Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Lars Petter Stormo

Lars Petter Stormo

Triathlonutøver og sivilingeniør. Holder foredrag om motivasjon og trening

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Lars Petter Stormo

Lars Petter Stormo er triathlonutøver, som ved siden av 100% jobb som sivilingeniør, har oppnådd veldig sterke resultater både nasjonalt og internasjonalt. Han vant Norseman Xtreme Triathlon i 2016, og har fra tidligere seier i 2007, andreplass i 2015 og 2012 og fjerdeplass i 2014, i konkurransen som regnes som verdens hardeste triathlon. Han har i tillegg flere klasseseiere i Ironman og deltok i 2016 i VM i Ironman på Hawaii. Han drives av en ekstrem idrettsglede, og hovedmotivasjonen er alltid veien mot målet og selve gjennomføringen. Han er allsidig og er svært aktiv hele året og konkurrerer mye med toppresultater innen langrenn, løping, terrengsykkel og triathlon.

Foredrag med Lars Petter Stormo

Motivasjon og gjennomføring

Foredraget går på motivasjon i hverdagen for å trene seg opp til å vinne Norseman Xtreme Triathlon ved siden av full jobb som sivilingeniør. Det tar opp hva som driver han til stadig å sette seg nye hårete mål, og hvilke metoder han benytter for å gjøre den nødvendige treningen i en hektisk hverdag. Gjennomføringen av treningsåret, og gjennomføringen av Norseman Xtreme Triathlon fra de første forberedelsene helt frem til mål på Gaustatoppen er også tema i foredraget. Kan tilpasses etter ønske.

Trening og motivasjon i en hektisk hverdag

Veldig mange har mål om å sette ny rekord i Birken, fullføre Vasaloppet, løpe maraton eller gjennomføre en triathlon. Utfordringen for mange er imidlertid at med jobb og familie blir tiden til trening liten, og det er tungt å motivere seg for en treningsøkt etter en lang arbeidsdag når det er mørkt og regner ute. I foredraget deler Lars Petter Stormo konkrete motivasjonsråd og treningstips for hvordan man skal komme seg ut på gråværsdager og få maksimalt ut av få timer med trening.

Lars Petter Stormo har 1 vurdering

Jon Erik Ludvigsen

2. desember 2016

Drammen Cykleklubb

5

Innhold topp. Strukturert og systematisk bygget opp. Kan bli litt flinkere til å se tilhørere og benytte PC skjermen. Da slipper du å snu deg mot «storskjermen».
Mange god tilbakemeldinger fra resten av gruppa!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS