Lian Kirksæther

Foredragsholder, forfatter, coach og mentor

Fra 15.000,- per foredrag

Fra 20.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Lian Kirksæther

Lian Kirksæther er en behagelig og engasjerende foredragsholder. Med sine 30 års erfaring som coach, mentor, veileder, rådgiver og mentaltrener har hun mye å gi. Hun har jobbet med mennesker og endringsprosesser i samarbeid med NAV Arbeid, som lærer, leder for små og store grupper og ledet ulike prosjekter. Hun er blant annet sertifisert i Psychotherapy with HSPs program, HSP for Mental Health Professionals, ICF, DNCF og Helse Coach. Hun jobber også Internasjonalt. Lian har utviklet et eget coaching program for kvinner, gitt ut coaching lydbøker på norsk og engelsk og hun er forfatter. Hun leverer foredrag og kurs, som gir inspirasjon og nyttige verktøy. Lian er behagelig, lyttende og fleksibel å jobbe med.

Foredrag med Lian Kirksæther

Sensitivitet - En styrke for samfunnet

Det er faktisk en styrke å ha sensitive trekk, og viktig for dagens samfunn. Bare her i landet er det mer enn en million mennesker, som har denne styrken naturlig. I løpet av årene har Lian møtt tusenvis av spennende, dyktige og kreative mennesker, som er sterke på hver sin måte. Selv om de er sterke og dyktige kan de også føle seg stresset, overstimulert og miste gnisten. Lian deler av kunnskap og erfaring, og gir tips og enkle teknikker til bruk i hverdagen.

Høysensitiv i Arbeidslivet

I utgangspunktet er det å være sensitiv en ressurs, men det kan lett bli snudd til noe negativt i dagens samfunn. Hva er det som gjør at disse personene lettere blir syke og utbrente? Og hva skal til for å hente fram deres ressurser og at de skal trives i jobben? Her deles det av kunnskap, erfaringsbaserte tips og gode teknikker til bruk i det daglige.

Kurs med Lian Kirksæther

Høysensitiv - Helse og livsstil

I dette kurset vil vi gå dypere inn på hva det vil si å være høysensitiv, og lære mer om behovene for en sensitiv kropp. Dette er for deg som er sensitiv selv, har det i nære relasjoner eller møter sensitive via arbeidslivet. Dere vil få konkrete råd og verktøy på hvordan man kan hjelpe sensitive, og få en bedre forståelse av det å være sensitiv. Lian vil dele av sin kunnskap, forskning og egenerfaring om det å være høysensitiv.

Lian Kirksæther har 5 vurderinger

Anne Kjihl

10. mai 2020

Helsevesenet

6

Jeg kom i kontakt med Lian, gjennom boken «Sensitiv og sterk» som hun skrev sammen med Ihre’n Abrahamsson. Synes boken er informativ og lettlest. Har også hatt noen coaching-timer med henne som var verdifulle for meg. Jeg opplever Lian som lyttende og engasjert i det hun formidler. Hun er trygg og kunnskapsrik, og har en egen evne til å inkludere mennesker på. Dette fikk jeg oppleve på kurs i Spania, med fine samtaler en til en eller i gruppe. Hun er også god på å lede meditasjonsøvelser.

Egil Fossland

9. august 2018

Breksillvågen Småbåthavn Egil Fossland

6

Jeg har vært på to kurs i Spania med Lian. Jeg har også lest boken «Sensitiv og sterk» av henne. Hun er en flink foredragsholder som vet hva dette er for noe, og det er godt å være på kurs sammen med henne.

Irene Hundeide

8. juli 2018

Spesialpedagog

6

Jeg har også vært på kurs med Lian i Spania. Det var et veldig bra kurs som gjorde at jeg forstår mine utfordringer bedre. Og det er lettere å finne min vei i livet. Lian er god til å holde kurs. Jeg hadde og coaching-time med Lian, noe som var veldig nyttig for meg. Ellers startet vi hver kursdag med yoga på stranda, og det var en nydelig start på dagen. Jeg kan anbefale kurs og coaching med Lian 👏. Det gir mening og positiv retning videre i livet.

Liv Teigen

6. juli 2018

År

6

Jeg har vært på kurs med Lian i Spania, og det var veldig morsomt. Der fikk jeg info-kurs. Lian var lyttende og klar i sin tale. Hun er varm og inkluderende og jeg lærte mye som jeg har tatt med meg inn i hverdagen min. Vil du lære mer om deg selv, så ville jeg blitt med Lian.

Camilla Kobbevik

3. juli 2018

Skogstjerne Konsulenter

6

Jeg var på flere dagers kurs med Lian i Spania. Hun er en klar og tydelig kursholder. For meg personlig var undervisningen avgjørende for å komme videre i min prosess. Anbefaler Lian på det varmeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS