Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Lars Rinnan

Inspirerer rundt AI, strategi & startups

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Lars Rinnan

Lars Rinnan er en brennende engasjert futurist og foredragsholder som snakker langs to akser: Kunstig intelligens og entreprenørskap. Han er hyppig benyttet som foredragsholder, og er en ivrig skribent og blogger. Lars har 25 års ledelseserfaring, og har i løpet av 7 år startet 6 selskaper innen AI, BI & Analytics, samlet i Amesto NextBridge. Gjennom hans foredrag vil du få inspirasjon rundt kunstig intelligens og tips til hvordan du kommer i gang, fra en av de mest erfarne lederne innen fagfeltet. Han vil gi deg et glimt inn i verden i 2029; hvor kunstig intelligens er overalt. En nær fremtid som allikevel vil være veldig annerledes enn i dag. Men fremtiden blir bra! Lars vil også kunne avsløre hvordan du lager en strategi som går rett til hjertet! Lars liker å provosere, engasjerer tilhørerne og blander inn lun humor. Ta en kikk på de 50+ vurderingene av ham om du skulle være i tvil om dette er mannen for DITT arrangement. (Foto: Fredrikstad Næringsforening/Trine Sirnes)

Foredrag med Lars Rinnan

Verden i 2029

Foredraget tar tilhørerne med på en reise inn i fremtiden til året 2029, hvor datamaskinene har like høy prosesseringskraft som den menneskelige hjerne. Det medfører at maskiner kan gjøre stort sett alt det et menneske kan, bare raskere og bedre. Hvordan ser verden ut da? Dette er ikke et dommedags-foredrag, snarere tvert imot. Kanskje har vi verken fattigdom, hungersnød eller miljøproblemer. Foredraget forteller hvordan dette kan skje.

Bier, hvaler & foppall

Kunstig intelligens og machine learning kan benyttes til så mangt, og dette underholdende foredraget sveiper innom hvordan man kan dekode hva biene kommuniserer til hverandre, hvordan hvaler kan brukes som datakilder og hvordan mobiltelefonen din kan analysere hvor bra (eller dårlig) du er til å sparke fotball. Alle eksemplene er egenopplevde og ikke "noe jeg fant på nettet". Bli med inn i den forunderlige verden av kunstig intelligens!

Kunstig intelligens i DIN bransje

Kunstig intelligens har passert tipping point og vil påvirke alle bransjer og roller. Dette foredraget avmystifiserer begrepet kunstig intelligens, forklarer hva det er og hvordan det påvirker forskjellige bransjer og roller. Det skreddersys til din bransje. Foredraget vil gi deg en god forståelse av kunstig intelligens, og ikke minst ideer til hvordan du kan få flere tusen prosent avkastning på investeringen i AI. Lars leder Norges fremste selskap innen AI og jobber med dette hver dag.

Digitalisering er IKKE sluttmålet - det er DEMOKRATISERING!

Alle snakker om digitalisering som om det var det ultimate sluttmålet. Det tror jeg ikke at det er. Demokratisering er derimot et mer givende mål å jobbe mot. Jeg viser hvordan man går fra digitalisering til demokratisering i 6 steg. På veien dit er det masse forretningsmuligheter, hvis du forstår hva som skjer før dine konkurrenter. Foredraget er bla vist som webinar i regi av Oslo Business Forum.

Strategien som går rett til hjertet!

Jeg 180-doblet verdien på et selskap på 2 år, tok et annet til Great Place to Work finalist + European Top 50 Workplaces + Gasellebedrift + AAA-rating på 3 år, og har nå etablert 6 selskaper på 7 år, samlet i Amesto NextBridge, som er selve referansen innen Analytics. Hvordan? Gjennom en strategi som styrer enhver beslutning. Foredraget viser steg for steg hvordan man utvikler en strategi som går rett til hjertet, mobiliserer ansatte, gjør strategi til et daglig mindset, og skaper resultater.

Talerlisten mener

Lars griper forsamlingen fra første stund, og er god til å holde på oppmerksomheten. Han har viktige poeng som er godt dokumentert, og fremfører budskapet på en profesjonell og tillitvekkende måte. En engasjerende foredragsholder som har mye fersk kunnskap innen sitt fagområde.

Lars Rinnan har 59 vurderinger

Vendela Witting

20. mars 2018

Linkedkurs

6

Lars Rinnan inspirerte og brakte opp viktige punkter angående vår digitaliserte verden og hvilken utvikling vi er i! Utrolig spennende og viktig innhold!

Jesper Pedersen

15. mars 2018

Høgskolen i Sørøst-Norge

6

Helt fantastisk! Lars Rinnan hadde et inspirerende foredrag om relevante og interessante temaer for fremtiden! Umulig å slippe blikket av foredragsholderen! Takk!

Markus Fjellingsdal Brevik

15. mars 2018

Linjeforeningen for økonomi og ledelse ved HSN Campus Ringerike

6

Tar rommet med en situasjon som alle kan kjenne seg igjen i! Fortsetter med et tema som angår og engasjerer de fleste! Vi på HSN Campus Ringerike er meget fornøyd og håper gjensyn med Rinnan!

Olav Steindal

7. mars 2018

Høgskolen i Sørøst-Norge

6

Lars Rinnan holdt foredrag på fagdagen på HSN, for alle linjene på skolen. Han engasjerte og inkluderte alle fagfeltene på en spennende og morsom måte, til stor glede for alle studentene som deltok!

Ragnhild Silkoset

9. februar 2018

Handelshøyskolen BI

5

Lars Rinnan stilte opp som en engasjert, dyktig og inspirerende gjesteforeleser på masterkurset i markedsorientert ledelse på BI. Han skisserer relevante men tankevekkende scenarier, og evner å få studentene til å reflektere over fremtidens kompetansebehov og endringsevne.

Caroline Frøyland

17. januar 2018

Genetic Analysis AS

6

Engasjerende og humoristisk kalddusj om ny teknologi og hvordan robotene vil ta over jobbene våre. Anbefales på det sterkeste!

Roy Arve Garvik

8. januar 2018

Amesto Translations AS

5

Har hatt gleden av å se og høre Lars Rinnan ved flere anledninger, sist på Amesto Beyond 2017. Lars har evnen til å alene fylle store scener og begeistre store folkemengder med sin spennende kunnskap om AI, robotisering og annet som er aktuelt for de fleste bransjer i dag. Anbefales!

Espen Jensen

19. desember 2017

Gurusoft AS

6

Som deltaker på Amesto Beyond fikk jeg gleden av å høre foredraget til Lars om AI og robotens rolle i et nåværende og fremtidig samfunn. Foredraget var både inspirerende og forfriskende i form og farge, der interessen og entusiasmen ble fanget opp av deltakere i salen. Kan på det varmeste anbefales!

Ariane Spandow

14. desember 2017

Spabo Gruppen

6

Jeg var så heldig å få med meg Lars Rinnans foredrag om fremtidig digitalisering. Et lærerikt og innholdsrikt foredrag som konkretiserte hvilken fremtid som er oss nært forestående.

Cecilie Fensholt

14. desember 2017

Amesto

5

Jeg hadde gleden av å høre Lars under Amesto Beyond. Spennende, aktuelt innhold, godt og naturlig presentert og god dialog med publikum i salen. Som arrangør er det et ekstra pluss at Lars fikk svært gode tilbakemeldinger fra våre kunder. Kan anbefales.

Arild Spandow

14. desember 2017

Amesto Group

5

Lars holdt innlegg på Amesto’s årlige kundearrangement «Amesto Beyond». Foredraget er godt lagt opp og svært interessant. Lars sin unike kompetanse på Analytics og Business Intelligence gir ham en tyngde og erfaring som er vanskelig å matche og som gir ham muligheten til å spille på konkrete eksempler som gir både dybde og bredde på foredraget. Jeg kan anbefale Lars til alle som ønsker et interessant, spennende og tankevekkende foredrag om hva som skjer innenfor digitalisering både i dag og i fremtiden.

Kjetil Io

13. desember 2017

Norcap AS

6

Som en del av Norcaps årlige markedsoppdatering holdt Lars Rinnan et underholdende og høyst aktuelt foredrag som ga oss ulike vinklinger på hvordan smart programvare og kunstig intelligens i større og større grad påvirker arbeidslivet. Et engasjerende foredrag hvor det utelukkende var positive tilbakemeldinger fra tilhørerne. Kan anbefales på det sterkeste for alle da Lars er flink til å tilpasse nivået på foredraget.

Michael Mackrill

13. desember 2017

Norcap AS

6

Lars holdt foredrag for 100+ av våre kunder, personer i alderen 45-75 år. Veldig interessant og engasjerende foredrag. Enkelt formidlet slik at alle hang med. Og med en passelig porsjon humor. En skikkelig wake-up call i forhold til fremtidens samfunn og arbeidsmarked. Sterkt anbefalt!

Christian Aandalen

12. desember 2017

Lindorff As

5

Lars har hjulpet oss med foredrag innen både strategi og digitalisering. Han leverer bra!

Astrid Schaathun

27. november 2017

eRate

5

Takk for en bra og engasjerende presentasjon om den eksponentielle reisen som venter oss alle. Robotisering, digitalisering og at utviklingen går raskt er ikke noe nytt lenger, men måten du fikk visualisert budskapet på var veldig bra – og nytt for mitt vedkommende.

Anne-Grethe Hegstad

17. november 2017

Pt Nord FK

6

Lars Rinnan har en utrolig god formidlingsevne, og kombinert med dette interessante emnet så får han topp score og tommel opp fra meg!

Ingunn Bjøru

17. november 2017

Inbound Norway

6

Lars Rinnan imponerte stort under Gründermessen. Da teknikken ikke fungerte og slidsene ikke ville vises kjørte han på med underholdene, men relevante historier og det ble ingen dødtid. Eksemplene Lars brukte igjennom presentasjonen var lette å forstå og ga inspirasjon til hva vi selv kan gjøre. Anbefales!

Rita Leschbrandt

16. november 2017

Leschbrandt International

6

Lars Rinnan holdt et spennende foredrag på Grundermessen i Oslo 15.11.2017 om vår framtid med roboter og hvilke framtidsutsikter det gir for yrkeslivet. Vi ble veldig inspirert.

Mathias A Grønvoll

13. november 2017

ITO PallPack AS

6

Vi hadde Lars Rinnan som foredragsholder når vi holdt Teknologidagene 2017, i både Oslo og Trondheim. Med tema teknologi og automatisering var Lars sitt foredrag, ‘Robotene kommer’et viktig bidrag til vårt frokostseminar. Refleksjoner og tanker rundt fremtidige arbeidsplasser, og mangel på sådan, gav et tydelig bilde av de utfordringene vi har foran oss. Lars var flink til å engasjere publikum og lot seg ikke vippe av pinnen av utfordrende spørsmål fra salen. Vil anbefale.

Maren Transet

13. november 2017

Næringslivsdagen OTS

5

Lars Rinnan tok oss med på en reise i fremtiden og engasjerte alle studentene i salen.
Han kom med morsomme stikk underveis og fikk alle engasjerte. Veldig inspirerende å høre på!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS