Maren Gilje Sekse

Maren Gilje Sekse

Gründer, yogalærer og foredragsholder

Fra 9.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Maren Gilje Sekse

Maren Gilje Sekse driver sin egen bedrift – Move at Work, som jobber med bevegelse og stressmestring mot bedriftsmarkedet. Tidligere har Maren bakgrunn som headhunter og salgskonsulent og har en mastergrad i personalledelse. Hun er utdannet personlig trener og yogalærer og har drevet med dette ved siden av annen jobb fram til hun satset på dette fulltid våren 2015. I dag er de to personer i firma og holder foredrag, kurs og innlegg for bedrifter. Det som skiller de fra flere andre konkurrenter er at de kombinerer teori og praksis i deres kurs og foredrag. Utover dette er Maren involvert i en frivillighetsorganisasjon – Nettverk Stavanger – hvor hun er prosjektleder for et lederutviklingsprogram kalt Mentor.

Foredrag med Maren Gilje Sekse

#modernpeopleproblems

Jeg fokuserer på de utfordringene vi står ovenfor i dag (på mentalt plan) og kommer med innspill til hvordan man kan møte de utfordringene. Sammenhengen mellom hode og kropp vektlegges og hvordan vi selv enkelt kan vårt eget stressnivå.

Effektiv stressmestring

Hvordan mestre hverdagsstress mest mulig effektivt. Finnes det enkle løsninger? Hvordan kan vi bruke kroppen og hodet sammen for å mestre stress? Du får enkle øvelser som kan gjennomføres uansett utgangspunkt.

#flinkpike

Fra et personlig utgangspunkt snakker Maren om personlige erfaringer med flink pike-syndromet. Hvordan kan vi lære oss å være mer fornøyde i et prestasjonssamfunn?

Hvordan kan nettverks- og relasjonsbygging hjelpe deg karrieremessig?

Maren er prosjektleder i Nettverk Stavanger - en frivillighetsorganisasjon i Stavanger hvis mål er å fremme relasjonsbygging og læring i regionen. Nettverksbygging er mer aktuelt enn noen gang. Hvorfor er det så viktig og hvilke muligheter mister man hvis man ikke fokuserer på dette?

Maren Gilje Sekse har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS