Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Marit Tørstad

Klinisk pedagog og familieterapeut

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Marit Tørstad

Marit Tørstad er utdannet cand.ed., klinisk pedagog og familieterapeut. Hennes spesialfelt er psykisk helse hos barn og unge, og deres familier. Marit har lang erfaring fra barnehage, skole, PPT, BUP, helsemyndigheter og kommuner. Hun holder foredrag, veileder og underviser fagfolk innenfor alle type tjenester for barn og unge, foreldre og de unge selv. Marits foredrag inneholder alltid forskningsbasert kunnskap, rikt med praktiske eksempler, forslag til utforming av tiltak, og sist men ikke minst et humoristisk blikk på vanskelige utfordringer. Tilhørerne gir tilbakemelding om at de får verktøy til bruk i sin hverdag. I tillegg er Marit en ivrig maratonløper, og holder gjerne inspirerende foredrag om sitt livs mest hårete veddemål – veien fra null til 51 maraton på 7 år!

Foredrag med Marit Tørstad

Skolevegring /bekymringsfullt fravær

Forebygging, risikofaktorer, helhetlig forståelse og implikasjoner for tiltak. Tverrfaglig samarbeid rundt problematikken. Behandling av angst.

Psykisk helse hos barn og unge /psykisk helse i skolen

Hva er de viktigste utviklingsoppgavene for barn og unge? Kilder til psykisk helse eller uhelse i oppveksten. Fokus på psykisk helse på de forskjellige arenaene barn og unge beveger seg i, familien, barnehage, skole, jevnaldrende og andre voksne. Hvorfor bør skolen være opptatt av psykisk helse? Hva forstår vi med psykisk helse i utdanningssammenheng? Skolens samarbeid med elevene og familier. Hvordan kan skolen nyttiggjøre seg samarbeidet med støttetjenestene?

Tverrfaglig samarbeid rundt sårbare barn, unge og deres familier

Nøkkelen til suksess når barn, unge og familier strever er ofte godt samarbeid mellom alle involverte tjenester. Hvordan kan vi jobbe best mulig sammen, og få til en koordinert og effektiv innsats?

"Å titte på barn" Observasjon av barn i barnehage og skole

Hva er formålet med å observere barn og unge i barnehage og skole? Etiske betraktninger, helserettigheter/brukermedvirkning, metoder og diagnostikk av ADHD.

"Just do it!" Min vei fra 0 til 51 maraton på 7 år

Mitt livs mest hårete veddemål, 51 maraton på 7 år! Om treningsglede, hardt arbeid og å sette et bein foran det andre.

Marit Tørstad har 2 vurderinger

Frank Juliussen

14. januar 2020

Ungdomskontakten

6

Jeg har snakket med flere av tilhørerne og det er unisont bestående av positive tilbakemeldinger. Lærerikt, konkret og godt tilpasset vårt behov og ønsker.

Reidun Carol Retterholt

2. september 2019

Tveit skule/Nissedal ungdomsskule

Fantastisk dame som klarer å få et så vanskelig tema som «skolevegring» til å bli morsomt å høre på. Trygg på forskning og fakta, engasjerende og troverdig. Etter dette er jeg som rektor trygg på hvordan møte foreldre og barn som har bekymringsfullt fravær. Anbefales på det sterkeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS