Nassir Achour

Partner/CCO i Reodor

Fra 29.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Nassir Achour

Med over ti år som entreprenør i kofferten har Nassir Achour opparbeidet seg solid erfaring med innovasjon og forretningsutvikling. Han er i dag partner i innovasjonsselskapet Reodor, som han var med på å fostre ut av kommunikasjonsbyrået Trigger. Før det har han etablert en rekke selskaper innen mat, eiendom, musikk og teknologi både som konsulent og som gründer, bl.a. den norske strømmetjenesten vidFlow i partnerskap med Sony, Universal og Warner Music. Achour er også en av gründerne bak managementselskapet Nora Collective, som har ansvaret for flere norske musikk- og underholdningsprofiler, blant annet Tomine Harket, Unge Ferrari, Arif og Mona Berntsen. Achour har en kjernekompetanse i skjæringspunktet innovasjon, forretningsutvikling og teknologi, og er en erfaren foredragsholder og paneldeltager både i Norge og i utlandet.

Foredrag med Nassir Achour

Verden imorgen: fremtidsposisjonering, makro- og forbrukertrender

Den eksponensielle utviklingen i verden gjør at stadig flere virksomheter blir hengende etter. Teknologien demokratiseres, og uante konkurrenter kommer til live parallelt med at brukeres forventninger øker. I dette foredraget ser vi på makro-, forbruker- og teknologitrender, og ser sammenhenger med egen bransje og virksomhet. Til slutt ser vi på hvilke grep man kan ta i egen organisasjon-, forretning- og produktutvikling for å posisjonere seg for fremtiden.

Digitalisering - ett steg av gangen

I «Digitalisering - ett steg av gangen» snakker Nassir Achour om hvordan bedrifter enkelt kan ta i bruk teknologi. Vi lærer om bruk av data, oppbygging av digital infrastruktur, CRM, og metoder som Design Thinking, Lean og Agile - alt med brukeren i fokus, og med et mål om å minimere risiko på veien mot verdiskapende digitalisering.

Innovasjon og digitalisering - fra toppnivå

I dette foredraget går Nassir Achour inn på myke hinder for digitalisering - organisasjon, kompetanse og kultur. Han snakker om farene ved innovasjonsfrykt og mangel på digitalisering, og ser både på eksempler på selskaper som har feilet som følge av manglende endringsvilje, og selskaper som har lykkes med det motsatte. Videre lærer vi om hvordan vi kan motivere ledere og beslutningstakere til endring og digitalisering, gjennom retorikk, partnerskap og inspirasjon.

Oppstart i fart - fra idé til virkelighet

I dette foredraget snakker Nassir Achour om opplevelser og erfaringer som gründer gjennom hele sitt voksne liv, og hvordan han har valgt å legge fundamentet ifm oppstart av selskaper og prosjekter. Han snakker om sine største oppturer, men aller mest om verdifulle erfaringer i motbakke. Foredraget er en god kombinasjon av inspirasjon og nyttig lærdom, om hvor og hvordan man starter når man sitter med en idé eller en drøm.

Nassir Achour har 3 vurderinger

André Lillehovde

29. juni 2017

Ungt Entreprenørskap

6

Hadde gleden av å hyre Nassir inn med foredraget; «Oppstart i fart – fra idé til virkelighet», til et arrangement ved Høgskolen i Innlandet. Foredraget var en god miks av egne erfaringer og verktøy som kan brukes av tilhørerne i deres vei mot sine mål. Jeg anbefaler Nassir til alle som trenger et «sannhetsvitne» fra både vellykkede og mislykkede innovasjonsprosesser, som velvillig deler tips og verktøy til prosessen.

Jankeh Njie Jamanca

30. mars 2017

Jarga Art and Fashion Weekend

6

Jarga Art and Fashion Weekend er et årlig arrangement som holder konferanser for å motivere og inspirere ungdom. Nassir var i 2016 foredragsholder hos oss og leverte mer enn forventet. Ungdommen utnevnte han som beste foredragsholder for kvelden pga. hans evne til å kommunisere hans historie og trekke frem avgjørende øyeblikk i hans liv. Nassir er også et viktig forbilde for generasjonen fordi han er et levende eksempel på at det er mulig. Han er åpen og ærlig om hans reise og reisen kan flere relatere til. Vi anbefaler absolutt Nassir på det sterkeste og kommer til å ta kontakt for å bruke han ved flere anledninger.

Christoffer Sapienza

6. mars 2017

DNB

6

Nassir er en veldig god historieforteller! Han leverte et spennende og engasjerende foredrag om hvordan man kan skape synergieffekter gjennom god kommunikasjon og samarbeid. Utrolig gøy å høre hans personlige erfaringer fra prosjekter som VidFlow, Nora Collective og hans nye jobb i Trigger.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS