Marius Løken

Livsglede og inspirasjon

Fra 22.500,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Marius Løken

Marius Løken er en engasjerende og livlig foredragsholder, som tar publikum med på en reise innen psykisk helse, med mye inspirasjon. Bakgrunnshistorien hans startet da han overlevde det media omtalte som Halloween-drapet høsten 2011. Han kom seg på bena igjen etter 20 knivstikk, 3 operasjoner og 11 dager i koma. Siden den gang har han blitt en rutinert og travel foredragsholder med en bred målgruppe. Marius deler en sterk historie som serveres med energi og balanseres med humor. Rådene hans er konkrete og passer for både arbeidsliv og hverdag, hvor målet er å løfte den psykiske helsen til de han møter. Vi møter alle på motgang i livet og Marius er opptatt av hvordan vi velger å takle den og hva som skal til for å snu den. Foredragene tilpasses etter ønske og målgruppe.

Foredrag med Marius Løken

Snu motgang til medgang

Et foredrag som baserer seg på all motgangen Marius møtte under drapsforsøket i 2011 og all motgang han opplevde i tiden etterpå. Alle møter motgang i løpet av livet og det handler om hvordan man takler den. Marius har enkle, men gode grep for hvordan man kan snu hverdagen i sitt favør. Hvordan man tar kontroll og "bretter" opp ermene. Fysisk aktivitet, rutiner, sosial ramme og humor er viktige punkter for Marius. Dette gjør foredraget like aktuelt for både jobb, studieliv og hverdag.

Mestringsmila

Hvorfor har vi en tendens til å tenke at veien til forandring er lang og vanskelig, og omtaler det ofte som "dørstokkmila"? Forandring handler om å endre eller få på plass rutiner i hverdagen. Kan denne mila deles opp i små steg og omformuleres? Marius forteller om veien tilbake igjen til hverdagen, og om hvordan de små stegene i riktig retning skapte mestringsfølelse. I dette foredraget formidler han hvordan de små stegene til slutt blir til en mil - Mestringsmila!

Hvordan blir du (u)bevisst påvirket.

Hvilke tanker har du om deg selv og ditt potensiale? Setter du eller andre deg i bås? Tanker kan fort bli en sannhet, bare vi tenker de ukritisk og lenge nok. Marius forteller om hvordan de små tankene og indre stemmene kan snus. Dette er historien om hvordan man går fra å være et offer, til å ta kontroll over hverdagen.

Ung og sårbar i en digital tidsalder #Verdensdagen

Ungdom på 2020-tallet har hele verden i lomma på mobiltelefonen. Hva gjør det med den psykiske helsen? I en digital tidsalder kan teknologien virke skremmende og kald, men den gir oss også muligheter. Hvordan behandler vi hverandre i hverdagen, og hva har det å si når man selv møter motgang? Hva oppnår vi ved å spørre mer? Hva vil det si å gi tid til andre? Hvorfor er de tøffe samtalene så viktige?

Kurs med Marius Løken

Temadag med Marius (skoler)

Nå kan du arrangere temadag med Marius på din skole. Formålet er å engasjere, få elevene i tale og at de som klasse og grupper skal løse ulike oppgaver som går på skolemiljø og psykisk helse hos hver enkelt. Det hele starter med foredraget "Ung og sårbar i en digital tidsalder" og avsluttes med oppgaver, workshop, presentasjon og utforming av topp 10.lister på blant annet: - Hva elevene kan gjøre for et godt skolemiljø. - Hva kan man gjøre for å ha det best mulig i hverdagen".

Talerlisten mener

Marius Løken har en sterk og helt spesiell historie. Denne formidler han med en energi og et engasjement få kan måle seg med. Marius får salens oppmerksomhet fra første øyeblikk og tar publikum med på en emosjonell berg-og dalbane, hvor både tårer og latteren sitter løst. Humor er et viktig moment i hans reise fra å snu motgang til medgang. I hans foredrag får du vite hvilke verktøy han har tatt i brukt for å komme tilbake sterkere enn noen gang. Anbefales!

Marius Løken har 57 vurderinger

Cathrine Krohn

26. november 2021

EFLA rådgivende ingeniører

6

Foredraget med Marius Løken var veldig inspirerende. Og jeg håper flere enn meg går inn i helgen med noen tanker om hvordan man lever og hva man kan bli bedre på. Han gav oss noen verktøy og forhåpentligvis vil flere enn meg ta i bruk noen av disse. En bevisstgjøring av å se og bry seg om andre, være seg kollega /familie /vennskap. Et foredrag som passer for alle.

Ingvild

25. november 2021

Fagforbundet

6

Marius holdte foredrag i Gudbrandsdalen og på Gjøvik. Begge steder fikk vi gode tilbakemeldinger, hvor folk ble revet med i hans historie. Marius evner å sjonglere alvor og humor på en perfekt måte, samtidig som han får frem viktigheten med god psykisk helse.

Khrystyna Solomchak

24. november 2021

Oppland Røde Kors

6

Marius holdt foredrag for Røde Kors frivillige i forbindelse med Omsorgssamling i Lillehammer. Han var engasjert og vi fikk gode tilbakemeldinger fra deltakerne!

Kornelius Salvesen

22. november 2021

Mio BPA AS

6

Vi fikk besøk av Marius til vårt seminar. Han fikk vår fulle oppmerksomhet gjennom hele foredraget og formidlet sin sterke historie uten at det ble verken for tungt eller trist. Han trakk inn relevante situasjoner og faglig innhold som var relevant for oss og vår bransje og dette er virkelig en av de beste foredragene jeg har vært på. Jeg anbefaler Marius på det varmeste til alle – uansett alder, bakgrunn og bransje. Konkrete og fine verktøy som du enkelt kan ta med deg videre.

Siri Viga

22. november 2021

Hjelmeland kommune

5

Alle har innimellom behov for å snu motgang til medgang, men kanskje ikke i så stor grad som Marius hadde/har. Hans vei tilbake, hans fortelling, hans metoder, for å komme videre i livet var interessant og lærerikt. Takk for en innholdsrik kveld! Det er alltid håp! Grip muligheten!

Linjeforeningen Baris

19. november 2021

NTNU Trondheim

6

Marius Løken holdte foredrag (digitalt) for Linjeforeningen «Baris» for barnevernstudenter ved NTNU Trondheim. Marius har en fantastisk måte å tilnærme seg målgruppen samt videreformidle og skape engasjement. Det ble både latter, tårer og stående applaus blandt våre medlemmer!

Marit Moen

19. november 2021

Fagforbundet

5.5

Foredraget ble holdt til våre medlemmer i Fagforbundet Nordgudbransdal, i Vågå.
Tilbakemeldingene er enstydige, det ble en kveld fyllt med både latter og tårer. Marius har en enestående evne til å formidle, på en engasjerende og levende måte. Vi kunne godt ha sittet noen timer til å hørt på ham !

Marit Arntzen

17. november 2021

Norges Idrettsforbund

6

På selveste 10 årsdagen for hendelsen besøkte Marius Løken Idrettshelga 2021. I evalueringen fra publikum var det veldig positive tilbakemeldinger av typen: «Marius var helt rå», «Marius leverte», «For et foredrag» osv. Den mest konstruktive var denne: «Faglig var Marius Løkens historie helt spesiell. Han hadde mange bra poeng som satte i gang tankeprosessen opp mot det å takle stress i idretten. Enkelt å trekke paralleller selv om hans historie var helt «rå» og på et annet plan».

Lisen Boberg-Nilsen

16. november 2021

Horten vgs

6

Marius oppleves som en jordnær og genuin person. Hans engasjement og ville historie gjorde noe med oss alle. Takk for besøket og velkommen igjen 🙂

Sebastian Stephansen

16. november 2021

Vollebekk skole

5

Et inspirerende foredrag for våres ungdom. Marius hadde en fin balanse av alvor og humor. Tilpasset innholdet til elevens alder. Kom med enkle og konkrete tips for god mental helse. Takk for besøket.

Johan Aas

16. november 2021

Lett-Tak systemer AS

6

Marius har klare budskap og en sterk historie, som han forteller på en underholdende måte. Han treffer oss alle og normaliserer forhold i livet som vi alle støter på, men som ikke alltid er så lett å håndtere. Marius engasjerer på en måte som gjør at du både blir underholdt, reflektert – og får klare «verktøy» for å gjøre noe med det.

Suzana Belcovska

11. november 2021

Fagforbundet/barn og oppvekst.

6

Jeg har vært så heldig å være med på 2 foredrag med Marius. Han er engasjert, dyktig og flink til å formidle. Han er utrolig morsom og jeg går fra hans foredrag med et nytt pågangsmot.

Solfrid Lekva

11. november 2021

Mental Helse Vestby

6

Vi i Mental Helse Vestby fekk Marius til å halde foredrag hos oss under Verdensdagen. Først var han på Vestby Videregående og hadde foredrag, har fått tilbakemelding på at dei var fornøyde.Han hadde foredrag på kvelden og der og var folk fornøyde. Marius er en inspirasjon for mange. Han har eit budskap som du ikkje vil gå glipp av. Håper at eg får anledning til å høyre han fleire ganger. Takk for ein flott kveld.

Monica Esbensen

10. november 2021

Asvo Vardø

5.5

Marius Løken, for et menneske og for en formidler. Fra første ord ble sagt så var en nesten full satt sal helt stille. Barn fra 12 år og oppover var til stede. Marius forteller den forferdelige historien på en sånn måte at det er rom for både latter og tårer. Jeg spurte min 12 år gamle datter etter foredraget: Det var råbra! Har du anledning og mulighet, så bør du absolutt få med deg Marius Løken.

Madelene Bergfløtt

10. november 2021

Sande Videregående skole

6

Et veldig godt digitalt foredrag som vår 400 videregående elever satte stor pris på. Foredraget har en perfekt lengde for et digitalt publikum, med gode tips til hverdagen videre og en gripende historie! Anbefales på det sterkeste!

Daniel Dalsborg

10. november 2021

Wake Me Up Norway

6

Marius Løken er ambassadør hos oss i Wake Me Up Norway. 13.10.2021 holdt han foredrag for oss på UiO i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse. De som var tilstede ble begeistret og han fikk utrolig fine tilbakemeldinger etterpå. Spesielt iht. energien han la igjen, hvor inspirerende verktøy han ga og evnen til å bruke humor for å skildre en sterk historie.
Vi kommer til å bruke Marius Løken til foredrag ved alle mulige eventer for vår organisasjon.

Ingrid Hasselgård Bøe

8. september 2021

aktivCampus Trondheim

6

Da vi fikk Marius til å komme til Trondheim for å holde foredrag for oss under aktivCampus regna vi med at det kom til å bli bra, men vi var ikke forberedt på at det kom til å bli SÅ bra! At det er mulig å ha et så spennende, livlig, morsomt og gripende foredrag basert på en så alvorlig hendelse er ganske ubegripelig. Dette er så absolutt en kar som veit når han skal være seriøs, hvordan han skal formidle et ekstremt viktig budskap, og hvordan han skal få hele gjengen til å gå ut av rommet med et smil om munnen etterpå. Denne mannen, og dette budskapet, vil man så absolutt ikke gå glipp av!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS