Lian Kirksæther

Kvinnecoachen, foredragsholder og forfatter

Fra 12.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Lian Kirksæther

Lian Kirksæther har jobbet med mennesker og endringsprosesser i mange år som lærer, leder, veileder, coach og terapeut. Hun har skrevet mange artikler og gitt ut Coaching CD’er på norsk og engelsk. Lian er forfatter av boken, Sensitiv og Sterk, og har utviklet et nettkurs, som bygger på boken. Lian har vært medansvarlig for en større internasjonal undersøkelse som omhandlet Høysensitive i Arbeidslivet. Hun har jobbet i samarbeid med NAV Arbeid med fokus på motivasjon, jobb og ny karriere, og Lian har også jobbet med avlastning av barn gjennom Bufetat. Hun har flere års erfaring i å jobbe som coach og veileder, har intensive coahinggrupper, holder foredrag og kurs både inn- og utland. Lian brenner for å hjelpe den enkelte til å finne sin vei i livet.

Foredrag

Er livet for Idealmennesker?

Du er kanskje et Idealmenneske, som har mye å gi og satser alt, eller kanskje ikke. Dagens samfunn med tidspress og stadig høyere krav kan gjøre det vanskeligere å henge med. Stadig flere blir stresset, syke og noen utbrente. Foredraget handler om å holde balansen, sette grenser, være seg selv og la det bli en styrke. Her er det erfaringbaserte tips og enkle teknikker til bruk i hverdagen.

Høysensitiv - Utfordringer og styrker

I utgangspunktet er det å være sensitiv en ressurs, men det kan lett bli snudd til noe negativt i det samfunnet vi lever i. Enten man er høysensitiv eller ikke vil økt kunnskap påvirke til mer forståelse, og føre til at man blir medspillere og ikke motspiller. Foredraget handler om hva det egentlig vil si å være høysensitiv, sårbarhet og ressurser. Her deles det av kunnskap, erfaringsbaserte tips og gode teknikker til bruk i det daglige.

Finn roen i en hektisk hverdag

Å finne roen i en hektisk hverdag kan by på utfordringer enten det gjelder jobb, privat eller begge deler. Vi blir dratt i mange retninger med stadig flere krav og forventninger, samtidig som vi mottar mer og mer informasjon fra alle kanter. Foredraget handler om å roe ned, droppe noen av mulighetene og hvordan få mer energi og glede i livet. Her er får dere praktiske metoder og ulike verktøy.

Lian Kirksæther har 4 vurderinger

Egil Fossland

9. august 2018

Breksillvågen Småbåthavn Egil Fossland

6

Jeg har vært på to kurs i Spania med Lian. Jeg har også lest boken «Sensitiv og sterk» av henne. Hun er en flink foredragsholder som vet hva dette er for noe, og det er godt å være på kurs sammen med henne.

Irene Hundeide

8. juli 2018

Spesialpedagog

6

Jeg har også vært på kurs med Lian i Spania. Det var et veldig bra kurs som gjorde at jeg forstår mine utfordringer bedre. Og det er lettere å finne min vei i livet. Lian er god til å holde kurs. Jeg hadde og coaching-time med Lian, noe som var veldig nyttig for meg. Ellers startet vi hver kursdag med yoga på stranda, og det var en nydelig start på dagen. Jeg kan anbefale kurs og coaching med Lian 👏. Det gir mening og positiv retning videre i livet.

Liv Teigen

6. juli 2018

År

6

Jeg har vært på kurs med Lian i Spania, og det var veldig morsomt. Der fikk jeg info-kurs. Lian var lyttende og klar i sin tale. Hun er varm og inkluderende og jeg lærte mye som jeg har tatt med meg inn i hverdagen min. Vil du lære mer om deg selv, så ville jeg blitt med Lian.

Camilla Kobbevik

3. juli 2018

Skogstjerne Konsulenter

6

Jeg var på flere dagers kurs med Lian i Spania. Hun er en klar og tydelig kursholder. For meg personlig var undervisningen avgjørende for å komme videre i min prosess. Anbefaler Lian på det varmeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS