Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Michael Stenhagen

Transformative coach og foredragsholder

Fra 14.000,- per foredrag

Fra 22.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Michael Stenhagen

Michael Stenhagen er en Transformative coach og foredragsholder. Han har vært årets selger og årets nykommer i flere bedrifter Nordic Choice, Scandic Norge, og DRS. Han brenner for å hjelpe mennesker med å få bedre selvtillit, bli friere i seg selv, og komme over sin prestasjonsangst/scenefrykt. Med bedre selvtillit så selger du bedre.

Foredrag med Michael Stenhagen

Selg mer ved å by på deg selv

Hvordan ble jeg årets selger og månedens selger i så mange av bedriftene jeg jobbet i før jeg startet for meg selv? Hvilke refleksjoner har jeg gjort meg? Hvordan kan din bedrift selge mer og bedre? Dette foredraget har fokus på salg med en litt annen vri. Med hjertevarme og tilstedeværelse, og bli komfortabel i din egen hud.

Få bedre selvtillit

I dette foredraget vil du høre om min egen historie om hvordan jeg kom over min scenefrykt, og hvordan dette har gjort at jeg har prestert bedre i min egen business. Hvordan man får folk med seg, og hvorfor man bør mene det man sier, og tro på det man gjør. Hvor viktig det er med engasjement.

Hvordan holde seg motivert med hjemmekontor

I dette foredraget, vil jeg snakke om tilstedeværelse, være ok med seg selv, hvordan være kreativ og fri i hodet, når man sitter hjemme, om å finne sin indre motivasjon, uavhengig av omstendighetene. Hvordan ha det gøy med salg, og kollegaer. Et inspirerende foredrag.

En helt ny måte å tenke på frykt

Her vil jeg dele noen historier om meg selv og min egen erfaring rundt frykt. Frykt på reise, på scenen, innen salg, innen karrierevalg, og hvordan jeg ble mer fryktløs. Hvordan du kan bli mer fryktløs, og hvordan man kan bruke dette til å leve bedre liv, og produsere bedre på jobb.

Michael Stenhagen har 3 vurderinger

Marit Aas Ilstad

26. juni 2017

Ilstad Eiendom as og Ilstad Aktivitetspark as

6

Jeg anbefaler Michael som mentor og foredragsholder. Gjennom sin ro og tilstedeværelse i nuet skaper han rom for dine egne tanker og refleksjoner. Det er rom for tilbakemeldinger og diskusjoner som hjelper deg i din egen innsikt.

Kristin Landsem

26. juni 2017

GründerGeni AS

6

Michael har holdt flere foredrag på kurs og workshops hos The Business Lab. Han er en veldig dedikert og ærlig foredragsholder som snakker ut fra tema han har dybdekunnskap om og egen erfaring fra. Hans bidrag har hjulpet flere av våre businesskunder til å se hvordan de kan skape mer og bedre business fra et godt sted i seg selv og være enda mer ekte og autentiske med kundene sine.

Øivind Schultz

23. juni 2017

Schultz Bedriftsrådgiving

6

Michael har mine beste anbefalinger. Han kan bruke øyeblikket her og nå til å øke livs- og arbeidsglede og dele denne innsikten med deg og andre – du har den selv inne i deg – og Michael kan hjelpe deg til å tappe fra kilden når du trenger det!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS