Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Mirza Mujic

Mirza Mujic

Kursholder innen ledelse, stressmestring og hvordan unngå å bli utbrent

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Mirza Mujic

Mirza Mujic har en mastergrad i administrasjons- og organisasjonsvitenskap med fordypning i ledelse samt et årsstudium i psykologi. For tiden tar han videreutdanning i veiledning ved VID vitenskapelige høgskole. Han har hatt 14 ulike styreverv og lederverv i studentorganisasjoner og frivillige organisasjoner de siste 5 årene, fra YATA Bergen til Rotary og Junior Chamber International. Mirza har også personlig erfaring med stress og ble for et par år siden nesten utbrent i en relativ ung alder på grunn av arbeidspress og mange gjøremål. Han har siden den gang deltatt på mange kurs og leser minst en bok i uken om emner som omhandler ledelse, stress, utbrenthet og organisasjonsutvikling.

Foredrag med Mirza Mujic

Kurs i innføring i ledelse

Kurset i ledelse vil ta for seg grunnleggende innføring i faget ledelse, utfordringer samt kursholderens egne erfaringer som leder i frivillige organisasjoner. I dette kurset vil Mirza (kursholderen) ta for seg følgende emner innen ledelse: 1. Ledelse og hva det ikke er 2. God ledelse basert på lederstil 3. Gjennomgående utfordringene som leder 4. To øvelser: –Oppfattelse av deg som leder og din oppfattelse av dine ansatte –Øvelse på hva som motiverer en leder og hva motiverer ansatte

Kurs i stressmestring

Kurset kombinerer dagens forskning på stress med kursholderens personlige erfaringer med stress. Det vil ta oss igjennom hva stress er, hva skjer når vi stresser og hvorfor stresser vi i hverdagen. Mirza vil også dele noen av sine personlige erfaringer med hvordan han har redusert stressnivået på grunn av høyt arbeidspress, tidsfrister og utfordringer. Vi vil til slutt bruke store deler av kurset til å løse to oppgaver, en basert på psykologiens verden og en basert på Mirzas øvelser.

Kurs i hvordan unngå å bli utbrent

I dette kurset vil Mirza gi deg en teoretisk innføring i utbrenthet; hva det er, hvorfor noen blir utbrent, hvem er mer sårbare for å bli utbrent og forebygging av utbrenthet på arbeidsplassen. Mirza vil også dele sin erfaring med stress og bevisstgjøringen hans mot å unngå utbrenthet i sin studietid og i arbeidsliv. Videre vil vi bruke over halvparten av kurset til å løse en del praktiske oppgaver og verktøy man kan bruke for å forebygge utbrenthet eller å unngå å komme i en slik fase.

Mirza Mujic har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS