Nassir Achour

Seriegründer og daglig leder i Reodor

Fra kr. 29.000,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Nassir Achour

Nassir Achour holder foredrag om innovasjon og forretningsutvikling. Med femten år bak seg som entreprenør, har Nassir Achour opparbeidet seg solid erfaring innen innovasjon og forretningsutvikling. Han er i dag daglig leder i innovasjonsstudioet Reodor, som hjelper noen av landets største selskaper med utvikling og forbedring av produkter, tjenester og prosesser. Før det har han etablert en rekke selskaper både som konsulent og som gründer, bl.a. den norske strømmetjenesten vidFlow i partnerskap med Sony, Universal og Warner Music, bærekraftsnettverket Folk Oslo, energiselskapet Oss Norge, og management- og plateselskapet Nora Collective, som i 2018 ble delvis kjøpt opp av Sony Music. Achour har en kjernekompetanse i skjæringspunktet innovasjon, forretningsutvikling og teknologi, og er en erfaren foredragsholder og paneldeltager både i Norge og i utlandet.

Foredrag med Nassir Achour

Desperasjon – en nøkkel til innovasjon i etablert næringsliv

Gi en ung startup tilgangen på data, testbrukere, en distribusjons- eller partnerskapsmulighet, en tillit i markedet, eller en runway, og se hvordan de desperat griper muligheten til å ta startupen ett steg videre. Etablerte næringslivsaktører sitter på slike ressurser i hverdagen, og dette foredraget bruker erfaringer fra startups og etablert næringsliv til å inspirere til hvordan man skaper en startupkultur i etablerte selskaper.

Hva norske selskaper kan lære om innovasjon av Karpe

De siste to utgivelsene til Karpe har kommet i banebrytende, udefinerbare format. Men har det i praksis noe å si, så lenge det er produkter som svarer på brukerens behov? Og hva kan norsk næringsliv lære av Karpe, deres utnyttelse av eksisterende kjernevirksomhet, markedsposisjon, kunderelasjoner, teknologi og infrastruktur, og deres innovasjoner rundt formater og produkttilbud? Dette foredraget er tidligere publisert som kronikk i DN.

Innovasjon og digitalisering - fra toppnivå

I dette foredraget går Nassir Achour inn på myke hinder for digitalisering - organisasjon, kompetanse og kultur. Han snakker om farene ved innovasjonsfrykt og mangel på digitalisering, og ser både på eksempler på selskaper som har feilet som følge av manglende endringsvilje, og selskaper som har lykkes med det motsatte. Videre lærer vi om hvordan vi kan motivere ledere og beslutningstakere til endring og digitalisering, gjennom retorikk, partnerskap og inspirasjon.

Oppstart i fart - fra idé til virkelighet

I dette foredraget snakker Nassir Achour om opplevelser og erfaringer som gründer gjennom hele sitt voksne liv, og hvordan han har valgt å legge fundamentet ifm oppstart av selskaper og prosjekter. Han snakker om sine største oppturer, men aller mest om verdifulle erfaringer i motbakke. Foredraget er en god kombinasjon av inspirasjon og nyttig lærdom, om hvor og hvordan man starter når man sitter med en idé eller en drøm.

Nassir Achour har 3 vurderinger

André Lillehovde

29. juni 2017

Ungt Entreprenørskap

6

Hadde gleden av å hyre Nassir inn med foredraget; «Oppstart i fart – fra idé til virkelighet», til et arrangement ved Høgskolen i Innlandet. Foredraget var en god miks av egne erfaringer og verktøy som kan brukes av tilhørerne i deres vei mot sine mål. Jeg anbefaler Nassir til alle som trenger et «sannhetsvitne» fra både vellykkede og mislykkede innovasjonsprosesser, som velvillig deler tips og verktøy til prosessen.

Jankeh Njie Jamanca

30. mars 2017

Jarga Art and Fashion Weekend

6

Jarga Art and Fashion Weekend er et årlig arrangement som holder konferanser for å motivere og inspirere ungdom. Nassir var i 2016 foredragsholder hos oss og leverte mer enn forventet. Ungdommen utnevnte han som beste foredragsholder for kvelden pga. hans evne til å kommunisere hans historie og trekke frem avgjørende øyeblikk i hans liv. Nassir er også et viktig forbilde for generasjonen fordi han er et levende eksempel på at det er mulig. Han er åpen og ærlig om hans reise og reisen kan flere relatere til. Vi anbefaler absolutt Nassir på det sterkeste og kommer til å ta kontakt for å bruke han ved flere anledninger.

Christoffer Sapienza

6. mars 2017

DNB

6

Nassir er en veldig god historieforteller! Han leverte et spennende og engasjerende foredrag om hvordan man kan skape synergieffekter gjennom god kommunikasjon og samarbeid. Utrolig gøy å høre hans personlige erfaringer fra prosjekter som VidFlow, Nora Collective og hans nye jobb i Trigger.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS