Michael Stenhagen

Transformative coach og changemaker

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Michael Stenhagen

Michael Stenhagen er en Transformative Coach og lederskaps-konsulent. Forfatter av boken Bli, gründer, og tidligere hotellmann. Han vil snakke om hvordan vi kan forstå menneskesinnet bedre, og ved å lære mer om hvordan sinnet ditt fungerer, vil du gjøre det bedre i alle områder i livet ditt.

Foredrag med Michael Stenhagen

Den menneskelige tilstand

Om hva som ligger bak vår tilstand - hva som styrer bak atferden vår. En helt ny forståelse av menneskesinnet. Man blir mer ansvarlig gjort når man ser at man har funnet på sin opplevelse. Innsiktbasert.

En helt ny måte å tenke på suksess

Suksess, kan se ut som slit og hardt arbeid, men egentlig er det et komponent her som verden har glemt litt. Den komponenten er ubetinget tilfredshet. I dette foredraget linker jeg det opp mot prestasjoner i alle felt. Det kan høres enkelt ut, men desto bedre du føler deg, desto bedre gjør du. Dette er ingen how to" foredrag - om hvordan føle deg bedre. Dette er et "common sense" foredrag- som vil gi mening på et dypere plan.

Kraftfull, Ubegrenset, Bunnsolid

Dette foredraget handler om ubetinget resiliens. Vi mennesker har en dypere natur, og når vi kommer i kontakt med den, vil vi fungere på en helt ny måte. Sunnere, mer bærekraftig, mer fryktløs, innsikter og nye løsninger.

Et helt nytt psykologisk fundament

Dette foredraget handler om en helt ny forståelse av livet. Dette er innsiktsbasert. Du er den samme, men du lærer om hvor innsikter kommer fra. Man blir mer ressursterk, og man blir friere psykologisk.

Bærekraftig lederskap

Handler om noe som de fleste tar som den største selfølgelighet. Og det er menneskelig kommunikasjon, som rapport, en god forbindelse, hva som ligger bak det å få en god forbindelse, hvor opplevelsen din kommer ifra, om følelsenes natur, og det å lede med den største klarhet.

Michael Stenhagen har 3 vurderinger

Marit Aas Ilstad

26. juni 2017

Ilstad Eiendom as og Ilstad Aktivitetspark as

6

Jeg anbefaler Michael som mentor og foredragsholder. Gjennom sin ro og tilstedeværelse i nuet skaper han rom for dine egne tanker og refleksjoner. Det er rom for tilbakemeldinger og diskusjoner som hjelper deg i din egen innsikt.

Kristin Landsem

26. juni 2017

GründerGeni AS

6

Michael har holdt flere foredrag på kurs og workshops hos The Business Lab. Han er en veldig dedikert og ærlig foredragsholder som snakker ut fra tema han har dybdekunnskap om og egen erfaring fra. Hans bidrag har hjulpet flere av våre businesskunder til å se hvordan de kan skape mer og bedre business fra et godt sted i seg selv og være enda mer ekte og autentiske med kundene sine.

Øivind Schultz

23. juni 2017

Schultz Bedriftsrådgiving

6

Michael har mine beste anbefalinger. Han kan bruke øyeblikket her og nå til å øke livs- og arbeidsglede og dele denne innsikten med deg og andre – du har den selv inne i deg – og Michael kan hjelpe deg til å tappe fra kilden når du trenger det!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS