Martha Torvik

Martha Torvik

Kursholder og prosessleder i Relasjonsledelse

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Martha Torvik

Martha Torvik har lang erfaring som leder i større organisasjoner og har arbeidet mye med utvikling – og endringsprosesser, omorganisering, lederutvikling og teambygging. Martha har utdanning innen markedsføring, kommunikasjon, strategi og ledelse fra Høgskolen i Lillehammer og Norges Handelshøyskole. Hun er sertifisert partner i Relasjonsledelse Norge. Drivkraften er menneskeinteresse og engasjement i å bidra til å skape organisasjoner som leverer på sine mål og samtidig tar vare på arbeidsgleden og trivselen for den enkelte. Marthas foredrag inneholder personlige historier, refleksjonsoppgaver, tid til ettertanke og dialog.

Foredrag med Martha Torvik

Lagutvikling basert på relasjonskompetanse

Balanse mellom mestring og utfordring, trivsel, respekt og anerkjennelse påvirker innsats og engasjement! Mange ganger har jeg sett mennesker oppnå det uventede ved hjelp av disse faktorene og enda flere ganger har jeg sett mennesker gi opp ved fravær av de samme faktorene. Foredraget viser hvordan elementene i relasjonskompetanse kan brukes til å utvikle team som gjennom å bygge på individenes styrker, samhandling og tillit oppnår resultater over tid.

Relasjonsledelse - en inkluderende og anerkjennende lederstil

Et godt arbeidsmiljø gir energi. Anerkjennelse, sosialt fellesskap, mestring og utvikling er viktige elementer for tilhørighet og innsats. Foredraget tilpasses gruppens størrelse og situasjon og viser hvordan Relasjonsledelse og Relasjonskompetanse kan brukes i utvikling av et godt arbeidsmiljø med nærvær og engasjement.

Relasjonskompetanse i endringsprosesser

Den største utfordringen i alle omstillings og endringsprosesser er å ta vare på menneskene, både de som blir med og de som må gå. Slike prosesser stiller store krav til synlig og tilpasset ledelse. Foredraget gir innsikt i verktøyene i relasjonsledelse og hvordan den enkelte leder kan trene på å bli en mer nærværende leder i vanskelige tider.

Innføring i Relasjonsledelse

Kjernen i relasjonsledelse er et radarhjul bestående av 14 dimensjoner som omhandler holdninger, ferdigheter og verktøy som påvirker evnen til å utøve ledelse på en måte tilpasset det norske arbeidslivet. Foredraget gir innsikt i dimensjonen og gir deltakerne verktøy for å utvikle sine ferdigheter innenfor dimensjonene.

Samhandling

I vårt samfunn er samhandling essensielt. Det aller meste vi gjør skjer i samhandling, enten det er på jobb, sammen med venner, hjemme hos familien, i idrettslaget eller som frivillig engasjert. Relasjonskompetanse handler om å være bevisst på og forstå hvordan vi vi påvirker våre relasjoner.

Martha Torvik har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS