Talerlisten
Lars Rinnan

Lars Rinnan

Leder, snakker om kunstig intelligens | Akershus

Pris / 45 min

NOK 25.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 45.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Lars Rinnan er en brennende engasjert foredragsholder som snakker langs to akser: Teknologi & digitalisering og entreprenørskap & ledelse. Han er hyppig benyttet som foredragsholder, og er en ivrig skribent og blogger. Lars har 25 års ledelseserfaring, og har i løpet av 6 år startet 5 selskaper innen BI, Analytics og Big Data, samlet i NextBridge Group. Gjennom hans foredrag vil du 1) få tips til hvordan du tilpasser deg at roboter og AI prøver å overta bransjen din, 2) bli inspirert til å ta sjansen som gründer, og få gode råd på veien, 3) lære hvordan man gjør visjon og strategi til levende verktøy i hverdagen, 4) bli forbløffet over hvordan gamification kan engasjere kunder, ansatte og innbyggere, 5) forstå at det er ok med fuckups…

Se video av Lars Rinnan

Foredrag

5 velmente råd til gründere

Basert på 5 selskapsetableringer over 6 år gir Lars deg sine 5 beste råd for å lykkes som gründer. Foredraget har senest vært holdt på konferansen “Kvinner som våger” i regi av Kvinnovasjon Østfold og Follo i okt. 2016. Et sjette råd, om hvorfor ta sjansen på å starte et selskap akkurat nå, basert på den omveltningen som digitalisering medfører, er også med. Lars har skrevet en kronikk i Hegnar Kvinner om samme tema.

Hvordan utnytte gamification for å engasjere kunder, ansatte og innbyggere?

Trodde du gamification var bare tull og fjas for tenåringer? Tro om igjen! Gamification engasjerer både kunder, ansatte og innbyggere, og kan være svært lønnsomt. Gamification er et eget fagfelt, med teorier, metodikk og best practice. I dette foredraget får du et innblikk i hvordan gamification virker og hva som skal til for at det lykkes. Et reelt case er dem røde tråden som binder det hele sammen. Du vil bli overrasket over hvordan gamification kan hjelpe din virksomhet til å nå sine mål!

Robotene kommer! Hvordan tilpasse seg?

Vi er ved et tipping point i den teknologiske utviklingen. Herfra vil utviklingen gå eksponentielt raskere. Er din virksomhet forberedt? Foredraget belyser hva som skjer, hvorfor det skjer, og hvordan det vil påvirke alle bransjer, samt våre privatliv. Tusenkronersspørsmålet er: hva gjør man for å tilpasse seg og ta ledelsen? Dette er en real wake-up call, med konkrete råd til handling.

Hvordan definere en strategi som påvirker en hver beslutning?

Visjon, misjon, strategi, KPI... Man får lett assosiasjoner til Dilbert og hans verden. Men strategi behøver ikke være en pliktøvelse, full av floskler, som ender opp som et dokument som støver ned på en hylle. Foredraget tar for seg hvordan strategi kan mobilisere dine ansatte, gjøre strategi til et mindset, og ligge til grunn for alle handlinger og beslutninger i din virksomhet.

My epic fuckups

I have founded 5 companies. The first company got sued on day 2 of business... In this talk I expose some of my more memorable fuckups as an entrepreneur. You will laugh, you will feel sorry for me, you will be awestruck by the boldness of some of my decisions. And most importantly, you will get solid confirmation that it's ok to fuckup, even necessary. The talk has been presented at FuckUp Nights Oslo.

Talerlisten mener

Lars griper forsamlingen fra første stund, og er god til å holde på oppmerksomheten. Han har viktige poeng som er godt dokumentert, og fremfører budskapet på en profesjonell og tillitvekkende måte. En engasjerende foredragsholder som har mye fersk kunnskap innen sitt fagområde.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Lars Rinnan har 10 vurderinger

Nils Jacob Førli

18. september 2017

Artisti AS

6

Artisti-gruppen arrangerte fagseminar for sine største kunder. Deltakerne kommer fra en rekke bransjer, med salg og markedsføring som felles nevner. Lars Rinnan presenterte foredraget «Robotene kommer! Hvordan tilpasse seg?» Et meget spennende tema, som Lars presenterte med stor troverdighet og humor. Lars er trygg på scenen, kunnskapsrik og hadde ingen problemer med å engasjere publikum.

Camilla Martinussen

7. september 2017

Orkla Health

6

Lars inspirerte stort med sitt glitrende foredrag om «Robotene kommer». Han er ikke bare fremoverlent i temaene rundt teknologi og digitalisering, men eksemplifiserer hvordan forretningsområder må tørre å handle med høyt tempo og innovative løsninger. Veldig spennende og innholdsrikt – anbefales!

Haagen Sæther-Larsen

7. september 2017

Orkla Health

6

«Robotene kommer. Hva nå Orkla?» Dette var inngangen til Lars sitt foredrag på en av våre digitale frokoster. Oppmøte var rekordstort. Han mikset det håndfaste og nære for folk flest på en måte som vekket oss på en meget sterk måte. Ting skjer og det skjer fort. Vi er bortskjemte med gode foredragsholdere i Orkla, Lars var definitivt en som det var verdt å prioritere tid til. Anbefales sterkt.

Camilla Kristiansen

24. august 2017

Confex Norge as

6

På Controllerdagene 2017 holdt Lars foredraget «Blir controlleren erstattet av roboter?», om digitalisering, kunstig intelligens, big data og machine learning. Deltakerne fikk økt forståelse for den eksponentielle teknologiutviklingen og gode råd om hvordan tilpasse seg en ny virkelighet. Lars fikk kjempegode tilbakemeldinger på foredraget sitt fra våre deltakere, her er noen: «Utrolig spennende og lærerikt», «Fantastisk foredragsholder – så profesjonell samtidig utrolig god til formidling av budskapet som er ganske komplisert på en forståelig og ryddig måte. Dette var TOPP!» og «Meget interessant, tankevekkende og inspirerende». Confex er veldig fornøyd med samarbeidet, og kommer definitivt til å booke han igjen!

Ghopi Prabaharan

23. mars 2017

PrabaMedia

6

Jeg hørte Lars sitt foredrag «Robotene kommer, hva nå?» i mars 2017. Rinnan snakker om viktige temaer for alle som ønsker å være fremoverlent og ønsker å forberede sin bedrift for det teknologiske skifte som vil automatisere arbeidsplassen og effektivisere og utkonkurrere jobber. Sykt bra til å formidle – man sitter med følelsen av å ville høre mer. Anbefaler på det sterkeste!

Magnus Ramstad Dahl

25. januar 2017

FuckUp Nights Oslo

6

På FuckUp Nights presenteres, diskuteres og hylles prosjekter og bedrifter som har feilet. Vår visjon er å skape en kultur i Norge hvor det er mer akseptert å feile.Vi hadde gleden av å høre Lars’ presentasjon «My Epic Fuckups» på vårt arrangement FuckUp Nights Oslo 19. januar. Lars har utvilsomt vært gjennom en spennende reise som gründer av fem selskaper over seks år. Presentasjonen er både interessant, engasjerende og til tider vittig. Det er tydelig at Lars er vant til og komfortabel med stå på en scene. Vi anbefaler Lars og hans foredrag «My Epic Fuckups» til bedrifter som ønsker å skape en innovativ kultur internt hvor det er mer akseptert å feile.

Frøydis Egge-Jacobsen

28. desember 2016

Froydisegge.com

6

Jeg var på Kvinner som Våger i Fredrikstad i år og synes foredraget til Lars Rinnan var veldig
spennende. Som eneste mann blant foredragsholderne i en sal fullsatt med kvinnelige entreprenører, vare foredraget hans inspirerende og engasjerende ved at han fortalte sin historie på en veldig ydmyk måte. Jeg tror damene i salen klarte å relatere seg til han selv om han var mann og ikke minst entreprenører i et teknisk mannsdominert fagområde. Han klarte å få frem hvor viktig det var for han å ha balanse i livet. Tror det var veldig viktig å høre fra en mann da jeg vet at det er fort gjort å glemme når man er entreprenører generelt og spesielt kvinner. Han bekreftet også for oss entreprenører at det blir viktigere og viktigere å skape sin egen arbeidsplass ut ifra hvor raskt den tekniske utviklingen går. Jeg tok med meg flere ting fra foredraget som jeg satte pris på å få bekreftet og som inspirasjon. Jeg vil absolutt anbefale Lars Rinnan som en dyktig foredragsholder med klare poeng og gode historier som jeg husker selv lenge etter foredraget.

Anna Halvorsen

5. november 2016

SkatteEksperten AS

6

Lars Rinnan holdt et veldig engasjert foredrag om blant annet fremtidige jobber, hvilke av de vanlige jobber som forsvinner. Det var tankevekkende. Vi gründere må tilpasse oss og det blir enda viktigere å skape egne arbeidsplasser.

Victoria Schiøtz

3. november 2016

BPW - Business and Professional Women - Norway

6

Da årets “Kvinner som Våger – Konferanse” ble arrangert i 2016 for 7. år på rad, med undertittel
“En gang Grunder alltid Grunder”, var det naturlig for oss å invitere Lars Rinnan som foredragsholder.
Temaet denne dagen var i hovedsak: Hvordan komme over 5 års terskelen som selskap ?

Lars hadde mange gode og mer dyrkjøpte erfaringer både som etablerer og leder av 5 selskaper over 6 år i NextBridge Group, og passet derfor strålende inn hos oss denne dagen.

Som publikum var det lett å se Lars sitt brennende engasjement for alt som hadde med grunderskap og hva som virkelig trengtes for å lykkes som grunder. Allikevel hadde han en evne til å være ydmyk og å dele raust av egne erfaringer hva gjaldt både opp og nedturer gjennom de siste 6 turbulente årene.

Lars formidlet på en lett forståelig måte gode og enkle, men høyst relevante tips og råd som alle grundere vil ha godt av å tenke gjennom og ta i bruk i hverdagen.

Han fremstod som særdeles kunnskapsrik og troverdig i sin formidling av sitt budskap. Spesielt når det gjaldt fremtidsutsikten for hvordan verdens arbeidsmarked og tjenester unektelig vil endre seg i et rasende tempo med teknologiens ustoppelige framferd.

Lars kan sterkt anbefales som en entusiastisk og veltalende fordragsholder hva gjelder grunderskap, ledelse og teknologiens / digitaliseringens fremtidsutsikter.

Frederikke Stensrød

2. november 2016

Næringshagen Østfold AS

6

Vi inviterte Lars til å holde et foredrag for oss på Kvinner som Våger konferansen 2016.
Dette er en konferanse som i stor grad henvender seg til kvinnelige gründere og ble arrangert for 6. året på rad. Lars ble invitert fordi han har lang erfaring med å starte bedrifter og vet hva som trengs for å holde ut i en gründertilværelse. Han tok de kvinnelige tilhørerne med seg på sin reise og ga mange nyttige tips og råd på veien. Han ga oss også noen tankevekkere i forhold til fremtiden. Lars er en meget kompetent og troverdig foredragsholder. Han klarer å engasjere publikum på en god måte. Anbefaler gjerne Lars videre og vil gjerne bruke han igjen ved en senere anledning.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS