Kristine Ullaland

Gründer og CEO i Zero Waste Norge

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kristine Ullaland

Går det an å leve uten avfall? Og går det an å drive en bedrift uten avfall? Ja, ifølge Kristine Ullaland. Sist Kristine gikk ut med restavfallet sitt, var i 2015! Dersom du har sett Kristine på en scene, forstår du hvor engasjert hun er i avfallsforebygging, sirkulærøkonomi og plastreduksjon. Det smitter! Kristine mener at svinn og avfall er et resultat av ineffektiv drift, og for å forklare hva som menes med dette, tar Kristine oss gjennom et foredrag der hun presenterer problemet, hvorfor det er et problem og hva som er løsningen. Som foredragsholder er Kristine engasjert, positiv og kunnskapsrik, og hun bruker gjerne fortellinger for å understreke viktige poeng. Hun er ikke redd for å bruke personlige historier for å fremheve problemstillinger, og løsninger. Ønsker du en foredragsholder som inspirerer, engasjerer, utfordrer og motiverer lytteren til å bli en del av løsningen? Book Kristine Ullaland. *Prisen vil variere etter omfang av oppdrag.

Hjemsted
Vestland
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Kristine Ullaland

Plast - Hva er problemet og hva kan vi gjøre med det?

Plast har gått fra å være et luksusmateriale til et forbruksmateriale. Dersom vi ikke endrer vår forbruk av plast vil det innen 2050 være mer plast enn liv i havet. Dette foredraget tar for seg problematikken rundt dagens plastbruk og hva vi kan gjøre. Foredrag 30 min, Q&A 15 min.

Miljøstrategi for din bedrift - Hvorfor er dette viktig?

Mange bedrifter fronter i dag ambisiøse miljøstrategier. En av disse er DHL, som har satt seg mål om å bli utslippsfri innen 2050. Det er ambisiøse mål for en bedrift som blant annet bruker fly for å levere sin tjeneste. En slik strategi er økonomisk gunstig, bra for miljøet, men også en viktig og nødvendig strategi for å tiltrekke seg gode tilsette og skape samhold internt i bedriften. Dette foredraget tar for seg hva en miljøstrategi kan være og hvorfor dette er viktig.

Frafall av avfall - Hvordan kan din bedrift redusere avfall?

Har du noen gang tenkt på at avfall er et symptom på ineffektiv drift? Mange bedrifter bruker mye ressurser på å effektivisere drift, men glemmer avfallet. Dette foredraget tar utgangspunkt i Zero Waste som metode og utfordrer publikum til å tenke nytt rundt avfall og ressursbruk. Små endringer kan gjøre stor forskjell for miljøet, bedriftens økonomi og kan også bidra til å gjøre bedriften attraktiv for nye kunder som er opptatt av miljø.

Skreddersydd foredrag

Få skreddersydd opplegg til din bedrift eller deres arrangement. Ta kontakt for mer informasjon. Pris vil variere etter omfang av oppdrag.

Kurs med Kristine Ullaland

Kurs om avfallsforebygging i din bedrift

Lær hvordan din bedrift kan forebygge og redusere avfall, i tråd med FNs bærekraftsmål nr. 12 - ansvarlig forbruk og produksjon. Kurset vil hjelpe deg og dine tilsette forstå problemstillingene rundt overforbruk av ressurser, og hvordan man konkret som bedrift kan endre vaner for å bli en del av løsningen. Kurset vil ha hovedfokus på hvordan man kan forebygge avfall og svinn, som både er bra for bedriftens økonomi og for miljøet.

2023 © Talerlisten AS