Marius Løken

Motivator: hvordan finne livsglede og inspirasjon

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Marius Løken

Marius Løken er en engasjerende og livlig foredragsholder, som tar publikum med på en reise innen psykisk helse, med mye inspirasjon. Bakgrunnshistorien hans startet da han overlevde det media omtalte som Halloween-drapet høsten 2011. Han kom seg på bena igjen etter 20 knivstikk, 3 operasjoner og 11 dager i koma. Siden den gang har han blitt en rutinert og travel foredragsholder med en bred målgruppe. Marius deler en sterk historie som serveres med energi og balanseres med humor. Rådene hans er konkrete og passer for både arbeidsliv og hverdag, hvor målet er å løfte den psykiske helsen til de han møter. Vi møter alle på motgang i livet og Marius er opptatt av hvordan vi velger å takle den og hva som skal til for å snu den. Foredragene tilpasses etter ønske og målgruppe.

Foredrag med Marius Løken

Snu motgang til medgang

Et foredrag som baserer seg på all motgangen Marius møtte under drapsforsøket i 2011 og all motgang han opplevde i tiden etterpå. Alle møter motgang i løpet av livet og det handler om hvordan man takler den. Marius har enkle, men gode grep for hvordan man kan snu hverdagen i sitt favør. Hvordan man tar kontroll og "bretter" opp ermene. Fysisk aktivitet, rutiner, sosial ramme og humor er viktige punkter for Marius. Dette gjør foredraget like aktuelt for både jobb, studieliv og hverdag.

Mestringsmila

Hvorfor har vi en tendens til å tenke at veien til forandring er lang og vanskelig, og omtaler det ofte som "dørstokkmila"? Forandring handler om å endre eller få på plass rutiner i hverdagen. Kan denne mila deles opp i små steg og omformuleres? Marius forteller om veien tilbake igjen til hverdagen, og om hvordan de små stegene i riktig retning skapte mestringsfølelse. I dette foredraget formidler han hvordan de små stegene til slutt blir til en mil - Mestringsmila!

Hvordan blir du (u)bevisst påvirket.

Hvilke tanker har du om deg selv og ditt potensiale? Setter du eller andre deg i bås? Tanker kan fort bli en sannhet, bare vi tenker de ukritisk og lenge nok. Marius forteller om hvordan de små tankene og indre stemmene kan snus. Dette er historien om hvordan man går fra å være et offer, til å ta kontroll over hverdagen.

Ung og sårbar i en digital tidsalder #Verdensdagen

Ungdom på 2020-tallet har hele verden i lomma på mobiltelefonen. Hva gjør det med den psykiske helsen? I en digital tidsalder kan teknologien virke skremmende og kald, men den gir oss også muligheter. Hvordan behandler vi hverandre i hverdagen, og hva har det å si når man selv møter motgang? Hva oppnår vi ved å spørre mer? Hva vil det si å gi tid til andre? Hvorfor er de tøffe samtalene så viktige?

Kurs med Marius Løken

Temadag med Marius (skoler)

Nå kan du arrangere temadag med Marius på din skole. Formålet er å engasjere, få elevene i tale og at de som klasse og grupper skal løse ulike oppgaver som går på skolemiljø og psykisk helse hos hver enkelt. Det hele starter med foredraget "Ung og sårbar i en digital tidsalder" og avsluttes med oppgaver, workshop, presentasjon og utforming av topp 10.lister på blant annet: - Hva elevene kan gjøre for et godt skolemiljø. - Hva kan man gjøre for å ha det best mulig i hverdagen".

Talerlisten mener

Marius Løken har en sterk og helt spesiell historie. Denne formidler han med en energi og et engasjement få kan måle seg med. Marius får salens oppmerksomhet fra første øyeblikk og tar publikum med på en emosjonell berg-og dalbane, hvor både tårer og latteren sitter løst. Humor er et viktig moment i hans reise fra å snu motgang til medgang. I hans foredrag får du vite hvilke verktøy han har tatt i brukt for å komme tilbake sterkere enn noen gang. Anbefales!

Marius Løken har 63 vurderinger

Sveinung Finden

31. mai 2021

Skjeberg Folkehøyskole

6

Skjeberg Folkehøyskole hadde gleden av å ha Marius Løken her til å holde foredrag for hele skolen. Marius overrasket oss alle med en åpen, lett, til tider humørfylt og rett fram tone i et foredrag som også omhandler de mest alvorlige sider ved livet. Elever og ansatte var med fra første til siste stund, mye på grunn av Marius sin evne til å holde kontakt med publikum. Hans livserfaringer og måten han har taklet sine egne store utfordringer som plutselig ble kastet på han, vil flere ha nytte av å høre.

Andre Forbregd

24. mars 2020

Berg & Wigum AS

5

Marius er en meget god foredragsholder som tar publikum fra første stund.
Vi var veldig fornøyd.

May Lise Livastøl

26. november 2018

Fagforbundet Ung UiS

6

Marius holder et gripende foredrag som tar salen med storm! Foredraget er følelsesladet, lærerikt og morsommere enn man først tror. Han er utrolig flink til å få publikum med seg fra første minutt og snakker om et tema som er relavant for alle, uansett alder.

Ergoterapistudentene Bergen

14. november 2018

Ergoterapistudentene Bergen

6

Inspirerende og engasjerende foredrag! Tok publikum med på en berg- og dalbane av følelser og formidlet et viktig budskap på en god måte. Anbefales på det sterkeste!

Britt Jarnbjo

9. november 2018

Avdeling for gastro- og barnekirurgi, Oslo universitetssykehus

6

Marius hadde et gripende, motiverende og inspirende foredrag på vårt avdelingsseminar 2. november. Det var både leger, sykepleiere og merkantilt ansatte tilstede. Alle satt igjen med en god følelse etter foredraget som virkelig handlet om «Å snu motgang til medgang». Vi anbefaler Marius på det varmeste, og ser ikke bort i fra at vi inviterer han en annen gang også!

May Linn Heggertveit

16. oktober 2018

Skien kommune, Lie bydelshus

6

En fantastisk formidler som tar publikum med på en reise gjennom sin historie for å formilde et viktig budskap. Kjente på mange sterke følelser underveis, men likevel klarer han å formidle på en god måte. Ved å bruke seg selv og sin humor i å gjenfortelle en tragisk opplevelse trollbinner han publikum. Kan virkelig anbefales!

Thea Emilie Knudsen

26. september 2018

1995

6

Utrolig motiverende og spennende foredrag! Ble like inspirert da jeg hørte foredraget for andre gang.

Ole Jacob Haanes

19. september 2018

BI Athletics

6

Veldig inspirerende foredrag! Anbefales på det sterkeste.

Carina Elise Godou

19. september 2018

BI Athletics

6

Marius er en svært entusiastisk og dyktig foredragsholder. Alle i salen satt helt oppslukt i historien hans, som han greide å formidle på en overraskende god måte. Fra den tøffe hendelsen og tiden etterpå greier han å trekke ut mye positivitet og takknemlighet. Inspirerende å høre på!

Jesper Solheimsnes

19. september 2018

BI Athletics

Veldig inspirerende.

Gabriel Lilleberg

19. september 2018

BI Athletics

6

Et fantastisk sterk historie, fremført på en ennå bedre måte! Han bruker humor på en perfekt måte, for å myke opp den veldig dystre historien sin. Anbefales på det sterkeste!

Johanne Foss

18. september 2018

BI Athletics

6

Et fantastisk foredrag som fikk med alle han snakket til! En sterk historie som virkelig griper lytterne! Han formidler på en unik måte som inneholder masse humor og latter! Anbefales på det varmeste!

Ergoterapistudentene Trondheim

21. mars 2018

Ergoterapistudentene Trondheim

6

Takk Marius, for et inspirerende og motiverende foredrag. En sterk historie – og mange kloke ord! Dette var av høy kvalitet, og jeg vil absolutt anbefale dette foredraget til flere.

Næringslivsdagen CBS

14. mars 2018

NNU - Norsk Næringslivsutvalg

6

Takk til deg Marius for et inspirerende og motiverende foredrag. Dette var absolutt av høy kvalitet, og jeg vil på det sterkeste anbefale dette foredraget til flere. Vi på CBS satte stor pris på det, og syns kombinasjonen mellom humor og alvor gjorde det til en fullkommen opplevelse.

Kenneth Solheim

23. februar 2018

Fagforbundet Telemark

6

Fagforbundet Telemark brukte han til en inspirasjonsdag. Vi var 300 stk tilstede som ble dratt med inn i en historie som både skapte latter og tårer. Fantastisk formidlingsevne som bergtok publikum. Dette bør flere få med seg.

VIKO i Bø

24. januar 2018

VIKO

6

Dette er virkelig et foredrag man ikke vil gå glipp av. Marius har en utolig evne til å snakke om en alvorlig hendelse men også å tilføye humor til den. Det viser ovenfor oss at det er viktig å snakke om ukomfortable og/eller alvorlige hendelser men at dette også er greit og ikke noe å prøve å unngå. Han forklarte også hvordan han kom tilbake til seg selv etter hendelsen som er gull verdt for enhver å få vite. Får du sjangsen så ikke nøl med å være med på en av hans foredrag!

Ergoterapistudentene Tromsø

17. januar 2018

Ergoterapistudentene Tromsø

6

Utrolig inspirerende og lærerikt foredrag! Fantastisk fyr full av engasjement og humor. Flink til å formidle et vanskelig men viktig buskap. Anbefales på det sterkeste!

Foredragskomitén Politihøgskolen Oslo

11. januar 2018

Foredragskomitén Politihøgskolen Oslo

6

Foredraget var gripende og ekstremt lærerikt for de 200 studentene ved Politihøgskolen som fikk gleden av å høre på Marius

Henning E. Karlsen

2. november 2017

Fagforbundet Oppland

6

Gripende, lærerikt og underholdene foredrag for over 300 medlemmer i Fagforbundet Oppland de siste ukene. Engasjerer, sprudler og leverer, uavhengig av alder eller bakgrunn blant forsamlingen. En av våre mest populære fagkvelder de siste årene. Virkelig en mann vi kan anbefale, og som medlemmene med stor sannsynlighet vil ønske seg tilbake.

Ove Hvarnes

31. oktober 2017

Thor Heyerdahl Videregående skole

Marius trollbandt 110 elever og det var musestille i 90 minutter. Godt innhold og trivelig fyr.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS