Talerlisten
Lars Rinnan

Lars Rinnan

Inspirerer rundt AI, strategi & startups | Akershus

Pris / 45 min

NOK 30.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 45.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Lars Rinnan er en brennende engasjert foredragsholder som snakker langs to akser: Teknologi & digitalisering og entreprenørskap & ledelse. Han er hyppig benyttet som foredragsholder, og er en ivrig skribent og blogger. Lars har 25 års ledelseserfaring, og har i løpet av 7 år startet 6 selskaper innen AI, BI & Analytics, samlet i NextBridge Group. Gjennom hans foredrag vil du 1) få tips til hvordan du tilpasser deg at roboter og AI prøver å overta bransjen din, 2) bli inspirert til å ta sjansen som gründer, og få gode råd på veien, 3) lære hvordan man skaper resultater gjennom strategi, 4) bli forbløffet over hvordan gamification kan engasjere kunder, ansatte og innbyggere, 5) forstå at det er ok med fuckups… Lars liker å provosere, engasjerer tilhørerne og blander inn lun humor i selv de mest alvorlige tema. Ta en kikk på de mange vurderingene av ham om du skulle være i tvil om dette er mannen for DITT arrangement.

Se video av Lars Rinnan

Foredrag

Robotene kommer! Hvordan tilpasse seg?

Vi er ved et tipping point i den teknologiske utviklingen. Herfra vil utviklingen gå eksponentielt raskere. Halvparten av verdens jobber forsvinner, og bransjer forsvinner og endres for alltid. Er du og din virksomhet forberedt? Foredraget belyser hva som skjer, hvorfor det skjer, og hvordan det vil påvirke alle bransjer, samt våre privatliv. Tusenkronersspørsmålet er: hva gjør man for å tilpasse seg og ta ledelsen? Dette er en real wake-up call, med konkrete råd til handling.

Strategien som styrer alle beslutninger!

Jeg 180-doblet verdien på Bro Consulting på 2 år, tok Umoe Consulting til Great Place to Work finalist + European Top 50 Workplaces + Gasellebedrift + AAA-rating på 3 år, og har nå etablert 6 selskaper på 7 år i NextBridge Group, som er selve referansen innen Analytics. Hvordan? Gjennom en strategi som styrer enhver beslutning. Foredraget viser steg for steg hvordan man utvikler en strategi som mobiliserer ansatte, gjør strategi til et daglig mindset, og skaper resultater.

5 velmente råd til gründere

Basert på 6 selskapsetableringer over 7 år gir Lars deg sine 5 beste råd for å lykkes som gründer. Foredraget har senest vært holdt på konferansen “Kvinner som våger” i regi av Kvinnovasjon Østfold og Follo. Et sjette råd, om hvorfor ta sjansen på å starte et selskap akkurat nå, basert på den omveltningen som digitalisering medfører, er også med. Lars har skrevet en kronikk i Hegnar Kvinner om samme tema.

Hvordan utnytte gamification for å engasjere kunder, ansatte og innbyggere?

Trodde du gamification var bare tull og fjas for tenåringer? Tro om igjen! Gamification engasjerer både kunder, ansatte og innbyggere, og kan være svært lønnsomt. Gamification er et eget fagfelt, med teorier, metodikk og best practice. I dette foredraget får du et innblikk i hvordan gamification virker og hva som skal til for at det lykkes. Et reelt case er dem røde tråden som binder det hele sammen. Du vil bli overrasket over hvordan gamification kan hjelpe din virksomhet til å nå sine mål!

My epic fuckups

I have founded 5 companies. The first company got sued on day 2 of business... In this talk I expose some of my more memorable fuckups as an entrepreneur. You will laugh, you will feel sorry for me, you will be awestruck by the boldness of some of my decisions. And most importantly, you will get solid confirmation that it's ok to fuckup, even necessary. The talk has been presented at FuckUp Nights Oslo.

Talerlisten mener

Lars griper forsamlingen fra første stund, og er god til å holde på oppmerksomheten. Han har viktige poeng som er godt dokumentert, og fremfører budskapet på en profesjonell og tillitvekkende måte. En engasjerende foredragsholder som har mye fersk kunnskap innen sitt fagområde.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Lars Rinnan har 36 vurderinger

Ragnhild Silkoset

9. februar 2018

Handelshøyskolen BI

5

Lars Rinnan stilte opp som en engasjert, dyktig og inspirerende gjesteforeleser på masterkurset i markedsorientert ledelse på BI. Han skisserer relevante men tankevekkende scenarier, og evner å få studentene til å reflektere over fremtidens kompetansebehov og endringsevne.

Caroline Frøyland

17. januar 2018

Genetic Analysis AS

6

Engasjerende og humoristisk kalddusj om ny teknologi og hvordan robotene vil ta over jobbene våre. Anbefales på det sterkeste!

Roy Arve Garvik

8. januar 2018

Amesto Translations AS

5

Har hatt gleden av å se og høre Lars Rinnan ved flere anledninger, sist på Amesto Beyond 2017. Lars har evnen til å alene fylle store scener og begeistre store folkemengder med sin spennende kunnskap om AI, robotisering og annet som er aktuelt for de fleste bransjer i dag. Anbefales!

Espen Jensen

19. desember 2017

Gurusoft AS

6

Som deltaker på Amesto Beyond fikk jeg gleden av å høre foredraget til Lars om AI og robotens rolle i et nåværende og fremtidig samfunn. Foredraget var både inspirerende og forfriskende i form og farge, der interessen og entusiasmen ble fanget opp av deltakere i salen. Kan på det varmeste anbefales!

Ariane Spandow

14. desember 2017

Spabo Gruppen

6

Jeg var så heldig å få med meg Lars Rinnans foredrag om fremtidig digitalisering. Et lærerikt og innholdsrikt foredrag som konkretiserte hvilken fremtid som er oss nært forestående.

Cecilie Fensholt

14. desember 2017

Amesto

5

Jeg hadde gleden av å høre Lars under Amesto Beyond. Spennende, aktuelt innhold, godt og naturlig presentert og god dialog med publikum i salen. Som arrangør er det et ekstra pluss at Lars fikk svært gode tilbakemeldinger fra våre kunder. Kan anbefales.

Arild Spandow

14. desember 2017

Amesto Group

5

Lars holdt innlegg på Amesto’s årlige kundearrangement «Amesto Beyond». Foredraget er godt lagt opp og svært interessant. Lars sin unike kompetanse på Analytics og Business Intelligence gir ham en tyngde og erfaring som er vanskelig å matche og som gir ham muligheten til å spille på konkrete eksempler som gir både dybde og bredde på foredraget. Jeg kan anbefale Lars til alle som ønsker et interessant, spennende og tankevekkende foredrag om hva som skjer innenfor digitalisering både i dag og i fremtiden.

Kjetil Io

13. desember 2017

Norcap AS

6

Som en del av Norcaps årlige markedsoppdatering holdt Lars Rinnan et underholdende og høyst aktuelt foredrag som ga oss ulike vinklinger på hvordan smart programvare og kunstig intelligens i større og større grad påvirker arbeidslivet. Et engasjerende foredrag hvor det utelukkende var positive tilbakemeldinger fra tilhørerne. Kan anbefales på det sterkeste for alle da Lars er flink til å tilpasse nivået på foredraget.

Michael Mackrill

13. desember 2017

Norcap AS

6

Lars holdt foredrag for 100+ av våre kunder, personer i alderen 45-75 år. Veldig interessant og engasjerende foredrag. Enkelt formidlet slik at alle hang med. Og med en passelig porsjon humor. En skikkelig wake-up call i forhold til fremtidens samfunn og arbeidsmarked. Sterkt anbefalt!

Christian Aandalen

12. desember 2017

Lindorff As

5

Lars har hjulpet oss med foredrag innen både strategi og digitalisering. Han leverer bra!

Astrid Schaathun

27. november 2017

eRate

5

Takk for en bra og engasjerende presentasjon om den eksponentielle reisen som venter oss alle. Robotisering, digitalisering og at utviklingen går raskt er ikke noe nytt lenger, men måten du fikk visualisert budskapet på var veldig bra – og nytt for mitt vedkommende.

Anne-Grethe Hegstad

17. november 2017

Pt Nord FK

6

Lars Rinnan har en utrolig god formidlingsevne, og kombinert med dette interessante emnet så får han topp score og tommel opp fra meg!

Ingunn Bjøru

17. november 2017

Inbound Norway

6

Lars Rinnan imponerte stort under Gründermessen. Da teknikken ikke fungerte og slidsene ikke ville vises kjørte han på med underholdene, men relevante historier og det ble ingen dødtid. Eksemplene Lars brukte igjennom presentasjonen var lette å forstå og ga inspirasjon til hva vi selv kan gjøre. Anbefales!

Rita Leschbrandt

16. november 2017

Leschbrandt International

6

Lars Rinnan holdt et spennende foredrag på Grundermessen i Oslo 15.11.2017 om vår framtid med roboter og hvilke framtidsutsikter det gir for yrkeslivet. Vi ble veldig inspirert.

Mathias A Grønvoll

13. november 2017

ITO PallPack AS

6

Vi hadde Lars Rinnan som foredragsholder når vi holdt Teknologidagene 2017, i både Oslo og Trondheim. Med tema teknologi og automatisering var Lars sitt foredrag, ‘Robotene kommer’et viktig bidrag til vårt frokostseminar. Refleksjoner og tanker rundt fremtidige arbeidsplasser, og mangel på sådan, gav et tydelig bilde av de utfordringene vi har foran oss. Lars var flink til å engasjere publikum og lot seg ikke vippe av pinnen av utfordrende spørsmål fra salen. Vil anbefale.

Maren Transet

13. november 2017

Næringslivsdagen OTS

5

Lars Rinnan tok oss med på en reise i fremtiden og engasjerte alle studentene i salen.
Han kom med morsomme stikk underveis og fikk alle engasjerte. Veldig inspirerende å høre på!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS