Lars Rinnan

Lars Rinnan

Inspirerer rundt AI, strategi & startups

NOK 30.000,- per time

Send forespørsel

Om Lars Rinnan

Lars Rinnan er en brennende engasjert foredragsholder som snakker langs to akser: Teknologi & digitalisering og entreprenørskap & ledelse. Han er hyppig benyttet som foredragsholder, og er en ivrig skribent og blogger. Lars har 25 års ledelseserfaring, og har i løpet av 7 år startet 6 selskaper innen AI, BI & Analytics, samlet i NextBridge Group. Gjennom hans foredrag vil du 1) få tips til hvordan du tilpasser deg at roboter og AI prøver å overta bransjen din, 2) bli inspirert til å ta sjansen som gründer, og få gode råd på veien, 3) lære hvordan man skaper resultater gjennom strategi, 4) bli forbløffet over hvordan gamification kan engasjere kunder, ansatte og innbyggere, 5) forstå at det er ok med fuckups… Lars liker å provosere, engasjerer tilhørerne og blander inn lun humor i selv de mest alvorlige tema. Ta en kikk på de mange vurderingene av ham om du skulle være i tvil om dette er mannen for DITT arrangement.

Foredrag

Robotene kommer! Hvordan tilpasse seg?

Vi er ved et tipping point i den teknologiske utviklingen. Utviklingen går eksponentielt. Halvparten av verdens jobber forsvinner, og bransjer forsvinner og endres for alltid. Er du og din virksomhet forberedt? Foredraget belyser hva som skjer, hvorfor det skjer, og hvordan det vil påvirke alle bransjer, samt våre privatliv. Hva gjør man for å tilpasse seg og ta ledelsen? Dette er en real wake-up call, med konkrete råd til handling. Foredraget er levert mer enn 40 ganger, se vurderingene.

Strategien som styrer alle beslutninger!

Jeg 180-doblet verdien på Bro Consulting på 2 år, tok Umoe Consulting til Great Place to Work finalist + European Top 50 Workplaces + Gasellebedrift + AAA-rating på 3 år, og har nå etablert 6 selskaper på 7 år i NextBridge Group, som er selve referansen innen Analytics. Hvordan? Gjennom en strategi som styrer enhver beslutning. Foredraget viser steg for steg hvordan man utvikler en strategi som mobiliserer ansatte, gjør strategi til et daglig mindset, og skaper resultater.

5 velmente råd til gründere

Basert på 6 selskapsetableringer over 7 år gir Lars deg sine 5 beste råd for å lykkes som gründer. Foredraget har senest vært holdt på konferansen “Kvinner som våger” i regi av Kvinnovasjon Østfold og Follo. Et sjette råd, om hvorfor ta sjansen på å starte et selskap akkurat nå, basert på den omveltningen som digitalisering medfører, er også med. Lars har skrevet en kronikk i Hegnar Kvinner om samme tema.

Digitalisering er IKKE sluttmålet - det er DEMOKRATISERING!

Alle snakker om digitalisering som om det var det ultimate sluttmålet. Det tror jeg ikke at det er. Demokratisering er derimot er mer givende mål å jobbe mot. Jeg viser hvordan man går fra digitalisering til demokratisering i 6 steg. På veien dit er det masse forretningsmuligheter, hvis du forstår hva som skjer før dine konkurrenter... Se mitt webinar sammen Oslo Business Forum om dette.

My epic fuckups

I have founded 5 companies. The first company got sued on day 2 of business... In this talk I expose some of my more memorable fuckups as an entrepreneur. You will laugh, you will feel sorry for me, you will be awestruck by the boldness of some of my decisions. And most importantly, you will get solid confirmation that it's ok to fuckup, even necessary. The talk has been presented at FuckUp Nights Oslo.

Se video av Lars Rinnan

Talerlisten mener

Lars griper forsamlingen fra første stund, og er god til å holde på oppmerksomheten. Han har viktige poeng som er godt dokumentert, og fremfører budskapet på en profesjonell og tillitvekkende måte. En engasjerende foredragsholder som har mye fersk kunnskap innen sitt fagområde.

2018 © Talerlisten AS