Michael Stenhagen

Transformative coach og foredragsholder

Fra 12.000,- per foredrag

Fra 20.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Michael Stenhagen

Michael Stenhagen er en Transformative coach, foredragsholder, og forfatter. Han har vært årets selger og årets nykommer i flere bedrifter, og blant annet i Nordic Choice, Scandic Norge, og DRS. Han hjelper mennesker med å våkne til live, finne ut hvem de er, og prestere bedre innen alle arenaer. Hvordan få et bedre liv på alle områder.

Foredrag med Michael Stenhagen

Finn din stemme

Her vil jeg dele med deg hvordan jeg fant min stemme og min vei. Det kan gjøre at de ansatte blir mer inspirerte og motiverte, for jeg deler av min livserfaring og ting som er universalt for oss mennesker. Hvordan du kan trives bedre med deg selv og med andre. Hvordan man lettere kan stå i frykt, og gjøre det allikevel.

Kunsten å skape muligheter i møte med nye mennesker

I dette foredraget vil jeg snakke en del om flytsonen, og hvordan jeg selv er når jeg skaper muligheter med nye mennesker. Jobber man med salg og ledelse enten i en bedrift eller i sin egen, passer dette veldig bra. Man vil her få en del takeaways og tankestartere, innsikter og en del ting som er kjent, men ikke snakkes så mye om. Som spontanitet, ta ting på strak arm, være komfortabel med å være ukomfortabel.

Hvordan bli mindre påvirket av andre mennesker

Her snakker jeg om hvordan man kan bli mindre påvirket av andre mennesker, ved å dele innenfra og ut forståelsen. Vi har et konseptuelt sinn som Albert Einstein kaller for et rasjonelt sinn. Vi har også det jeg kaller for vår sanne natur, som Albert Einstein kaller for vårt intuitive sinn. I dette foredraget vil man sannsynligvis bli roligere på innsiden, og samtidig få noen aha opplevelser om hvor opplevelsen vår kommer ifra.

Michael Stenhagen har 3 vurderinger

Marit Aas Ilstad

26. juni 2017

Ilstad Eiendom as og Ilstad Aktivitetspark as

6

Jeg anbefaler Michael som mentor og foredragsholder. Gjennom sin ro og tilstedeværelse i nuet skaper han rom for dine egne tanker og refleksjoner. Det er rom for tilbakemeldinger og diskusjoner som hjelper deg i din egen innsikt.

Kristin Landsem

26. juni 2017

GründerGeni AS

6

Michael har holdt flere foredrag på kurs og workshops hos The Business Lab. Han er en veldig dedikert og ærlig foredragsholder som snakker ut fra tema han har dybdekunnskap om og egen erfaring fra. Hans bidrag har hjulpet flere av våre businesskunder til å se hvordan de kan skape mer og bedre business fra et godt sted i seg selv og være enda mer ekte og autentiske med kundene sine.

Øivind Schultz

23. juni 2017

Schultz Bedriftsrådgiving

6

Michael har mine beste anbefalinger. Han kan bruke øyeblikket her og nå til å øke livs- og arbeidsglede og dele denne innsikten med deg og andre – du har den selv inne i deg – og Michael kan hjelpe deg til å tappe fra kilden når du trenger det!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS