Lian Kirksæther

Kvinnecoachen, foredragsholder og forfatter

Fra 12.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Lian Kirksæther

Lian Kirksæther brenner for å hjelpe mennesker til å få bedre balanse i livet, mer ro og hente frem indre styrke – enten det gjelder i arbeidslivet, familie, helse eller en kombinasjon av det hele. Hun har jobbet med mennesker og endringsprosesser i mange år som lærer, leder, veileder, coach og terapeut. Lian har skrevet mange artikler, gitt ut Coaching CD’er på norsk og engelsk. Hun er spesialisert på høysensitivitet, er forfatter av boken, Sensitiv og Sterk, og har utviklet et nettkurs, som bygger på boken. Lian var medansvarlig for en internasjonal undersøkelse som omhandlet høysensitiv, arbeid og stress, og er godkjent coach av dr. Elaine Aron. Hun jobbet i samarbeid med NAV Arbeid med fokus på motivasjon, jobb og ny karriere, og Lian har også jobbet med avlastning av barn gjennom Bufetat. Hun har flere års erfaring i å jobbe som coach ved personlige møter, på telefon og online: Lian holder foredrag og kurs både inn- og utland, og neste kurs for høysensitive er i Orcheta i Spania.

Foredrag med Lian Kirksæther

Høysensitiv - Hva er egentlig det?

Dette er et foredrag som vil lære deg om hva det vil si å være høysensitiv enten man er sensitiv selv, har det i nære relasjoner eller møter høysensitive via jobben. Her vil Lian dele av kunnskap, forskning og egenerfaring om det å være høysensitiv.

Talentfulle arbeidstakere blir utbrente

I utgangspunktet er det å være høysensitiv en ressurs, men det kan lett bli snudd til noe negativt i det samfunnet vi lever i. Hva er det som gjør at disse personene, som er så godt kvalifiserte, blir syke og utbrente? Og hvordan kan vi forbedre arbeidsforholdene slik at bedrifter og organisasjoner kan dra nytte av deres medfødte egenskaper? Her deles det av kunnskap, erfaringsbaserte tips og gode teknikker til bruk i det daglige.

Finn roen i en hektisk hverdag

Å finne roen i en hektisk hverdag kan by på utfordringer enten det gjelder jobb, privat eller begge deler. Vi blir dratt i mange retninger med stadig flere krav og forventninger, samtidig som vi mottar mer og mer informasjon fra alle kanter. Foredraget handler om å roe ned, droppe noen av mulighetene og hvordan få mer energi og glede i livet. Her er får dere praktiske metoder og ulike verktøy.

Er livet for Idealmennesker?

Du er kanskje et Idealmenneske, som har mye å gi og satser alt, eller kanskje ikke. Dagens samfunn med tidspress og stadig høyere krav kan gjøre det vanskeligere å henge med. Stadig flere blir stresset, syke og noen utbrente. Foredraget handler om å holde balansen, sette grenser, være seg selv og la det bli en styrke. Her er det erfaringsbaserte tips og enkle teknikker til bruk i hverdagen.

Kurs med Lian Kirksæther

Høysensitiv - La det bli en styrke

I dette kurset vil vi gå dypere inn på hva det vil si å være høysensitiv enten du er sensitiv selv, har det i nære relasjoner eller møter høysensitive via arbeidslivet. Dere vil få konkrete råd og verktøy på hvordan man kan hjelpe sensitive, og få en bedre forståelse av det å være høysensitive. Lian vil dele av sin kunnskap, forskning og egenerfaring om det å være høysensitiv.

Lian Kirksæther har 4 vurderinger

Egil Fossland

9. august 2018

Breksillvågen Småbåthavn Egil Fossland

6

Jeg har vært på to kurs i Spania med Lian. Jeg har også lest boken «Sensitiv og sterk» av henne. Hun er en flink foredragsholder som vet hva dette er for noe, og det er godt å være på kurs sammen med henne.

Irene Hundeide

8. juli 2018

Spesialpedagog

6

Jeg har også vært på kurs med Lian i Spania. Det var et veldig bra kurs som gjorde at jeg forstår mine utfordringer bedre. Og det er lettere å finne min vei i livet. Lian er god til å holde kurs. Jeg hadde og coaching-time med Lian, noe som var veldig nyttig for meg. Ellers startet vi hver kursdag med yoga på stranda, og det var en nydelig start på dagen. Jeg kan anbefale kurs og coaching med Lian 👏. Det gir mening og positiv retning videre i livet.

Liv Teigen

6. juli 2018

År

6

Jeg har vært på kurs med Lian i Spania, og det var veldig morsomt. Der fikk jeg info-kurs. Lian var lyttende og klar i sin tale. Hun er varm og inkluderende og jeg lærte mye som jeg har tatt med meg inn i hverdagen min. Vil du lære mer om deg selv, så ville jeg blitt med Lian.

Camilla Kobbevik

3. juli 2018

Skogstjerne Konsulenter

6

Jeg var på flere dagers kurs med Lian i Spania. Hun er en klar og tydelig kursholder. For meg personlig var undervisningen avgjørende for å komme videre i min prosess. Anbefaler Lian på det varmeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS