Lene Øveland Berge

Lene Øveland Berge

Organisasjonskonsulent og coach i Be You

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Lene Øveland Berge

Jeg er en erfaren coach og fasilitator som er lidenskapelig opptatt av det menneskelig potensiale. Jeg er drevet for å skape gladere og mer produktive arbeidsplasser, som ikke bare frigjør karrièretilfredshet og suksess, men også positivt påvirker selskapets økonomiske bunnlinje. Mine kunder sier at det er min kreativitet, nysgjerrighet og optimisme, kombinert med min erfaring og innsikt, som fører til dynamiske seminarer og workshops. Jeg streber etter å skape interaktive workshops hvor folk har mulighet til å dele sin kompetanse og erfaringer. Jeg har et framtidsrettet, global tenkemåte og deltar aktivt i flere internasjonale karrière nettverk.

Foredrag med Lene Øveland Berge

EQ på jobb

En organisasjon med stor grad av EQ har ansatte som er motiverte, produktive, engasjerte, trygge og tilfredse. Organisasjoner med liten grad av EQ opplever høyt gjennomtrekk av ansatte, utbrenthet, lav produktivitet og dårlige salgsresultater. Alle disse symptomene påvirker bunnlinjen. I dette interaktive kurset lærer du hva emosjonell intelligens er og ikke er, hvordan følelser påvirker ytelse og hvordan du kan bruke denne innsikten til å få det beste ut av deg selv og dine medarbeidere.

Coaching ferdigheter for ledere: Nøkkelen til å engasjere og inspirere andre

Borte er tiden da en lederstil virket for alle. For å få ting gjort kreves en tilpasset tilnærming som er rask, men effektiv. I dette interaktive kurset vil du lære hva coaching er og ikke, hvem som er mottakelige for coaching, når coaching er hensiktsmessig, coaching ferdigheter, hvordan gjennomføre individuell og gruppe coaching samt hvordan coaching engasjerer og inspirerer andre. Du vil bli overrasket over at en coachende lederstil faktisk kan gjøre jobben din betydelig lettere!

Mental robusthet: Viktig ferdighet for å blomstre i din karriere

Bli med Lene Øveland Berge for å lære hva robusthet er og hvorfor det er kritisk for din karriere suksess. I denne dynamiske opplæringen vil du få innsikt i hvordan du beveger deg gjennom mange og komplekse endringer i din karriere, og praktisere enkle måter du kan utvikle dine ferdigheter på hver dag. Det vil bli demonstrert øvelser forankret i forskning innen positiv psykologi og nevrovitenskap.

Introduksjon til styrkebasert utvikling

De fleste av oss er opplært til å fokusere på hva vi må forbedre, i stedet for å fokusere på det vi allerede er gode til. Når var siste gang du tenkte på hva du er god til? Vet du hvilken innvirkning det vil ha om dine ansatte er lykkeligere og mer produktive? Hvordan du som leder, teamleder, veileder eller lærer kan få det beste ut av folk? Hvordan du kan gjøre det enklere for teamet ditt å nå sine mål? Hva som er fordelene ved å implementere en styrkebasert tilnærming?

Skreddersydd workshop innen kompetanseområdene: rolle & kultur, selvledelse, team, kommunikasjon & tenkning

Lene Øveland Berge har 1 vurdering

Randi Mannsåker

27. september 2017

Stavanger Chamber of Commerce

Lene holdt en god presentasjon på engelsk om CV-skriving og CV-trender. Kan trygt anbefale henne som foredragsholder.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS