Talerlisten
Marie Brudevold

Marie Brudevold

Snapchat-spesialist | Østfold

Pris / 45 min

NOK 7.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Marie Brudevold er 27 år gammel, har en bachelor i medievitenskap og jobber som kommunikasjonsrådgiver hos Gjensidige – med sosiale medier. Hun er Snapchat-ansvarlig, og formidler tørr forsikringsprat på en humoristisk og kreativ måte. I tillegg er hun «influencer» på supermarie.net, under vingene til United Influencers og en del av sosiale medier-prosjektet SnapKollektivet. Brenner for kreativ kommunikasjon – med fokus på Snapchat, og ønsker å inspirere andre til å bruke kanalen på best mulig måte. Advarsel: Tørr humor forekommer.

Se video av Marie Brudevold

Foredrag

Snapchat for bedrift

Et foredrag om hvordan Gjensidige bruker Snapchat for å nå målgruppen 18-30 år. Hvordan gjøre kjedelig innhold morsomt? Kan man selge forsikringer via Snapchat? Gode eksempler på hvordan du som bedrift kan bruke kanalen.

Psoriasis og åpenhet

I februar 2011 fikk jeg diagnosen psoriasis. Senere samme år valgte jeg å blogge åpent om det å få en "ny kropp" å forholde seg til som ung, i et samfunn som stadig presser oss inn i skjønnhetsidealer.

Snapchat og Storytelling

Case: SnapKollektivet, hvor ni jenter deler Snapchat-konto med mål om å skape med åpenhet og toleranse i samfunnet. Temaer: kroppspress, psykiske plager, hvordan det er å være ung i dag, samfunn og helse.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Marie Brudevold har 2 vurderinger

Mette Risbråthe

7. juli 2017

Kommunikasjonsforeningen Østfold

5

Interessant å høre hvordan Marie bruker Snapchat til å kommunisere med unge – på et språk som de forstår. Både gøy og nyttig! Anbefales!

Ingrid Bruun

31. mars 2017

UiT Norges arktiske universitet

6

Spennende og interessant foredrag om Snapchat som kanal. Mange gode tips og betraktninger fra Marie, som viste bilder, video, tips og triks til tilhørerne. Et foredrag alle burde høre på!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS