Lars Rinnan

Inspirerer rundt AI, strategi & startups

Fra kr. 30.000,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Lars Rinnan

Lars Rinnan er en brennende engasjert futurist og foredragsholder med to hovedtemaer: Kunstig intelligens og entreprenørskap, og entreprenørskap og ledelse. Han er hyppig benyttet som foredragsholder, og er en ivrig skribent og blogger. Lars har 25 års ledelseserfaring, og har i løpet av 7 år startet 6 selskaper innen AI, BI & Analytics, samlet i Amesto NextBridge. Gjennom hans foredrag vil du få inspirasjon rundt kunstig intelligens og tips til hvordan du kommer i gang, fra en av de mest erfarne lederne innen fagfeltet. Han vil gi deg et glimt inn i verden i 2029; hvor kunstig intelligens er overalt. En nær fremtid som allikevel vil være veldig annerledes enn i dag. Men fremtiden blir bra! Lars vil også kunne avsløre hvordan du lager en strategi som går rett til hjertet! Lars liker å provosere, engasjerer tilhørerne og blander inn lun humor. Ta en kikk på de 60+ vurderingene av ham om du skulle være i tvil om dette er mannen for DITT arrangement. (Foto: Fredrikstad Næringsforening/Trine Sirnes)

Foredrag med Lars Rinnan

Verden i 2029

Foredraget tar tilhørerne med på en reise inn i fremtiden til året 2029, hvor datamaskinene har like høy prosesseringskraft som den menneskelige hjerne. Det medfører at maskiner kan gjøre stort sett alt det et menneske kan, bare raskere og bedre. Hvordan ser verden ut da? Dette er ikke et dommedags-foredrag, snarere tvert imot. Kanskje har vi verken fattigdom, hungersnød eller miljøproblemer. Foredraget forteller hvordan dette kan skje.

Bier, hvaler & foppall

Kunstig intelligens og machine learning kan benyttes til så mangt, og dette underholdende foredraget sveiper innom hvordan man kan dekode hva biene kommuniserer til hverandre, hvordan hvaler kan brukes som datakilder og hvordan mobiltelefonen din kan analysere hvor bra (eller dårlig) du er til å sparke fotball. Alle eksemplene er egenopplevde og ikke "noe jeg fant på nettet". Bli med inn i den forunderlige verden av kunstig intelligens!

Kunstig intelligens i DIN bransje

Kunstig intelligens har passert tipping point og vil påvirke alle bransjer og roller. Dette foredraget avmystifiserer begrepet kunstig intelligens, forklarer hva det er og hvordan det påvirker forskjellige bransjer og roller. Det skreddersys til din bransje. Foredraget vil gi deg en god forståelse av kunstig intelligens, og ikke minst ideer til hvordan du kan få flere tusen prosent avkastning på investeringen i AI. Lars leder Norges fremste selskap innen AI og jobber med dette hver dag.

Digitalisering er IKKE sluttmålet - det er DEMOKRATISERING!

Alle snakker om digitalisering som om det var det ultimate sluttmålet. Det tror jeg ikke at det er. Demokratisering er derimot et mer givende mål å jobbe mot. Jeg viser hvordan man går fra digitalisering til demokratisering i 6 steg. På veien dit er det masse forretningsmuligheter, hvis du forstår hva som skjer før dine konkurrenter. Foredraget er bla vist som webinar i regi av Oslo Business Forum.

Strategien som går rett til hjertet!

Jeg 180-doblet verdien på et selskap på 2 år, tok et annet til Great Place to Work finalist + European Top 50 Workplaces + Gasellebedrift + AAA-rating på 3 år, og har nå etablert 6 selskaper på 7 år, samlet i Amesto NextBridge, som er selve referansen innen Analytics. Hvordan? Gjennom en strategi som styrer enhver beslutning. Foredraget viser steg for steg hvordan man utvikler en strategi som går rett til hjertet, mobiliserer ansatte, gjør strategi til et daglig mindset, og skaper resultater.

Talerlisten mener

Lars griper forsamlingen fra første stund, og er god til å holde på oppmerksomheten. Han har viktige poeng som er godt dokumentert, og fremfører budskapet på en profesjonell og tillitvekkende måte. En engasjerende foredragsholder som har mye fersk kunnskap innen sitt fagområde.

Lars Rinnan har 60 vurderinger

Helge Onsum

20. august 2021

Venditio & Co

6

Vi inviterte Lars Rinnan inn til en samling med vårt Advisory Board for å gi både de og oss faglig påfyll. Jeg har kjent Lars i noen år, men aldri hørt han som foredragsholder tidligere. Vi var et kresent publikum med ganske tung kompetanse selv, og store forventninger. Foredraget var «Verden i 2029» og Lars leverte til de grader og skapte høyt engasjement og gode diskusjoner. Han balanserer også godt mellom hva som er fremtidsvisjoner og hva som er realistisk i de kommende årene. Vi gir Lars våre beste anbefalinger,

Stine Melfald

1. desember 2019

EGN Norge AS

6

Lars Rinnan holdt et glimrende innlegg om temaet «Verden i 2029» på en nettverksamling for Robotisering & Virksomhetsforbedring.
På en inspirerende og engasjerende måte delte han sine tanker og refleksjoner om fremtidens teknologi og svarte på ethvert spørsmål som dukket opp i gruppen.
Meget bra!

Mette Post

27. november 2019

Relevent

6

Lars gav en meget inspirerende præsentation på vores årlige AI & Big Data Life Science – masser stof til eftertanke!

Kai Mjaanes

30. august 2019

Nomvec

6

Det er lærerikt å høre Lars fortelle. Han gir gode råd, og formidler budskap med sjarm og glimt i øyet.Han er konkret og gjør strategiprosesser tydelige og håndgripelige. Han tegner tydelige bilder av hvor utviklingen er på vei.

Gudrun Lohne

1. juli 2019

Destinasjon Trysil SA

5

Med en evaluering på 4,37 av 5 fra deltakerne på våre fremtidskonferanse med 200 personer i juni 2019 er vi veldig fornøyde med Lars Rinnans foredrag. Veldig interessant og oppvekkende! Framtidsplaner bør revurderes for enkelte. Det skjer raskere enn vi tror 🙂

Malin Jonsson

24. juni 2019

Trysil kommune

6

En oerhört intressant och spännade föreläsning «Verden i 2029» om hur vi med all sannolikhet kommer att ha det om 10 år. Lars förmedlar detta tema på ett fantastiskt bra sätt och satte igång många funderingar i mig. Jag rekommenderar Lars Rinnan til fullo! 🙂

Tom Olberg

13. juni 2019

Devoteam Fornebu Consulting AS

6

Vi samler et 30-talls forretningssystemrådgivere fra Danmark, Sverige og Norge til en 2-dagers faglig oppdatering, 3 ganger i året. Jeg ble tipset om at Lars og Nextbridge hadde levert smarte løsninger knyttet til prosesseffektivisering i ERP, ved hjelp av AI og Robotics. Lars og Aurora holdt et meget godt og inspirerende foredrag, som faktisk har avledet noen konkrete salgsinitiativ.

Hege Bongard

7. desember 2018

Fredrikstad Næringsforening

5

Tema var strategi, og Lars Rinnan balanserte presentasjonen ypperlig med god balanse mellom strukturert tilnærming og inspirerende historiefortelling. Her kunne vi kjenne oss igjen, og samtidig gå rett hjem og ta ny kunnskap i bruk.

Lars S. Berg

26. november 2018

Metier OEC / AACEI Norway

6

Vi valgte Lars og hans innlegg «Robotene kommer! Hvordan tilpasse seg?» for å åpne vår årlige konferanse – i år om Change – da jeg hadde hørt han før på Controllerdagene 2017. Innlegget ga en meget god introduksjon til temaet og fikk oss alle til å åpne bevistheten og rundt hva fremtiden bringer rundt bl.a. robotisering og automatisering. Lars evner å kommunisere budskapet på en god, spennende og morsom måte og holder på oppmerksomheten gjennom hele foredraget. Anbefales!

Halvor Hektoen

19. september 2018

Duett AS

6

Vi valgte Lars som foredragsholder ut i fra tidligere opplevelser hos noen av våre ansatte. Dette levde opp til forventningene både faglig og i forhold til formidlingen. Foredraget ga oss mange refleksjoner som det er viktig å ha med seg videre.

Bjarte Døssland

18. september 2018

Festidalen

6

Vi hadde booka Lars Rinnan til Festidalens næringsseminar i Uskedalen 2018. Vi angra ikkje på det. Han gav oss eit overordna, og veldig spennande, perspektiv på tempoet i digitaliserings- og robotiseringsprosessane som vi er inne i. Entusiastisk, lettfatteleg og optimistisk «sci-fi» for næringsliv og festivalpublikum. Interessant, lærerikt og tankevekkande.

Gorm Braarvig

31. august 2018

Generell rådgiver

6

Jeg har opplevd foredrag fra Lars i mange sammenhenger rundt ledelsessystemer. Han er kommunikasjonsmessig en absolutt spydspiss, men det er eksekveringen som gjør ham unik. Hans perfeksjonisme blir synlig i kraft av alle feilene han ikke gjør, enten han er eier, prosjektleder, konferansier, taler eller vanlig diskusjonsdeltaker. Lars klarer å være tilgjengelig på tvers; han kommuniserer til grasrot, beslutningstaker og gevinsteier.

Arne Torget

9. juli 2018

Kvinnherad Breiband

6

Interessant, kunnskapsrik og inspirerande. Festidalen Næringsseminar 2018.

Bjørn Henning Sømme

20. juni 2018

Optimera AS

6

Vi i Optimera Proff hadde Lars på besøk på vår fagdag den 7. Juni-18 . Lars holdt ett spennende og flott innlegg for oss som passet utrolig godt sammen med våre andre foredragsholdere . Byggebransjen er nok en ganske konserativ og sen bransje til å endre seg og jeg tror virkelig Lars fikk satt fokus på at vi i fremtiden ikke kan jobbe som vi gjør i dag og at nødvendige teknologiske endringer skjer i ett forrykende tempo . Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra kundene våre at de virkelig satte pris på å høre på Lars. Mange Takk fra oss, vi var veldig fornøyd og kan trygt anbefale andre å høre hva Lars formidler 🙂

Eva Virkesdal Eidsheim

27. april 2018

PARTS AS

6

Som deltaker på Bergen Business Expo 2018 var jeg så heldig å få med meg engasjerte og dyktige Lars Rinnans foredrag om robotens rolle i fremtiden, digitalisering og hvordan tilpasse seg de store endringene som vil komme i bedriften. Et tankevekkende og meget lærerikt foredrag formidlet med et smil, faglig dyktighet, stort engasjement og innlevelse for oss som satt i salen å hørte på. Jeg kan varmt anbefale Lars Rinnan som foredragsholder.

Jørn Enersen

16. april 2018

Easit AS

6

Lars holdt et meget inspirerende og engasjerende foredrag: Robotene kommer – hva nå? Foredraget ble holdt på seminar i regi av DND sin faggruppe for Kunstig intelligens og robotikk. Lars involverer tilhørerne og forteller om framtidens muligheter – og trusler – på en spennende måte. Bildene i presentasjonene er lettfattelig og blir godt illustrert med Lars sine fakta, vurderinger og eksempler som gjør det hele meget troverdig – til tross hvor utrolig en del av framtidsvyene kan høres ut. Lars gir gode muligheter for tilhørerne å engasjere seg, han svarer godt på alle spørmål og er åpen for dialog på områder der det ikke finnes fakta. Anbefales !!!

Gro Jeanette Iversen

11. april 2018

Drammensregionen IKT

6

Jeg har hørt om Lars Rinnan gjennom innlegg og tv-innslag, så da jeg selv skulle være arrangør i Dataforeningens faggruppe Robotics og Kunstig intelligens med Robotics som tema var Lars den første jeg tenkte på som foredragsholder. Og Lars skuffet ikke! Lars fremsto som en profesjonell, kunnskapsrik og engasjerende foredragsholder som skapte engasjement fra første stund, selv i en forsamling hvor flere har mye kunnskap om tema. Det kom mange interessante spørsmål fra salen som Lars kunne svare opp uten problem, og vi fikk gode meningsutvekslinger. Mitt inntrykk var at her fikk alle som møtte opp stort utbytte, og jeg er meget fornøyd med valg av foredragsholder – kunne ikke fått bedre! Veldig fornøyd!

Mads Vold

9. april 2018

Exhibition Management AS

6

Lars Rinnan er en fremragende foredragsholder. Vi har benyttet ham på en rekke arrangement og sist på Bergen Business Expo som gikk 20. mars. Her holdt Lars foredraget «Robotene kommer – Hvordan forberede seg» og det ble svært godt mottatt. Vi kan sterkt anbefale andre arrangører å benytte Lars Rinnan.

Ronny Borgen Hansen

21. mars 2018

Mercato Consult AS

5

Jeg var på foredraget Robotene kommer med Lars Rinnan på Business Expo Bergen 2018. Budskapet om utviklingen til nå og den forventede utviklingen på robotiseringen var spennende og tankevekkende, presentert på en meget engasjerende og inspirerende måte! Anbefales! 30 min var noe kort tid, skulle gjerne hørt så mye mer, så jeg anbefaler arrangører å sette av litt mer tid til dette!

Aleksander Meidell-Hagewick

21. mars 2018

Amesto

6

Lars Rinnan er en særdeles flink og kunnskapsrik foredragsholder som formidler kompleks informasjon på en lettfattelig, engasjerende og inspirerende måte. Selv har jeg vært tilskuer på flere av hans foredrag, og har hver gang fått en solid innsprøytning inspirasjon for digitalisering og automatisering. Han tar publikum med på en reise inn i fremtiden, og viser deretter hvordan man kan håndtere utfordringene/mulighetene digitalisering og kunstig intelligens bringer. Veldig fornøyd!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS