Mina Gerhardsen

Gir råd om å lykkes med taler og media

Fra 7.500,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Mina Gerhardsen

Mina Gerhardsen har lang bakgrunn fra journalistikk, politikk og organisasjonsarbeid, der hun har jobbet med kommunikasjon, taler og mediearbeid. Hun har tidligere vært journalist i Dagbladet, rådgiver i Røde Kors og statssekretær ved Statsministerens kontor og i Kulturdepartementet. Gerhardsen har nylig gitt ut boken «Å lykkes med taler», med praktiske råd og tips til de som skal holde presentasjoner på jobben eller et innlegg på et årsmøte.

Foredrag

10 tips for en effektiv tale

En tale skal gjøre en jobb for deg, ved å endre tanker, kunnskap eller valg folk gjør. Foredraget "10 tips for en effektiv tale" legger vekt på kunnskap, erfaring og forskning på feltet om hvordan du effektivt får fram budskapet på en slik måte at det gjør inntrykk. Dette er et praktisk foredrag med konkrete råd og tips som enkelt kan tas i bruk for å bli en bedre taler.

Media og strategi: Kom deg på! (Og kom deg av!)

For en organisjon eller virksomhet er synlighet i mediene ofte stragisk viktig. Det bidrar til å vise resultater eller påvirke viktige saker. I dagens medievirkelighet der mediene er på 24/7 er det viktig med kunnskap om hvordan man kan nå fram og komme på i mediene. Samtidig er det slett ikke slik at all PR er god PR. Noen ganger er målet å komme seg ut av medienes søkelys. Foredraget gir innsikt i praktisk mediearbeid og kunnskap om hvordan man kommer seg på - og av.

Mina Gerhardsen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS