Leif Erik Paulsen

Leif Erik Paulsen

Kunsten å skape nye vaner!

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Leif Erik Paulsen

Jeg er opptatt av hvordan vi mennesker kan skape endring som varer – med andre ord; hvordan vi skaper nye vaner. Jeg tilbyr alt fra inspirerende foredrag til lengre treningsprosesser, bygget på forskning og kunnskap om hvordan vi best mulig kan jobbe for å skape nye vaner.

Foredrag med Leif Erik Paulsen

Kunsten å skape nye vaner

Èn ting er å vite hva man "burde" gjøre, men å faktisk gjøre det - det er en annen sak. "Kunsten å skape nye vaner" handler om hvordan man kan trene og øve på å bli flinkere til å gå fra å vite noe til å gjøre det. Alle mennesker og alle virksomheter opplever endringer og for mange skjer det stadig raskere. Våre evner til å forholde oss til og å skape endring er avgjørende - og som alle andre evner; det handler om å øve! Nøkkelen er "tenk smått, gjør det enkelt og skap nye vaner"

Leif Erik Paulsen har 11 vurderinger

Hanne Marit Schulyz

31. mai 2018

Kongsberg Gruppen

6

Konkrete, gode, tydelige budskap. Kan absolutt anbefales! Et godt foredrag, spedd på med humor og lett stemning. Noe alle kan relatere til.

Per Arne Villadsen

31. mai 2018

Berg-Hansen

6

Veldig bra. Tydelig og klar. Også ispedd humor, men ikke slik at det budskapet ble uklart. Han klarte å ufarliggjøre det å jobbe med personlige endringer. Knallbra

Thor Tidemann Bjønnes

9. mars 2017

Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange DA

6

Et veldig motiverende og tankevekkende foredrag. Foredraget treffer med tanke på budskapet om å skape nye vaner. Veldig bra!

Renate Rehn

26. januar 2017

Styreleder, Tønsberg Næringsforening

6

Leif Erik holdt et inspirerende, underholdende og svært godt foredrag på Tønsberg Næringsforenings frokostmøte i dag. Det var ca. 120 deltakere på møtet og telefonen har ikke stått stille i etterkant av tilhørere som ville berømme Leif Erik. Han har en behagelig, naturlig og troverdig fremstillingsevne av et tema som berører alle. Jeg kan på det varmeste anbefale han som foredragsholder.

Lars Guren

11. januar 2017

Torp Sandefjord lufthavn

6

Engasjerende og underholdende foredrag med nyttige tips til hvordan du kan endre vaner. Leif Erik leverer sitt budskap med humør og innlevelse, og får tilhørerne til å engasjere seg. Veksling mellom lytting og egen refleksjon gjør at tilhørerne deltar og setter seg egne mål for å endre en eller flere vaner!

Marianne Nilsen Sturmair

5. januar 2017

Sabona

6

I min tid i EiendomsMegler 1 hadde jeg gleden av å samarbeide med Leif Erik, som holdt et to dagers kurs og var med på salgssamlinger for nyansatte meglere. Han er en engasjert og dyktig formidler med et godt budskap; det handler om å tenke enkelt, gjøre det smått og skape nye vaner. Kurset var svært vellykket og var med på å legge grunnlaget for at de nyutdannete jobbet riktig – med de riktige tingene – og at de oppnådde gode resultater. En svært positiv erfaring!

Geir Ellefsen

7. desember 2016

Hvaltorvet Kjøpesenter, KLP Eiendom

6

Leif Erik gjorde en solid fremføring på vårt butikkledermøte i dag. Hans tilnærming er enkel og effektiv, veldig operasjonell. Mange nikker underveis og forstår budskapet – selv om det kanskje gjør litt vondt. Budskapet illustreres på en god og forståelig måte for publikum. Leif Eriks mantra; tenk smått og gjør det enkelt, er undervurdert, og det er altfor mange foredragsholdere i denne sjangeren som er for svevende og lite operasjonelle. Leif Erik er ingen «hallelulja-foredragsholder», men skal du ha en troverdig, effektiv og «å gjøre det»-foredragsholder – ring ham!

Tine Kristiansen

6. desember 2016

Tønsberg Kommune

6

Karismatisk og ærlig foredragsholder. Gir inspirasjon og fornuftige tips til hvordan man enkelt kan skape nye vaner både på jobb og privat.

Aleksander Blomberg

30. november 2016

Apple

6

Leif Erik er en annerledes foredragsholder som forstår at hensikten med et foredrag ikke er selve foredraget, men hva som skjer når man går ut døren etterpå. Ved hjelp av enkle prinispper og små justeringer i hvermåte lærer man i praksis å bruke vaner som verktøy for å bygge momentum og å forme ønskede endringer på sikt.

En god bevisstgjøring av kraften som ligger i våre vaner. Jeg kan anbefale både Leif Erik som person og kurset Kunsten å skape nye vaner til nær sagt alle bedrifter eller organisasjoner.

Petter Kjenes

30. november 2016

Ihus Franshise as

6

Leif Erik er jordnær i sin tilnærming til bedrifters tradisjonelle utfordringer. Han inspirerer gjennom å servere utfordringer for deltagerne på en måte som øker sannsyneligheten for mestring. Han er lite braverende og behagelig å lære av.

Jarle Yggeseth

30. november 2016

Nokas

6

Et motivernede foredrag som gir tanker ved enkle grep hvordan man kan skape nye vaner. Foredaget gir inspirasjon til å skape gode vaner. Foredragsholder er dyktig i sin fremstilling til å få frem poengene på hvordan man kan endre hverdagen ved å enkelt skape nye vaner.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS