Talerlisten
Lene Fjellheim

Lene Fjellheim

Fasilitator, coach og foredragsholder

Pris / 45 min

NOK 27.500,- (eks. mva)

Beskrivelse

Lene er en aktiv, dreven og ettertraktet foredragsholder, fasilitator og kursleder innen ledelse, kommunikasjon, selvledelse, gjennomslagskraft, salg, motivasjon mm. Hun er spesielt opptatt av hvordan få til det gode samspillet og hvordan skape vinn-vinn situasjoner. Hun oppfatter raskt stemning og kjemi i team, improviser og snur seg rundt alt etter situasjonen og er en mester i å holde engasjement og glød oppe i grupper. Hun er direkte og tør utfordre og kalle en spade for en spade. Lene Fjellheim gir av seg selv. Hun er et fyrverkeri, inspirerende, fantasifull, humørfylt, trygg og sikker. En entusiastisk og dyktig historieforteller med humor og masse energi, omsorgsfull og allestedsnærværende. Etter 16 år i bransjen er det lite som overrasker Lene og hun er fleksibel og skreddersyr opplegg til den enkelte kunde for optimalt utbytte. Pris forhandles.

Foredrag

Strutseteknikk eller adferdsendring?

I endringer ser vi gjentagende at vi er trygghetssøkende og kan tviholde på "slik det var før". Med humor og gode historier skapes en motivasjon for å brette opp ermene og innse at endringer er uungålig. Foredraget spisses og tilpasses kunden.

Si det så det selger

Ser du på deg selv som en selger? Jeg tenker alle driver med innsalg av ideer eller tjenester og dette foredraget setter lys på hvordan vi alle er ambassadører og har en forpliktelse ovenfor vårt firma og våre kunder. Tilpasses kunden.

Mental Trening for hverdagsmenneske

Må jeg endre meg? så mye enklere om alle andre bare tilpasser seg meg. Hvordan jobbe med mental trening for å få det bedre på jobb og privat. Tankens kraft setter fokus og påvirker dermed resultatene. Hvilke tankesett beriker og hvilke hemmer?

Om å rykke frem i køen og bli leder

Ledelse er et valg og hvordan vil du forvalte ditt valg på en god måte for deg og ditt team? Hvilke roller sjonglerer du imellom som leder og hvordan ivareta en hensiktsmessig balanse. Foredraget spisses og tilpasses kunden.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Lene Fjellheim har 42 vurderinger

Jeremiah Mutisya

17. mars 2018

Basecamp Explorer Kenya

6

It has been more than 4 years after we held the managers training at Masai Mara- Kenya, still very fresh in my mind the tactical, well thought, articulated managerial skills you impacted in me. Lene is an amazing trainer and connects with the trainees very very well, making it easier to capture the vital and practical aspects of the training. Thank you very much from Kenya.

Trine Jansen

16. februar 2018

Trine Jansen DNCF sertifisert Coach

6

Jeg opplever Lene som en person som byr på seg selv, er lite selvhøytidelig og derved ufarliggjør endringer. Hun er jordnær og ærlig i sin kommunikasjon med publikum. Hun både utfordrer og støtter. Jeg elsker å bruke et av hennes favoritt uttrykk «Learning by trying». Det er når vi prøver og feiler, vi lærer. Hun har mye energi og er god til å skape entusiasme. Skal ditt firma igjennom store endringsprosesser eller ønsker dere påfyll av motivasjon, er Lene rett person å velge. Da jeg skulle ta min Coachutdannelse ble jeg anbefalt Lene Fjellheim og CoachTeam AS av en venn. Det er jeg takknemlig for i dag.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS