Lars Rinnan

Inspirerer rundt AI, strategi & startups

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Lars Rinnan

Lars Rinnan er en brennende engasjert futurist og foredragsholder med to hovedtemaer: Kunstig intelligens og entreprenørskap, og entreprenørskap og ledelse. Han er hyppig benyttet som foredragsholder, og er en ivrig skribent og blogger. Lars har 25 års ledelseserfaring, og har i løpet av 7 år startet 6 selskaper innen AI, BI & Analytics, samlet i Amesto NextBridge. Gjennom hans foredrag vil du få inspirasjon rundt kunstig intelligens og tips til hvordan du kommer i gang, fra en av de mest erfarne lederne innen fagfeltet. Han vil gi deg et glimt inn i verden i 2029; hvor kunstig intelligens er overalt. En nær fremtid som allikevel vil være veldig annerledes enn i dag. Men fremtiden blir bra! Lars vil også kunne avsløre hvordan du lager en strategi som går rett til hjertet! Lars liker å provosere, engasjerer tilhørerne og blander inn lun humor. Ta en kikk på de 60+ vurderingene av ham om du skulle være i tvil om dette er mannen for DITT arrangement. (Foto: Fredrikstad Næringsforening/Trine Sirnes)

Foredrag med Lars Rinnan

Verden i 2029

Foredraget tar tilhørerne med på en reise inn i fremtiden til året 2029, hvor datamaskinene har like høy prosesseringskraft som den menneskelige hjerne. Det medfører at maskiner kan gjøre stort sett alt det et menneske kan, bare raskere og bedre. Hvordan ser verden ut da? Dette er ikke et dommedags-foredrag, snarere tvert imot. Kanskje har vi verken fattigdom, hungersnød eller miljøproblemer. Foredraget forteller hvordan dette kan skje.

Bier, hvaler & foppall

Kunstig intelligens og machine learning kan benyttes til så mangt, og dette underholdende foredraget sveiper innom hvordan man kan dekode hva biene kommuniserer til hverandre, hvordan hvaler kan brukes som datakilder og hvordan mobiltelefonen din kan analysere hvor bra (eller dårlig) du er til å sparke fotball. Alle eksemplene er egenopplevde og ikke "noe jeg fant på nettet". Bli med inn i den forunderlige verden av kunstig intelligens!

Kunstig intelligens i DIN bransje

Kunstig intelligens har passert tipping point og vil påvirke alle bransjer og roller. Dette foredraget avmystifiserer begrepet kunstig intelligens, forklarer hva det er og hvordan det påvirker forskjellige bransjer og roller. Det skreddersys til din bransje. Foredraget vil gi deg en god forståelse av kunstig intelligens, og ikke minst ideer til hvordan du kan få flere tusen prosent avkastning på investeringen i AI. Lars leder Norges fremste selskap innen AI og jobber med dette hver dag.

Digitalisering er IKKE sluttmålet - det er DEMOKRATISERING!

Alle snakker om digitalisering som om det var det ultimate sluttmålet. Det tror jeg ikke at det er. Demokratisering er derimot et mer givende mål å jobbe mot. Jeg viser hvordan man går fra digitalisering til demokratisering i 6 steg. På veien dit er det masse forretningsmuligheter, hvis du forstår hva som skjer før dine konkurrenter. Foredraget er bla vist som webinar i regi av Oslo Business Forum.

Strategien som går rett til hjertet!

Jeg 180-doblet verdien på et selskap på 2 år, tok et annet til Great Place to Work finalist + European Top 50 Workplaces + Gasellebedrift + AAA-rating på 3 år, og har nå etablert 6 selskaper på 7 år, samlet i Amesto NextBridge, som er selve referansen innen Analytics. Hvordan? Gjennom en strategi som styrer enhver beslutning. Foredraget viser steg for steg hvordan man utvikler en strategi som går rett til hjertet, mobiliserer ansatte, gjør strategi til et daglig mindset, og skaper resultater.

Talerlisten mener

Lars griper forsamlingen fra første stund, og er god til å holde på oppmerksomheten. Han har viktige poeng som er godt dokumentert, og fremfører budskapet på en profesjonell og tillitvekkende måte. En engasjerende foredragsholder som har mye fersk kunnskap innen sitt fagområde.

Lars Rinnan har 64 vurderinger

Erik Rehnberg

2. juni 2022

Amesto Solutions (Systerföretag)

Lars är en duktig och engagerad talare. Hans föreläsning visade på goda exempel vad man har gjort och kan göra när man nyttjar AI. Häftigt att höra om de projekt som genomförts och kreativiteten som ligger bakom. Efter föreläsningen hade vi en givande Q&A där man igen ser hans djupa kunskap inom området på en mer specifik nivå.

Jon Holtan

29. mai 2022

Fremtind Forsikring

Vi engasjerte Lars som ekstern foredragsholder ifm at forretningsområdet Produkt, Data og Analyse i Fremtind Forsikring hadde en to-dagers jobbsamling. Lars leverte varene med et fremtidsrettet foredrag om «verden i 2029» hvor kunstig intelligens vil være «overalt rundt oss». En krevende forsamling av bl.a. statistikere, matematikere og ML engineers som Lars engasjerte med gode perspektiver og sin kunnskap og innsikt. Og hvor Lars også fikk noen uventede spørsmål fra salen i retur som han håndterte strålende. Tror Lars selv også synes dette var morro! God stemning 🙂

Geir Anders Nilsen

25. mai 2022

UDI

6

Avsluttet fagdagen for UDIs Digitaliseringsavdeling med Lars Rinnans inspirerende og interessante perspektiver om AI og om hva slags utfordringer som kan løses. Ble en fin innledning for engasjerte diskusjoner utover kvelden om hvor verden er på vei og hvordan AI kan spille en positiv rolle. Passer også for de som i utgangspunktet ikke har IT bakgrunn.

Kjetil Kalager

18. mai 2022

Fremtind

6

Et engasjerende og inspirerende foredrag om hvordan teknologi påvirker oss positivt og løser mange av verden problemer. Gode eksempler som setter situasjonen i perspektiv. Selv om vi i denne avdelingen i Fremtind jobber spesifikt med data og AI, var dette et innlegg som fikk oss til å løfte blikket og til å bli stolte av det vi driver med. Vi avsluttet med en paneldebatt, og Lars demonstrerer kunnskap og formidler godt innen temaet.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS