Mímir Kristjánsson

Mímir Kristjánsson

Forfatter og nyhetssjef i Klassekampen

Fra 6.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Mímir Kristjánsson

Mímir Kristjánsson er nyhetssjef i Klassekampen, med særegent ansvar for økonomi og arbeidsliv. Han er også forfatter av bøker som «De superrike», «Frihet, likhet, Island» og romanen «Vestkanttroll», og har lang erfaring som foredragsholder. Mímir har holdt foredrag for flere departementer, arbeidsgiverorganisasjoner som Norsk Industri og Norsk Olje og Gass, i fagbevegelsen, for skoler og biblioteker over det ganske land.

Foredrag

Delingsøkonomi

Hvordan kan vi skape et nytt arbeidsmarkedet når delingsøkonomien gjør sitt inntog? Finnes det trygge jobber i Uber og AirBnBs tidsalder?

Robotene kommer!

Den fjerde revolusjon er på vei. Hvordan vil det forandre vårt næringsliv i en ny tid?

Hvorfor vi skriver

Alle forfattere er late, selvopptatte og forfengelige, skriver den britiske forfatteren George Orwell i essayet «Why I Write». Men å være lat, selvopptatt og forengelig holder ikke om man skal bli virkelig flink til å skrive. Hva skal til for å bli god til å skrive?

Frihet, likhet, Island

Hvorfor reiste islendingene fra Norge, og hvorfor kommer de tilbake igjen? Et underholdende foredrag om to folkeslag skilt av et stort hav, om alle de mange likhetene og de merkelige forskjellene mellom islendingene og oss.

Mímir Kristjánsson har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS