Lars Rinnan

Inspirerer rundt AI, strategi & startups

NOK 30.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Lars Rinnan

Lars Rinnan er en brennende engasjert futurist og foredragsholder som snakker langs to akser: Teknologi & digitalisering og entreprenørskap & ledelse. Han er hyppig benyttet som foredragsholder, og er en ivrig skribent og blogger. Lars har 25 års ledelseserfaring, og har i løpet av 7 år startet 6 selskaper innen AI, BI & Analytics, samlet i NextBridge Group. Gjennom hans foredrag vil du 1) få tips til hvordan du tilpasser deg at roboter og AI prøver å overta bransjen din, 2) bli inspirert til å ta sjansen som gründer, og få gode råd på veien, 3) lære hvordan man skaper resultater gjennom strategi, 4) bli forbløffet over hvordan gamification kan engasjere kunder, ansatte og innbyggere, 5) forstå at det er ok med fuckups… Lars liker å provosere, engasjerer tilhørerne og blander inn lun humor i selv de mest alvorlige tema. Ta en kikk på de 50+ vurderingene av ham om du skulle være i tvil om dette er mannen for DITT arrangement.

Foredrag

Robotene kommer! Hvordan tilpasse seg?

Vi er ved et tipping point i den teknologiske utviklingen. Utviklingen går eksponentielt. Halvparten av verdens jobber forsvinner, og bransjer forsvinner og endres for alltid. Er du og din virksomhet forberedt? Foredraget belyser hva som skjer, hvorfor det skjer, og hvordan det vil påvirke alle bransjer, samt våre privatliv. Hva gjør man for å tilpasse seg og ta ledelsen? Dette er en real wake-up call, med konkrete råd til handling. Foredraget er levert mer enn 40 ganger, se vurderingene.

Strategien som går rett til hjertet!

Jeg 180-doblet verdien på Bro Consulting på 2 år, tok Umoe Consulting til Great Place to Work finalist + European Top 50 Workplaces + Gasellebedrift + AAA-rating på 3 år, og har nå etablert 6 selskaper på 7 år i NextBridge Group, som er selve referansen innen Analytics. Hvordan? Gjennom en strategi som styrer enhver beslutning. Foredraget viser steg for steg hvordan man utvikler en strategi som går rett til hjertet, mobiliserer ansatte, gjør strategi til et daglig mindset, og skaper resultater.

5 velmente råd til gründere

Basert på 6 selskapsetableringer over 7 år gir Lars deg sine 5 beste råd for å lykkes som gründer. Foredraget har bla vært holdt på konferansen “Kvinner som våger” i regi av Kvinnovasjon Østfold og Follo og for flere universiteter. Et sjette råd, om hvorfor ta sjansen på å starte et selskap akkurat nå, basert på den omveltningen som digitalisering medfører, er også med. Lars har skrevet en kronikk i Hegnar Kvinner om samme tema.

Digitalisering er IKKE sluttmålet - det er DEMOKRATISERING!

Alle snakker om digitalisering som om det var det ultimate sluttmålet. Det tror jeg ikke at det er. Demokratisering er derimot et mer givende mål å jobbe mot. Jeg viser hvordan man går fra digitalisering til demokratisering i 6 steg. På veien dit er det masse forretningsmuligheter, hvis du forstår hva som skjer før dine konkurrenter... Se mitt webinar sammen Oslo Business Forum om dette: https://reg.obforum.no/lars-rinnan/

My epic fuckups

I have founded 5 companies. The first company got sued on day 2 of business... In this talk I expose some of my more memorable fuckups as an entrepreneur. You will laugh, you will feel sorry for me, you will be awestruck by the boldness of some of my decisions. And most importantly, you will get solid confirmation that it's ok to fuckup, even necessary. The talk has been presented at FuckUp Nights Oslo and to several universities.

Talerlisten mener

Lars griper forsamlingen fra første stund, og er god til å holde på oppmerksomheten. Han har viktige poeng som er godt dokumentert, og fremfører budskapet på en profesjonell og tillitvekkende måte. En engasjerende foredragsholder som har mye fersk kunnskap innen sitt fagområde.

Lars Rinnan har 51 vurderinger

Halvor Hektoen

19. september 2018

Duett AS

6

Vi valgte Lars som foredragsholder ut i fra tidligere opplevelser hos noen av våre ansatte. Dette levde opp til forventningene både faglig og i forhold til formidlingen. Foredraget ga oss mange refleksjoner som det er viktig å ha med seg videre.

Bjarte Døssland

18. september 2018

Festidalen

6

Vi hadde booka Lars Rinnan til Festidalens næringsseminar i Uskedalen 2018. Vi angra ikkje på det. Han gav oss eit overordna, og veldig spennande, perspektiv på tempoet i digitaliserings- og robotiseringsprosessane som vi er inne i. Entusiastisk, lettfatteleg og optimistisk «sci-fi» for næringsliv og festivalpublikum. Interessant, lærerikt og tankevekkande.

Gorm Braarvig

31. august 2018

Generell rådgiver

6

Jeg har opplevd foredrag fra Lars i mange sammenhenger rundt ledelsessystemer. Han er kommunikasjonsmessig en absolutt spydspiss, men det er eksekveringen som gjør ham unik. Hans perfeksjonisme blir synlig i kraft av alle feilene han ikke gjør, enten han er eier, prosjektleder, konferansier, taler eller vanlig diskusjonsdeltaker. Lars klarer å være tilgjengelig på tvers; han kommuniserer til grasrot, beslutningstaker og gevinsteier.

Arne Torget

9. juli 2018

Kvinnherad Breiband

6

Interessant, kunnskapsrik og inspirerande. Festidalen Næringsseminar 2018.

Bjørn Henning Sømme

20. juni 2018

Optimera AS

6

Vi i Optimera Proff hadde Lars på besøk på vår fagdag den 7. Juni-18 . Lars holdt ett spennende og flott innlegg for oss som passet utrolig godt sammen med våre andre foredragsholdere . Byggebransjen er nok en ganske konserativ og sen bransje til å endre seg og jeg tror virkelig Lars fikk satt fokus på at vi i fremtiden ikke kan jobbe som vi gjør i dag og at nødvendige teknologiske endringer skjer i ett forrykende tempo . Vi fikk mange gode tilbakemeldinger fra kundene våre at de virkelig satte pris på å høre på Lars. Mange Takk fra oss, vi var veldig fornøyd og kan trygt anbefale andre å høre hva Lars formidler 🙂

Eva Virkesdal Eidsheim

27. april 2018

PARTS AS

6

Som deltaker på Bergen Business Expo 2018 var jeg så heldig å få med meg engasjerte og dyktige Lars Rinnans foredrag om robotens rolle i fremtiden, digitalisering og hvordan tilpasse seg de store endringene som vil komme i bedriften. Et tankevekkende og meget lærerikt foredrag formidlet med et smil, faglig dyktighet, stort engasjement og innlevelse for oss som satt i salen å hørte på. Jeg kan varmt anbefale Lars Rinnan som foredragsholder.

Jørn Enersen

16. april 2018

Easit AS

6

Lars holdt et meget inspirerende og engasjerende foredrag: Robotene kommer – hva nå? Foredraget ble holdt på seminar i regi av DND sin faggruppe for Kunstig intelligens og robotikk. Lars involverer tilhørerne og forteller om framtidens muligheter – og trusler – på en spennende måte. Bildene i presentasjonene er lettfattelig og blir godt illustrert med Lars sine fakta, vurderinger og eksempler som gjør det hele meget troverdig – til tross hvor utrolig en del av framtidsvyene kan høres ut. Lars gir gode muligheter for tilhørerne å engasjere seg, han svarer godt på alle spørmål og er åpen for dialog på områder der det ikke finnes fakta. Anbefales !!!

Gro Jeanette Iversen

11. april 2018

Drammensregionen IKT

6

Jeg har hørt om Lars Rinnan gjennom innlegg og tv-innslag, så da jeg selv skulle være arrangør i Dataforeningens faggruppe Robotics og Kunstig intelligens med Robotics som tema var Lars den første jeg tenkte på som foredragsholder. Og Lars skuffet ikke! Lars fremsto som en profesjonell, kunnskapsrik og engasjerende foredragsholder som skapte engasjement fra første stund, selv i en forsamling hvor flere har mye kunnskap om tema. Det kom mange interessante spørsmål fra salen som Lars kunne svare opp uten problem, og vi fikk gode meningsutvekslinger. Mitt inntrykk var at her fikk alle som møtte opp stort utbytte, og jeg er meget fornøyd med valg av foredragsholder – kunne ikke fått bedre! Veldig fornøyd!

Mads Vold

9. april 2018

Exhibition Management AS

6

Lars Rinnan er en fremragende foredragsholder. Vi har benyttet ham på en rekke arrangement og sist på Bergen Business Expo som gikk 20. mars. Her holdt Lars foredraget «Robotene kommer – Hvordan forberede seg» og det ble svært godt mottatt. Vi kan sterkt anbefale andre arrangører å benytte Lars Rinnan.

Ronny Borgen Hansen

21. mars 2018

Mercato Consult AS

5

Jeg var på foredraget Robotene kommer med Lars Rinnan på Business Expo Bergen 2018. Budskapet om utviklingen til nå og den forventede utviklingen på robotiseringen var spennende og tankevekkende, presentert på en meget engasjerende og inspirerende måte! Anbefales! 30 min var noe kort tid, skulle gjerne hørt så mye mer, så jeg anbefaler arrangører å sette av litt mer tid til dette!

Aleksander Meidell-Hagewick

21. mars 2018

Amesto

6

Lars Rinnan er en særdeles flink og kunnskapsrik foredragsholder som formidler kompleks informasjon på en lettfattelig, engasjerende og inspirerende måte. Selv har jeg vært tilskuer på flere av hans foredrag, og har hver gang fått en solid innsprøytning inspirasjon for digitalisering og automatisering. Han tar publikum med på en reise inn i fremtiden, og viser deretter hvordan man kan håndtere utfordringene/mulighetene digitalisering og kunstig intelligens bringer. Veldig fornøyd!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS

Vi benytter cookies på talerlisten.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.