Kyrre Texnæs

Ekspert på bevegelse og kroppsspråk

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kyrre Texnæs

Bli beveget av Kyrre Texnæs sin faglig relevante forestillinger, foredrag og workshop, med bevegelse som utgangspunkt, og en humoristisk tvist. Kyrre Texnæs er en prisbelønnet danser og koreograf og tidligere toppidrettsutøver. Han er en pionér innen kultur og næringsliv, anerkjent foredragsholder, entreprenør og eier av Kyrre Texnæs Studio. Gjennom hans selskap Creator of movements AS beveger Kyrre individer, organisasjoner og samfunnet mot en bærekraftig verden. Et spennende og annerledes foredrag fra en engasjerende foredragsholder. Kyrre har også utviklet det hele nye foredraget «Hvordan beveger vi oss videre?» – et foredrag om hvordan vi vil bevege oss etter pandemien, både som enkeltmennesker og som samfunn. En morsom og annerledes forestilling som vil skape latter, refleksjon og gjenkjennelse!

Foredrag med Kyrre Texnæs

Alt er bevegelse

"Alt er bevegelse" er underholdende, energisk og informativt om fenomenet bevegelse. Hvert foredrag skreddersys for oppdragsgiver. «Alt er bevegelse» er perfekt dersom du ønsker å inspirere til å tenke annerledes. «Alt er bevegelse» illustrerer hvordan de samme prinsippene for bevegelse gjelder for individet, gruppen, organisasjonen og samfunnet. Foredraget tar for seg hvordan vi kan både yte og nyte optimalt. Og om hvordan bevegelse er relevant for nettopp ditt fagområde.

Det første skrittet inn døra

“Det første skrittet inn døra” er et underholdende foredrag om gangarter og innsikt i mennesket. Hvor mye er det mulig å forstå om et menneske bare ved å observere gangarten til vedkommende? Hvordan tenker de? Hva er viktig for dem? I dette foredraget vil du få ny innsikt om ulike mennesketyper og om hva som beveger dem framover. Og om hvordan du kan møte vedkommende og legge grunnlaget best mulig for en god og motiverende samtale. 

Hvordan beveger vi oss videre?

Korona-pandemien har endret oss. Ikke bare har vi begynt å jobbe på nye måter, men måten vi beveger oss i forhold til hverandre er endret. Hvordan vil dette utvikle seg videre? Hvordan vil vi hilse, takke og danse? Hvordan vil vi møte nye venner og omgås gamle? I dette foredraget vil Kyrre snakke om - og ikke minst vise - hvordan vi vil bevege oss videre. Et annerledes og morsomt foredrag som passer for alle som er lei av korona og gleder seg til å bevege seg videre!

Talerlisten mener

Et foredrag med Kyrre Texnæs er en annerledes, engasjerende og morsom opplevelse. Det passer spesielt godt som innledning eller avslutning på et seminar eller en konferanse, og alle ler og blir engasjert når Kyrre demonstrerer ulike måter å gå og danse på. En proff og energisk foredragsholder som beveger sitt publikum!

Kyrre Texnæs har 14 vurderinger

Kristian Badendyck Fjeldstad

13. desember 2019

Kommunikasjonsrådgiver, Cloud Media

6

Kyrre imponerte oss fra første ord og bevegelse, og jeg ble spesielt imponert over hvor godt og smart han evnet å tilpasse innslaget sitt til publikumet han stod foran. Jeg så Kyrre på et arrangement hos Lyskultur for fagfolk i lysbransjen. Han koblet sitt budskap om bevegelse til lys på en overraskende og interessant måte, som gjorde at vi satt igjen med et kinderegg av faglig påfyll, inspirasjon og en skikkelig energiinnsprøytning. Anbefales!

Nina Ivarsen

26. mars 2019

DNV GL

6

Vi hadde virkelig stor glede av Kyrres bidrag til vårt årsmøte – helt topp!

Kjersti Vister

17. desember 2016

Innotown, administrerende leder

6

Utrolig hvordan Kyrre sitter avslappet og diskuterer med en leder i Kystverket under middagen, går rett opp på scenen og leverer en enestående presentasjon. For så å gi private konsultasjoner til hver enkelt som vil snakke med ham etterpå. Og alt med den samme inspirerende naturlighet, det er slik han er.

Dag Lausund

17. desember 2016

Innotown, leder

6

En uslåelig blanding av humor og alvor. Det var glimrende, midt i blinken for denne gjengen! Veldig “innotownsk”!

Kjersti Normann

17. desember 2016

Elvebakken videregående skole, leder kreativ avdeling

6

I fire timer holdt Kyrre 30 lærere i total konsentrasjon. En dag med Kyrre var verdt mer 100 seminarer.

Margit Klingen Daams

17. desember 2016

Innovasjon Norge, seniorrådgiver kultur

6

En stor takk til Kyrre for hans unike evne til fremheve og løfte hver og en av Kreatørene og formidle deres unike kompetanse, samtidig som han binder hele den mangfoldige Kreatør-gruppen sammen til en enhet som utfyller hverandre i et innovativt samspill. Med Kyrre som konferansier fikk hele Kreatør Présenter en lett og ledig stemning hvor som vi som deltakere kunne sitte tilbake og nyte det som utspilte seg på scenen – lærerikt og gøy!

Amal Aden

17. desember 2016

Forfatter og foredragsholder

Jeg er 27 år og har aldri grått i hele mitt liv. Men idag, her på “Barn som pårørende i minoritetsfamilier” -konferansen, har jeg grått. Det Kyrre gjør med barna har fått meg til å gråte. Det er rart, og veldig fint.

Toril Sandøy

17. desember 2016

Kystverket, fagdag ansvarlig

6

Overraskende, inspirerende og annerledes. Kyrre oversetter kunnskap på en måte som gjør at alle kjenner det i kroppen. Det sitter! Alle skjønner nå hva som skjer hvis vi ikke fokuserer på kjernen i virksomheten vår. Det var helt fantastisk.

Per Erik Juvkam

17. desember 2016

Kystverket, konferanseleder

6

Kyrre fikk toppscore! I evalueringen ble det bl.a. sagt at han var imponerende ekte, tydelig og konkret. Og han hadde satt seg grundig inn i hvem vi i Kystverket er. Han var best.

Ellen Horn

17. desember 2016

Teatersjef Riksteatret

6

I anledning en samling av alle Riksteatrets arrangører og samarbeidspartnere, hadde
 jeg gleden av å få oppleve en soloforestilling med Kyrre Texnæs. Det ble en vitamin-
sprøyte av de sjeldne, som fikk alle våre gjester til se seg selv og hverandre med
 litt nye øyne. Hans virtuose og lekne forestilling kommuniserte særdeles godt, –
herlig befriende og morsom!

Mats Kristensen

15. desember 2016

GE Healthcare

6

Kyrre har et konkurransefortrinn. Han har en komplett pakke som ikke så mange andre kan levere. Fra å sette igang konferansen med inspirerende underholdning, holde faglig relevant og godt foredrag, til å være konferansier på kvelden.

Andreas Borch-Nielsen

15. desember 2016

Partner i NæringsEiendom

6

Dette var en inner 10’er, nei, en inner 11’er. Kyrre har akkurat høstet dobbelt så stor applaus som noen gang har blitt gitt her i Citykonferansens historie.

Kirsti L. Slotsvik

15. desember 2016

direktør Kystverket

6

Dette er mer enn “lær noe nytt”, det har åpnet opp en ny dimensjon for hvordan vi tenker på oss selv som organisasjon og hvordan vi ser hverandre som mennesker. Folk føler at de har fått spesialbehandling, og dette skal vi ikke undervurdere.

Thomas Anglero

15. desember 2016

Innovation Director IBM

6

I thought Kyrre Texnaes was fantastic. He immediately connected, he followed what I was trying to say, he complimented it and he took it to the next level. 10,5 out of 10. Kyrre took it to the next level.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS