Talerlisten

Kristine Ullaland

Fronter av Zero Waste, CEO i Zero Waste Norge | Hordaland

Pris / 45 min

NOK 10.000,- (eks. mva)

Engelsk

Ja

Beskrivelse

Kristine er TEDx-speaker, grunnlegger av Zero Waste Norge og fronter Zero Waste-bevegelsen. Hun mener at avfall er et symptom på ineffektiv drift. Bedriften ble stiftet i 2016 men har allerede fått interesse nasjonalt og internasjonalt, blant annet fra FN for sin nytenkende tilnærming til resurs og avfall i bedrifter. Selv lever Kristine etter Zero Waste-metoden og får plass til sitt husholdningsavfall fra høsten 2015 på et syltetøyglass. Alle foredragene blir tilpasset bestiller, slik at materialet er mest mulig relevant for kundegruppen.

Foredrag

Frafall av avfall - Hvordan kan din bedrift redusere avfall?

Har du noen gang tenkt på at avfall er et symptom på ineffektiv drift? Mange bedrifter bruker mye ressurser på å effektivisere drift, men glemmer avfallet. Dette foredraget tar utgangspunkt i Zero Waste som metode og utfordrer publikum til å tenke nytt rundt avfall og ressursbruk. Små endringer kan gjøre stor forskjell for miljøet, bedriftens økonomi og kan også bidra til å gjøre bedriften attraktiv for nye kunder som er opptatt av miljø. 30 min foredrag, 15 Q&A.

Miljøstrategi for din bedrift - Hvorfor er dette viktig?

Mange bedrifter fronter i dag ambisiøse miljøstrategier. En av disse er DHL, som har satt seg mål om å bli utslippsfri innen 2050. Det er ambisiøse mål for en bedrift som blant annet bruker fly for å levere sin tjeneste. En slik strategi er økonomisk gunstig, bra for miljøet, men også en viktig og nødvendig strategi for å tiltrekke seg gode tilsette og skape samhold internt i bedriften. Dette foredraget tar for seg hva en miljøstrategi kan være og hvorfor dette er viktig.

Plast - Hva er problemet og hva kan vi gjøre med det?

Plast har gått fra å vere et luksusmateriale til et forbruksmateriale. Dersom vi ikke endrer vår forbruk av plast vil det innen 2050 vere mer plast en liv i havet. Dette foredraget tar for seg problematikken rundt dagens plastbruk og hva vi kan gjøre. Foredrag 30 min, Q&A 15 min.

Skreddersydd foredrag

Få skreddersydd opplegg til din bedrift eller deres arrangement. Ta kontakt for mer informasjon. Pris vil variere etter omfang av oppdrag.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Kristine Ullaland har 1 vurdering

Karoline Rise Nøstdal

11. mars 2017

TEDxArendal

5

Kristine holdt foredrag under TEDxArendal 2016, hvor hun snakket om zero waste. Hun er en dyktig foredragsholder som snakker med innlevelse og engasjement. Til inspirasjon for alle i salen!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Talerlisten AS