Kyrre Texnæs

Ekspert på bevegelse og kroppsspråk

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kyrre Texnæs

Bli beveget! Kyrre Texnæs er en anerkjent foredragsholder som kombinerer underholdning og faglig relevant kunnskap på en annerledes og spennende måte. I kjernen handler det om hvordan du leder deg selv framover, bokstavelig talt gjennom måten du går på.

Som coach for toppledere i over 20 år og som prisbelønnet danser og skuespiller viser Kyrre hvordan ulike lederegenskaper kommer til uttrykk i kroppen når vi går framover. Og hvordan denne innsikten gir praktiske tips for styrking av kommunikasjon, verdier og bedriftskultur. Kyrre oppdaterer sine forestillinger og foredrag kontinuerlig i takt med samfunnsaktuelle problemstillinger (inkludering, finanskrise, bærekraft m.m.) og skreddersyr innholdet etter innledende møte med oppdragsgiver.

Alle enkeltforestillingene som Kyrre inkluderer i foredraget sitt også kan bookes individuelt, enten det er Kyrres solo forestillinger om kroppsspråk og kommunikasjon eller om det er forestillinger der Kyrre bringer inn sitt kompani med dansecrew, musikere og andre kunstnere.

Foredrag og forestillinger fra Kyrre Texnæs er energiske, humoristiske og tankevekkende. De passer godt som en icebreaker tidlig i programmet, som en boost midtveis eller som en energisk avslutning på dagen. Bevegelse er stikkordet. Lurer du på hvordan dette kan bli best mulig for arrangementet ditt? Les mer under og ta kontakt med Talerlisten.

Foredrag med Kyrre Texnæs

Foredrag: Gangarter - et underholdende foredrag om hvordan du leder deg selv framover, bokstavelig talt.

Hvordan gjenspeiler gangarten dine unike lederegenskaper og blindspots? Ledelse, kommunikasjon og påvirkning handler i stor grad om bevissthet. I møte med Kyrre Texnæs vil du få innsikt i hvordan denne bevisstheten kommer til uttrykk gjennom din personlige gangart og fysiske bevegelser. Økt bevissthet og presisjon rundt disse kan styrke din kommunikasjon og hvordan du leder deg selv og andre framover. Foredraget er blanding av foredrag og forestilling. Varighet 20 - 60 min. Pris fra 40 000 NOK.

Forestilling: Kyrre Texnæs solo

Hurtigkurs i gangarter - en underholdende forestilling om hvordan vi beveger oss framover i livet. Hurtigkurs i dansestiler - en underholdende forestilling om hvordan vi kommer i kontakt med omgivelsene. Varighet 15 min. Pris fra 30 000 NOK

Forestilling: Kyrre Texnæs kompani

Street dance - en energisk forestilling som viser eksplosiv gruppedynamikk. Symfonimusikk - en bevegende forestilling med musikere i bevegelse. Tekst, musikk og dans - en tankevekkende forestilling med tekst og verdier som beveger. Veggdans - en halsbrekkende forestilling med dans opp langs høye bygninger. Parcour - en grenseprengende forestilling som viser hvilke bevegelser som er mulig i et rom eller landskap. Varighet ca 10-15 min for hver forestilling. Pris fra 50 000 NOK.

Workshop: Gangarter - en inspirerende workshop om hvordan du leder deg selv framover, bokstavelig talt.

Normalt er workshop-delen en selvstendig bolk etter foredraget slik at deltakerne allerede er motiverte og har den nødvendige rammeforståelsen. I workshopen gis alle deltakerne mulighet til å teste ut Kyrres metode og kjenne endringene på egen kropp og eget tankesett. Integrert i øvelsene reflekterer vi over relevante utfordringer for den enkelte personen, teamet og bedriftskulturen. Underveis gir Kyrre praktiske justeringer som gjør at endringene sitter i kroppen umiddelbart. Varighet (utover foredraget) 45 min - 4 timer. Pris fra 50 000 NOK (foredrag inkludert i prisen).

Talerlisten mener

Et foredrag med Kyrre Texnæs er en annerledes, engasjerende og morsom opplevelse. Det passer spesielt godt som innledning eller avslutning på et seminar eller en konferanse, og alle ler og blir engasjert når Kyrre demonstrerer ulike måter å gå og danse på. En proff og energisk foredragsholder som beveger sitt publikum!

2023 © Talerlisten AS