Talerlisten
Lars Rinnan

Lars Rinnan

Inspirerer rundt AI, strategi & startups | Akershus

Pris / 45 min

NOK 30.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 45.000,- (eks. mva)

Engelsk

Ja

Beskrivelse

Lars Rinnan er en brennende engasjert foredragsholder som snakker langs to akser: Teknologi & digitalisering og entreprenørskap & ledelse. Han er hyppig benyttet som foredragsholder, og er en ivrig skribent og blogger. Lars har 25 års ledelseserfaring, og har i løpet av 7 år startet 6 selskaper innen AI, BI & Analytics, samlet i NextBridge Group. Gjennom hans foredrag vil du 1) få tips til hvordan du tilpasser deg at roboter og AI prøver å overta bransjen din, 2) bli inspirert til å ta sjansen som gründer, og få gode råd på veien, 3) lære hvordan man skaper resultater gjennom strategi, 4) bli forbløffet over hvordan gamification kan engasjere kunder, ansatte og innbyggere, 5) forstå at det er ok med fuckups… Lars liker å provosere, engasjerer tilhørerne og blander inn lun humor i selv de mest alvorlige tema. Ta en kikk på de mange vurderingene av ham om du skulle være i tvil om dette er mannen for DITT arrangement.

Se video av Lars Rinnan

Foredrag

Robotene kommer! Hvordan tilpasse seg?

Vi er ved et tipping point i den teknologiske utviklingen. Herfra vil utviklingen gå eksponentielt raskere. Halvparten av verdens jobber forsvinner, og bransjer forsvinner og endres for alltid. Er du og din virksomhet forberedt? Foredraget belyser hva som skjer, hvorfor det skjer, og hvordan det vil påvirke alle bransjer, samt våre privatliv. Tusenkronersspørsmålet er: hva gjør man for å tilpasse seg og ta ledelsen? Dette er en real wake-up call, med konkrete råd til handling.

Strategien som styrer alle beslutninger!

Jeg 180-doblet verdien på Bro Consulting på 2 år, tok Umoe Consulting til Great Place to Work finalist + European Top 50 Workplaces + Gasellebedrift + AAA-rating på 3 år, og har nå etablert 6 selskaper på 7 år i NextBridge Group, som er selve referansen innen Analytics. Hvordan? Gjennom en strategi som styrer enhver beslutning. Foredraget viser steg for steg hvordan man utvikler en strategi som mobiliserer ansatte, gjør strategi til et daglig mindset, og skaper resultater.

5 velmente råd til gründere

Basert på 6 selskapsetableringer over 7 år gir Lars deg sine 5 beste råd for å lykkes som gründer. Foredraget har senest vært holdt på konferansen “Kvinner som våger” i regi av Kvinnovasjon Østfold og Follo. Et sjette råd, om hvorfor ta sjansen på å starte et selskap akkurat nå, basert på den omveltningen som digitalisering medfører, er også med. Lars har skrevet en kronikk i Hegnar Kvinner om samme tema.

Hvordan utnytte gamification for å engasjere kunder, ansatte og innbyggere?

Trodde du gamification var bare tull og fjas for tenåringer? Tro om igjen! Gamification engasjerer både kunder, ansatte og innbyggere, og kan være svært lønnsomt. Gamification er et eget fagfelt, med teorier, metodikk og best practice. I dette foredraget får du et innblikk i hvordan gamification virker og hva som skal til for at det lykkes. Et reelt case er dem røde tråden som binder det hele sammen. Du vil bli overrasket over hvordan gamification kan hjelpe din virksomhet til å nå sine mål!

My epic fuckups

I have founded 5 companies. The first company got sued on day 2 of business... In this talk I expose some of my more memorable fuckups as an entrepreneur. You will laugh, you will feel sorry for me, you will be awestruck by the boldness of some of my decisions. And most importantly, you will get solid confirmation that it's ok to fuckup, even necessary. The talk has been presented at FuckUp Nights Oslo.

Talerlisten mener

Lars griper forsamlingen fra første stund, og er god til å holde på oppmerksomheten. Han har viktige poeng som er godt dokumentert, og fremfører budskapet på en profesjonell og tillitvekkende måte. En engasjerende foredragsholder som har mye fersk kunnskap innen sitt fagområde.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Lars Rinnan har 45 vurderinger

Jørn Enersen

16. april 2018

Easit AS

6

Lars holdt et meget inspirerende og engasjerende foredrag: Robotene kommer – hva nå? Foredraget ble holdt på seminar i regi av DND sin faggruppe for Kunstig intelligens og robotikk. Lars involverer tilhørerne og forteller om framtidens muligheter – og trusler – på en spennende måte. Bildene i presentasjonene er lettfattelig og blir godt illustrert med Lars sine fakta, vurderinger og eksempler som gjør det hele meget troverdig – til tross hvor utrolig en del av framtidsvyene kan høres ut. Lars gir gode muligheter for tilhørerne å engasjere seg, han svarer godt på alle spørmål og er åpen for dialog på områder der det ikke finnes fakta. Anbefales !!!

Gro Jeanette Iversen

11. april 2018

Drammensregionen IKT

6

Jeg har hørt om Lars Rinnan gjennom innlegg og tv-innslag, så da jeg selv skulle være arrangør i Dataforeningens faggruppe Robotics og Kunstig intelligens med Robotics som tema var Lars den første jeg tenkte på som foredragsholder. Og Lars skuffet ikke! Lars fremsto som en profesjonell, kunnskapsrik og engasjerende foredragsholder som skapte engasjement fra første stund, selv i en forsamling hvor flere har mye kunnskap om tema. Det kom mange interessante spørsmål fra salen som Lars kunne svare opp uten problem, og vi fikk gode meningsutvekslinger. Mitt inntrykk var at her fikk alle som møtte opp stort utbytte, og jeg er meget fornøyd med valg av foredragsholder – kunne ikke fått bedre! Veldig fornøyd!

Mads Vold

9. april 2018

Exhibition Management AS

6

Lars Rinnan er en fremragende foredragsholder. Vi har benyttet ham på en rekke arrangement og sist på Bergen Business Expo som gikk 20. mars. Her holdt Lars foredraget «Robotene kommer – Hvordan forberede seg» og det ble svært godt mottatt. Vi kan sterkt anbefale andre arrangører å benytte Lars Rinnan.

Ronny Borgen Hansen

21. mars 2018

Mercato Consult AS

5

Jeg var på foredraget Robotene kommer med Lars Rinnan på Business Expo Bergen 2018. Budskapet om utviklingen til nå og den forventede utviklingen på robotiseringen var spennende og tankevekkende, presentert på en meget engasjerende og inspirerende måte! Anbefales! 30 min var noe kort tid, skulle gjerne hørt så mye mer, så jeg anbefaler arrangører å sette av litt mer tid til dette!

Aleksander Meidell-Hagewick

21. mars 2018

Amesto

6

Lars Rinnan er en særdeles flink og kunnskapsrik foredragsholder som formidler kompleks informasjon på en lettfattelig, engasjerende og inspirerende måte. Selv har jeg vært tilskuer på flere av hans foredrag, og har hver gang fått en solid innsprøytning inspirasjon for digitalisering og automatisering. Han tar publikum med på en reise inn i fremtiden, og viser deretter hvordan man kan håndtere utfordringene/mulighetene digitalisering og kunstig intelligens bringer. Veldig fornøyd!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS