kristine Ullaland har 1 vurdering

Karoline Rise Nøstdal

11. mars 2017

TEDxArendal

5

Kristine holdt foredrag under TEDxArendal 2016, hvor hun snakket om zero waste. Hun er en dyktig foredragsholder som snakker med innlevelse og engasjement. Til inspirasjon for alle i salen!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS

Vi benytter cookies på talerlisten.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.