Lisbeth Amundsen

"Hjernehacking" mot stress

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Lisbeth Amundsen

Som tekstforfatter i reklamebransjen vant Lisbeth Amundsen masse priser. Den spennende og krevende jobben ga henne også «alt» av stressplager. Rådene hun fikk fra egen lege, gjorde henne bare enda mer stressa. Da stilte hun seg spørsmålet: MÅ det være sånn? At selv jobben du liker gjør vondt både i kropp og sinn? Hun la ut på et dypdykk i kunnskap om kroppen og nervesystemet. Leste metervis av bøker og tok massevis av kurs. Var yogalærer og massør på fysikalsk institutt. Hun fokuserer nå på kurs om stress og smart trening på arbeidsplasser gjennom sitt eget firma SMARTmoves. Hennes positive budskap er: Du trenger ikke forandre livet ditt for å kunne leve mer bærekraftig. Du har kraften og muligheten til å snu rovdrift til framdrift. Med riktig kunnskap kan du skape endring ved å «hacke» deg inn på nervesystemet. For selv om hjernen er uhyre kompleks, er den også lettlurt! Lisbeth formidler dette på lettfattelig og engasjerende vis. Gled deg til tankevekkende og inspirerende foredrag eller kurs.

Foredrag med Lisbeth Amundsen

Stopp stresset! Smarte knep for å ta grep

Oppdag hvor smart kroppens stressreaksjon er. Og hvordan du med enkle verktøy kan ta tilbake kraften og livsgleden din. Denne kunnskapen er nøkkelen til egeninnsikt i hva du kan gjøre i hverdagen for å leve, arbeide og trene mer bærekraftig. Du får også erfare hvor effektivt det er å bruke kroppen til å roe ned hjernen. Kurset avsluttes med effektive øvelser som får kroppen ut av stress og forebygger/lindrer typiske stressplager. Anbefalt kurslengde fra 60 minutter, gjerne 90 minutter.

Lisbeth Amundsen har 1 vurdering

Lisa Husby

17. september 2019

NITO

6

Lisbeth kjører kontoryoga for oss en gang i uka og vi gleder oss hver gang! Hun er kunnskapsrik og skjønner hva småstressa kontorkropper og hjerner trenger. Uten dilldall og «åndelighet» får hun oss til å lande. Puste og løse opp stive skuldre, hofter som har sittet for lenge og slitne korsrygger. Etter 20 minutter smiler vi fra øre til øre og puster helt ned i tærne – klare for å ta en arbeidsøkt til. Jeg er overbevist om at hennes ukentlige innsats bidrar til større trivsel og mindre stress. Lisbeth har også holdt et foredrag om stress og stressmestring på en time som ble avsluttet med 20 minutter praktiske øvelser. Dette var veldig populært og kan anbefales som innslag på seminarer og allmøter. Lisbeth begrunner sine påstander med nyere medisinsk forskning og styrer unna kvasi selvhjelpslitteratur. Det gir troverdighet.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS