Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Lian Kirksæther

Coach, forfatter og foredragsholder

Fra 10.000,- per foredrag

Fra 18.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Lian Kirksæther

Lian Kirksæther er en behagelig og engasjerende foredragsholder. Hun brenner for hvilke muligheter vi har når det gjelder indre dialoger, og det å ta i bruk vår indre kraft. Lian er en anerkjent coach spesialisert på kvinner, og på tema høysensitivitet. Når det gjelder dette er Lian en av pionerene i Norge, og hun jobber også internasjonalt. Hun har jobbet med mennesker og endringsprosesser i mange år som lærer, leder, veileder, coach og terapeut. Hun er blant annet sertifisert i Psychotherapy with HSPs program med dr. Elaine Aron og HSP for Mental Health Professionals, AADP, USA, og er godkjent DNCF og ICF Coach. Lian har gitt ut coaching cd’er på norsk og engelsk, skrevet mange artikler og gitt ut boken «Sensitiv og Sterk!». Boken ble fulgt opp med nettkurset «Sensitiv og Sterk». Hun leverer foredrag og kurs, som gir inspirasjon og nyttige verktøy. Lian er behagelig, lyttende og fleksibel å jobbe med.

Foredrag med Lian Kirksæther

Å leve livet

Å leve livet er som å balansere på en line. Innimellom går det som en drøm, mens andre ganger er det så vidt man holder balansen. Gjør vi livet vanskeligere enn det er? Eller er det dagens samfunn, som påvirker oss med forventninger og krav. Foredraget handler om å holde balansen, og være den man er. Lian deler av erfaring og kunnskap, og gir tips og enkle teknikker til bruk i hverdagen.

Høysensitiv - Helse og Livsstil

Sensitive blir lettere overstimulert i hverdagen enten man er liten eller stor. Lian vil snakke om hva det innebærer å være høysensitiv, og hvordan ta bedre vare på en sensitiv kropp. I tillegg vi hun dele av erfaringer, gi råd og teknikker til bruk i det daglige. Dette er et foredrag for sensitive, foreldre og for de som jobber med mennesker. Foredraget bygger blant annet på boken, Sensitiv og Sterk.

Høysensitiv i Arbeidslivet

I utgangspunktet er det å være sensitiv en ressurs, men det kan lett bli snudd til noe negativt i dagens samfunn. Hva er det som gjør at disse personene lettere blir syke og utbrente? Og hva skal til for å hente fram deres ressurser og at de skal trives i jobben? Her deles det av kunnskap, erfaringsbaserte tips og gode teknikker til bruk i det daglige.

Kurs med Lian Kirksæther

Høysensitiv - Helse og livsstil

I dette kurset vil vi gå dypere inn på hva det vil si å være høysensitiv, og lære mer om behovene for en sensitiv kropp. Dette er for deg som er sensitiv selv, har det i nære relasjoner eller møter sensitive via arbeidslivet. Dere vil få konkrete råd og verktøy på hvordan man kan hjelpe sensitive, og få en bedre forståelse av det å være sensitiv. Lian vil dele av sin kunnskap, forskning og egenerfaring om det å være høysensitiv.

Lian Kirksæther har 5 vurderinger

Anne Kjihl

10. mai 2020

Helsevesenet

6

Jeg kom i kontakt med Lian, gjennom boken «Sensitiv og sterk» som hun skrev sammen med Ihre’n Abrahamsson. Synes boken er informativ og lettlest. Har også hatt noen coaching-timer med henne som var verdifulle for meg. Jeg opplever Lian som lyttende og engasjert i det hun formidler. Hun er trygg og kunnskapsrik, og har en egen evne til å inkludere mennesker på. Dette fikk jeg oppleve på kurs i Spania, med fine samtaler en til en eller i gruppe. Hun er også god på å lede meditasjonsøvelser.

Egil Fossland

9. august 2018

Breksillvågen Småbåthavn Egil Fossland

6

Jeg har vært på to kurs i Spania med Lian. Jeg har også lest boken «Sensitiv og sterk» av henne. Hun er en flink foredragsholder som vet hva dette er for noe, og det er godt å være på kurs sammen med henne.

Irene Hundeide

8. juli 2018

Spesialpedagog

6

Jeg har også vært på kurs med Lian i Spania. Det var et veldig bra kurs som gjorde at jeg forstår mine utfordringer bedre. Og det er lettere å finne min vei i livet. Lian er god til å holde kurs. Jeg hadde og coaching-time med Lian, noe som var veldig nyttig for meg. Ellers startet vi hver kursdag med yoga på stranda, og det var en nydelig start på dagen. Jeg kan anbefale kurs og coaching med Lian 👏. Det gir mening og positiv retning videre i livet.

Liv Teigen

6. juli 2018

År

6

Jeg har vært på kurs med Lian i Spania, og det var veldig morsomt. Der fikk jeg info-kurs. Lian var lyttende og klar i sin tale. Hun er varm og inkluderende og jeg lærte mye som jeg har tatt med meg inn i hverdagen min. Vil du lære mer om deg selv, så ville jeg blitt med Lian.

Camilla Kobbevik

3. juli 2018

Skogstjerne Konsulenter

6

Jeg var på flere dagers kurs med Lian i Spania. Hun er en klar og tydelig kursholder. For meg personlig var undervisningen avgjørende for å komme videre i min prosess. Anbefaler Lian på det varmeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS