Marie Storli

Alt innen bærekraftig omstilling og økonomi

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Marie Storli

Marie er en samfunnsøkonom med et bredt perspektiv på økonomi og bærekraft. Til daglig jobber hun som systemøkonom i Æra Strategic Innovation. Her jobber hun med Floke, et program for strategisk samfunnsinnovasjon gjennom tverrsektorielt samarbeid.

Marie har tidligere vært leder i Rethinking Economics Norge, som jobber for å fornye og berike økonomifaget med et mangfold av perspektiver. På samme måte som i naturen, gjør mangfold også økonomien mer robust – det vil si motstands- og tilpasningsdyktig.

Marie er en kritisk, systemtenker som jobber kreativt for å finne nye, innovative løsninger på de store utfordringene vi står overfor i vår tid. Her gjelder det å kombinere en praktisk forståelse av omstillingen til et bærekraftig samfunn, som framskrittene vi gjør med sirkulær økonomi – opp mot en teoretisk forståelse av økonomi og samfunn. Marie tar inspirasjon fra mange ulike disipliner og fag i sitt arbeid, og kombinerer ulike perspektiver og innsikter for å gi et skråblikk på de tingene vi står midt oppi.

Marie er i dag en anerkjent bærekraftstenker og foredragsholder som liker å utfordre, og jobber alltid for å strekke seg videre.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Marie Storli

Hvordan tenke økonomi for det 21. århundret?

I dette foredraget gir Marie en introduksjon til Doughnut Economics, og forklarer hvordan de syv prinsippene er relevant for deg og din jobb!

What goes around, comes around

Sirkulær økonomi er et nytt buzzord innen bærekraft. Men, hva er egentlig en sirkulær økonomi? Og hvordan skaper vi den?

Mangfold for en robust økonomi

Visste du at det finnes flere måter å tenke om økonomi? I dette foredraget får du en introduksjon til de viktigste tradisjonene i økonomifaget.

2024 © Talerlisten AS