Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Linn-Kristin Riegelhuth Koren

Prestasjonsutvikling, motivasjon, vinnerkultur

Fra 30.000,- per foredrag

Fra 40.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Linn-Kristin Riegelhuth Koren

Linn-Kristin er en av Norges mestvinnende toppidrettsutøvere, uansett idrett, og har blitt kåret til verdens beste håndballspiller. Hun har vært kontinuitetsbærer i to sterke vinner- og prestasjonskulturer i Larvik HK og på det norske landslaget, og har erfaring i hvordan gjenskape suksess, bygge lag, skape kontinuerlig utvikling og prestere på et høyt nivå over tid. Hun er kjent for sin idrettsglede, sitt engasjement og sin positive energi. Et foredrag med Linn-Kristin Riegelhuth Koren er relevant, nytenkende og lett relaterbart til egen hverdag. I dag driver hun Linkaway, som jobber med prestasjonsutvikling i næringslivet bygget på toppidrettens tankegang. Hun er også foredragsholder for Sunn Idrett. I tillegg til å ha master i helsefremmende arbeid med fordypning i organisasjon og ledelse, har hun erfaring som sykepleier, ernæringsveileder og fagkonsulent i Olympiatoppen. Ta kontakt for en prat om et energisk foredrag!

Foredrag med Linn-Kristin Riegelhuth Koren

Gull i næringslivet

Toppidrett og næringsliv har en rekke overføringsverdier. Med sin bakgrunn fra toppidretten, faglige kunnskap og erfaring fra næringslivet gir hun et spennende mulighetsbilde om hvordan implementere idrettens tankesett inn i næringslivet for å gi bedrifter konkurransefortrinn og vekst.

Prestasjoner i verdensklasse

Hvordan jobber de beste utøverne og lagene? Hvordan få frem både enere og laget? Som en kontinuitetsbærer i to sterke vinner- og prestasjonskulturer viser Linn-Kristin hvordan det jobbes med måloppnåelse, gjenskape suksess og ha kontinuerlig utvikling.

Prestasjonskultur og endringsglede

Når verden blir mer digital er det menneskene man skiller seg ut på og derfor må man investere, utvikle og pleie disse. Det handler om å ha de riktige menneskene på rett plass til enhver tid og bygge det komplette laget. Ser din bedrift for seg fremtidens konkurranse og gjør det som er nødvendig for å vinne den? Hvordan bygge mennesker, innovativ kultur og endringsglede?

Kurs med Linn-Kristin Riegelhuth Koren

Prestasjonskultur

Toppidrettens tankegang og verktøy for lagbygging og målsetninger har en rekke overføringsverdier til tilsvarende prosesser i næringslivet. Med sin erfaring fra toppidretten, kunnskap og innsikt fra næringslivet gir Linn-Kristin deltakerne oppgaver og innsikt i arbeidsmåter fra toppidretten og deltakerne får nye verktøy til verktøykassen sin for å kunne prestere og oppleve personlig vekst, utvikling og mestring.

Linn-Kristin Riegelhuth Koren har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS