Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Lauga Oskarsdottir

Lauga Oskarsdottir

Inkubatorleder i StartupLab

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Lauga Oskarsdottir

Lauga Oskarsdottir er en attraktiv foredragsholder innen entreprenørskap. Hun er født på Island, oppvokst i Norge og skolert i Internasjonal ledelse i New York ved Berkeley College. Hun er medgründer av United Influencers Media Group og Mesher. United Influencers har på kort tid blitt det ledende agenturet for bloggere og digitale opinionsledere i Norge og Sverige. Lauga brenner for mennesker, selskaper og teknologi som utfordrer status quo. Hun er i dag inkubatorleder i StartupLab i Forskningsparken, samt styremedlem i by:Larm og United Influencers. Lauga gir 50% av inntektene fra foredrag booket gjennom talerlisten.no til Shifter.no, en uavhengig nettavis om norske teknologibedrifter i den nye økonomien.

Foredrag med Lauga Oskarsdottir

From humble to arrogant

My journey as a young entrepreneur, my lessons learned from tactics and mistakes when building the leading influencer marketing agency in the Nordics.

Dear Lauga, here are some things you should know before starting your own company

An honest "sit down conversation" I genuinely wish someone had with me in the summer of 2014, when I decided to become an entrepreneur.

Talerlisten mener

Lauga er en dyktig og erfaren formidler, som med gode bilder og eksempler forteller om hvordan og hvorfor influencer marketing fungerer. Hennes egen gründer-reise er også verdt å lytte til.

Lauga Oskarsdottir har 1 vurdering

Hilde Maren Schjager

3. februar 2017

Nordic Council of Shopping Centers

6

Lauga tok publikum på Kjøpesenterkonferansen 2015 med storm. Ikke bare kan hun faget til fingerspissene, hun er også trygg og «kul» foran 500 mennesker. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS