Marte Frimand-Anda

Marte Frimand-Anda

Kåret til Årets mammablogg 2015

Fra 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Marte Frimand-Anda

Marte Frimand-Anda er best kjent som forfatter av den prisvinnende bloggen Casa Kaos. Bloggen som ble kåret til Årets mammablogg i 2015 og som ble tildelt prisen Årets Gullpenn på Vixen Blog Awards 2016. Marte har også skrevet to bøker: Barneboken «Jeg vil ikke være prinsesse» og foreldreboken «Føkk lykke!». Sistnevnte har blant annet blitt hyllet av Per Fugelli for å være en viktig stemme i vårt perfeksjons- og prestasjonssamfunn. Felles for blogg og bok er et brennende engasjement for foreldre som føler de ikke strekker til i en verden der vi skal spise hjemmelaget og økologisk, beholde gnisten i parforholdet, ta vare på vennene våre, dyrke interessene, gjerne starte en nettbutikk på si og se like flotte ut som vi gjorde før vi fikk barn. Mammamage er ut. Nå er det sommerkroppen som gjelder. Marte er en aktiv samfunnsdebattant, hun setter ofte dagsorden og figurerer stadig i mediene når barneoppdragelse og foreldreskap skal diskuteres. Skreddersydde foredrag kan leveres på bestilling.

Foredrag

Føkk lykke

Et foredrag basert på boka Føkk lykke. Om å gi blaffen i ekspertveldet, mammapolitiet, og myten om det perfekte småbarnsliv. Om å nekte å la seg bukke under for press og krav. Og om å vise fingern til skam og dårlig samvittighet fordi vi ikke er gode nok. Et morsomt feelgood foredrag med et skeivt, humoristisk og litt alvorlig blikk på dagens foreldregenerasjon.

Hvordan skrive en knallbra blogg

Et kurs om blogging, innhold og sosiale medier. Passer for både private og bedrifter. For deg som ønsker å starte en blogg men ikke vet helt hvor du skal begynne. For deg som allerede skriver en blogg og ønsker å nå ut til flere. For deg som driver en bedrift og vil lære hvordan du kan bruke blogg til å nå ut til flere kunder og øke salget. På dette bloggkurset lærer du alt du trenger å vite om blogging i praksis.

Marte Frimand-Anda har 5 vurderinger

Ingvill Solberg

27. mars 2017

Fyrverkeriet bibliotek

6

Vi har mange arrangementer på biblioteket vårt, men denne aprilkvelden med Marte Frimand-Anda ble noe helt utenom det vanlige. Et ærlig, uformelt, morsomt, men også dypt alvorlig foredrag om å bli mor. Om egne forventninger, om samfunnets forventninger. Om å være uperfekt. At det er helt greit. Å høre noen sette ord på det. Å oppleve noen sette lys på det. Det er fint. Det er viktig.

Maria Mork

26. februar 2017

Partolken Alt Er Mulig

6

Det fine med Marte, både på tekst, som foredragsholder og som debattant i media, er at hun fremstår med en ærlighet om situasjoner de aller fleste kan kjenne seg igjen i – og gjør derfor livet lettere å leve for alle som ikke klarer å prestere et «til enhver tid perfekt lykkelig liv». Jeg har hatt gleden av å være tilstede på flere av Martes foredrag, og kan varmt anbefale henne som formidler. Det er aldri kjedelig å høre på henne, hun våger å utfordre, skaper gjenkjennelse og hun får frem latteren i publikum.

Mone Brimi, tidl styreleder

18. februar 2017

Gründer Girls Østfold

6

Vi hadde gleden av å få høre Marte Frimand-Anda fortelle om sine erfaringer som blogger. Et lydhørt publikum ble både imponert og inspirert av Martes flotte foredrag. Hun hadde flere konkrete tips, og delte villig sin kunnskap om hvordan man kan nå ut til publikum og holde på deres interesse. En av deltagerne kunne i ettertid fortelle at hun hadde tatt rådene på alvor og hadde fått profesjonelle samarbeidspartnere og sponsorer på kort tid. Et foredrag med Marte kan varmt anbefales.

Therese Engan

15. februar 2017

Trøgstad bibliotek

6

Casa kaos og «Føkk lykke» fikk mange småbarnsmødre med babyer til å ta turen til Trøgstad bibliotek våren 2016 og dette ble dermed en kickstart for de planlagte småbarnstreffene. Marte hadde gjennom foredraget god kontakt med sitt publikum, som gledet seg stort over å høre Marte dele av sine opplevelser og erfaringer som småbarnsmor. Med sin ærlige og humoristiske «det var sånn det egentlig var»-fremstilling treffer hun blink.

Caroline M. Svendsen

14. februar 2017

Tillitsvalgt, NJ Frilans

5

Bloggforedraget til Marte Frimand-Anda er så inspirerende at man har lyst til å begynne med en gang. Samtidig gir hun et realistisk bilde av blogghverdagen på godt og vondt. Dette er et foredrag til å bli klok av.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS