Michael Stenhagen

Transformative coach og foredragsholder

Fra kr 12.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Michael Stenhagen

Michael Stenhagen er en Transformative coach, foredragsholder, og forfatter. Han har vært årets selger og årets nykommer i flere bedrifter, og blant annet i Nordic Choice, Scandic Norge, og DRS. Han hjelper mennesker med å våkne til live, finne ut hvem de er, og prestere bedre innen alle arenaer. Hvordan få et bedre liv på alle områder.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Michael Stenhagen

Finn din stemme

Her vil jeg dele med deg hvordan jeg fant min stemme og min vei. Det kan gjøre at de ansatte blir mer inspirerte og motiverte, for jeg deler av min livserfaring og ting som er universalt for oss mennesker. Hvordan du kan trives bedre med deg selv og med andre. Hvordan man lettere kan stå i frykt, og gjøre det allikevel.

Kunsten å skape muligheter i møte med nye mennesker

I dette foredraget vil jeg snakke en del om flytsonen, og hvordan jeg selv er når jeg skaper muligheter med nye mennesker. Jobber man med salg og ledelse enten i en bedrift eller i sin egen, passer dette veldig bra. Man vil her få en del takeaways og tankestartere, innsikter og en del ting som er kjent, men ikke snakkes så mye om. Som spontanitet, ta ting på strak arm, være komfortabel med å være ukomfortabel.

Hvordan bli mindre påvirket av andre mennesker

Her snakker jeg om hvordan man kan bli mindre påvirket av andre mennesker, ved å dele innenfra og ut forståelsen. Vi har et konseptuelt sinn som Albert Einstein kaller for et rasjonelt sinn. Vi har også det jeg kaller for vår sanne natur, som Albert Einstein kaller for vårt intuitive sinn. I dette foredraget vil man sannsynligvis bli roligere på innsiden, og samtidig få noen aha opplevelser om hvor opplevelsen vår kommer ifra.

2024 © Talerlisten AS