Lene Fjellheim

Lene Fjellheim

Fasilitator, coach og foredragsholder

NOK 27.500,- per time

Send forespørsel

Om Lene Fjellheim

Lene er en aktiv, dreven og ettertraktet foredragsholder, fasilitator og kursleder innen ledelse, kommunikasjon, selvledelse, gjennomslagskraft, salg, motivasjon mm. Hun er spesielt opptatt av hvordan få til det gode samspillet og hvordan skape vinn-vinn situasjoner. Hun oppfatter raskt stemning og kjemi i team, improviser og snur seg rundt alt etter situasjonen og er en mester i å holde engasjement og glød oppe i grupper. Hun er direkte og tør utfordre og kalle en spade for en spade. Lene Fjellheim gir av seg selv. Hun er et fyrverkeri, inspirerende, fantasifull, humørfylt, trygg og sikker. En entusiastisk og dyktig historieforteller med humor og masse energi, omsorgsfull og allestedsnærværende. Etter 16 år i bransjen er det lite som overrasker Lene og hun er fleksibel og skreddersyr opplegg til den enkelte kunde for optimalt utbytte. Pris forhandles.

Foredrag

Strutseteknikk eller adferdsendring?

I endringer ser vi gjentagende at vi er trygghetssøkende og kan tviholde på "slik det var før". Med humor og gode historier skapes en motivasjon for å brette opp ermene og innse at endringer er uungålig. Foredraget spisses og tilpasses kunden.

Si det så det selger

Ser du på deg selv som en selger? Jeg tenker alle driver med innsalg av ideer eller tjenester og dette foredraget setter lys på hvordan vi alle er ambassadører og har en forpliktelse ovenfor vårt firma og våre kunder. Tilpasses kunden.

Mental Trening for hverdagsmenneske

Må jeg endre meg? så mye enklere om alle andre bare tilpasser seg meg. Hvordan jobbe med mental trening for å få det bedre på jobb og privat. Tankens kraft setter fokus og påvirker dermed resultatene. Hvilke tankesett beriker og hvilke hemmer?

Om å rykke frem i køen og bli leder

Ledelse er et valg og hvordan vil du forvalte ditt valg på en god måte for deg og ditt team? Hvilke roller sjonglerer du imellom som leder og hvordan ivareta en hensiktsmessig balanse. Foredraget spisses og tilpasses kunden.

2018 © Talerlisten AS