Nassir Achour

Partner/CCO i Reodor

NOK 29.000,- per time

Send forespørsel

Om Nassir Achour

Med over ti år som entreprenør i kofferten har Nassir Achour opparbeidet seg solid erfaring med innovasjon og forretningsutvikling. Han er i dag partner i innovasjonsselskapet Reodor, som han var med på å fostre ut av kommunikasjonsbyrået Trigger. Før det har han etablert en rekke selskaper innen mat, eiendom, musikk og teknologi både som konsulent og som gründer, bl.a. den norske strømmetjenesten vidFlow i partnerskap med Sony, Universal og Warner Music. Achour er også en av gründerne bak managementselskapet Nora Collective, som har ansvaret for flere norske musikk- og underholdningsprofiler, blant annet Tomine Harket, Unge Ferrari, Arif og Mona Berntsen. Achour har en kjernekompetanse i skjæringspunktet innovasjon, forretningsutvikling og teknologi, og er en erfaren foredragsholder og paneldeltager både i Norge og i utlandet.

Foredrag

Verden imorgen: fremtidsposisjonering, makro- og forbrukertrender

Den eksponensielle utviklingen i verden gjør at stadig flere virksomheter blir hengende etter. Teknologien demokratiseres, og uante konkurrenter kommer til live parallelt med at brukeres forventninger øker. I dette foredraget ser vi på makro-, forbruker- og teknologitrender, og ser sammenhenger med egen bransje og virksomhet. Til slutt ser vi på hvilke grep man kan ta i egen organisasjon-, forretning- og produktutvikling for å posisjonere seg for fremtiden.

Digitalisering - ett steg av gangen

I «Digitalisering - ett steg av gangen» snakker Nassir Achour om hvordan bedrifter enkelt kan ta i bruk teknologi. Vi lærer om bruk av data, oppbygging av digital infrastruktur, CRM, og metoder som Design Thinking, Lean og Agile - alt med brukeren i fokus, og med et mål om å minimere risiko på veien mot verdiskapende digitalisering.

Innovasjon og digitalisering - fra toppnivå

I dette foredraget går Nassir Achour inn på myke hinder for digitalisering - organisasjon, kompetanse og kultur. Han snakker om farene ved innovasjonsfrykt og mangel på digitalisering, og ser både på eksempler på selskaper som har feilet som følge av manglende endringsvilje, og selskaper som har lykkes med det motsatte. Videre lærer vi om hvordan vi kan motivere ledere og beslutningstakere til endring og digitalisering, gjennom retorikk, partnerskap og inspirasjon.

Oppstart i fart - fra idé til virkelighet

I dette foredraget snakker Nassir Achour om opplevelser og erfaringer som gründer gjennom hele sitt voksne liv, og hvordan han har valgt å legge fundamentet ifm oppstart av selskaper og prosjekter. Han snakker om sine største oppturer, men aller mest om verdifulle erfaringer i motbakke. Foredraget er en god kombinasjon av inspirasjon og nyttig lærdom, om hvor og hvordan man starter når man sitter med en idé eller en drøm.

2018 © Talerlisten AS