Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Michael Stenhagen

Transformative coach og changemaker

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Michael Stenhagen

Michael Stenhagen er en Transformative coach, Changemaker, og forfatter av boken Bli. Han har bakgrunn innen hotell, markedsføring, og salg, og brenner for å hjelpe mennesker med å bli tryggere på seg selv. Bli mer bunnsolid, og fryktløs, ved hjelp av å forstå menneskesinnet og hvordan dette fungerer. Book et annerledes foredrag idag.

Foredrag med Michael Stenhagen

Hvordan bli fryktløs

Dette er et foredrag du kan booke som handler om menneskesinnets psykologi og hva tanker er. Når man lærer mer om tankenes natur, har man mindre frykt, bedre mental helse, og er mer klartenkt. Foredraget passer for alle grupper, som ønsker å bli mer klartenkte og mer fryktløs på jobb og generelt i livet. Be ut kvinnen i ditt liv? Be om lønnsforhøyelse? Bruke stillhet som våpen. Være direkte. Bli mer transparent og ærlig? Finne roen til å finne de rette ordene uansett hvilken situasjon du er i?

Økonomisk frihet

I dette foredraget, vil du lære om hvor økonomisk frihet kommer fra, og hva penger er godt for. I store deler av det vestlige samfunn, stresser vi om penger, og hva det betyr for oss. Det har virkelig godt langt, men det var ikke det penger egentlig var ment for. Vi hekter friheten vår på penger, og alt annet. Dette foredraget vil hjelpe deltagerne med å snu opp ned på denne vrangforestillingen.

Kraftfull, Ubegrenset, Bunnsolid

Dette foredraget handler om ubetinget resiliens. Vi mennesker har en dypere natur, og når vi kommer i kontakt med den, vil vi fungere på en helt ny måte. Sunnere, mer bærekraftig, mer fryktløs, innsikter og nye løsninger.

Et helt nytt psykologisk fundament

Dette foredraget handler om en helt ny forståelse av livet. Dette er innsiktsbasert. Du er den samme, men du lærer om hvor innsikter kommer fra. Man blir mer ressursterk, og man blir friere psykologisk.

Bærekraftig lederskap

Handler om noe som de fleste tar som den største selfølgelighet. Og det er menneskelig kommunikasjon, som rapport, en god forbindelse, hva som ligger bak det å få en god forbindelse, hvor opplevelsen din kommer ifra, om følelsenes natur, og det å lede med den største klarhet.

Michael Stenhagen har 3 vurderinger

Marit Aas Ilstad

26. juni 2017

Ilstad Eiendom as og Ilstad Aktivitetspark as

6

Jeg anbefaler Michael som mentor og foredragsholder. Gjennom sin ro og tilstedeværelse i nuet skaper han rom for dine egne tanker og refleksjoner. Det er rom for tilbakemeldinger og diskusjoner som hjelper deg i din egen innsikt.

Kristin Landsem

26. juni 2017

GründerGeni AS

6

Michael har holdt flere foredrag på kurs og workshops hos The Business Lab. Han er en veldig dedikert og ærlig foredragsholder som snakker ut fra tema han har dybdekunnskap om og egen erfaring fra. Hans bidrag har hjulpet flere av våre businesskunder til å se hvordan de kan skape mer og bedre business fra et godt sted i seg selv og være enda mer ekte og autentiske med kundene sine.

Øivind Schultz

23. juni 2017

Schultz Bedriftsrådgiving

6

Michael har mine beste anbefalinger. Han kan bruke øyeblikket her og nå til å øke livs- og arbeidsglede og dele denne innsikten med deg og andre – du har den selv inne i deg – og Michael kan hjelpe deg til å tappe fra kilden når du trenger det!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS