Martin Sætre

Martin Sætre

Engasjert student, snakker om indre driv og millenniumsgenerasjonen

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Martin Sætre

Martin Sætre er en ærlig og engasjerende foredragsholder, og med sin friske og positive holdning til livet inspirerer han salen. Martin studerer innovasjon og entreprenørskap ved Høyskolen Kristiania, et fagområde han brenner for. Selv om han verken er sivilingeniør eller professor, kjenner han godt til motgang, og «a positive mind leads to positive results» er hans livsmotto. Martin er kanskje Norges yngste foredragsholder, fremtidig forfatter og ønsker å bli Norges beste formidler. Med det sagt håper han at hans stemme kan hjelpe mennesker til å finne sin indre driv.

Foredrag med Martin Sætre

A positiv mind leads to positive results

Martin Sætre er hverken sivilingeniør eller professor, men han kjenner til motgang. "A positive mind leads to positive results" er hans livsmotto, og i dette foredraget ønsker han å hjelpe mennesker med å finne sin indre driv.

Millennials - de yngres syn på verden

Martin studerer innovasjon og entreprenørskap og er kanskje norges yngste foredragsholder. Hva ønsker neste generasjon, og hvordan ønsker de det?

Martin Sætre har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS