Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Nichlas Sjøstedt Halvorsen

Foredrag om mobbing og forebygging

Fra 5.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Nichlas Sjøstedt Halvorsen

Nichlas Sjøstedt Halvorsen har opplevd å være et offer for mobbing. I 2013 tok han et oppgjør med mobberne på en video på YouTube der videoen har pr i dag over 99.000 visninger, dette endret livet hans. I 2014 holdt han sitt første foredrag på en barneskole i Telemark, og fikk gnisten av å fortsette med dette. I 2017 holdt han 5 foredrag i henholdsvis Byglandsfjord, Søgne, Gjøvik, Telemark og Leirfjord der han har delt sin historie som mobbeoffer og hva mobbing innebærer.

Foredrag med Nichlas Sjøstedt Halvorsen

Forebygging av mobbing

Bestill Nichlas for å høre mer om hans historie, hva det var som reddet han, samt lære mer om hva mobbing faktisk er.

Nichlas Sjøstedt Halvorsen har 1 vurdering

Tone Mette Andersen

26. mars 2017

Privat person

6

Et fantastisk foredrag som gjorde foreldre og barn mer oppmerksomme på hva mobbing virkelig kan gjøre. Vi fikk opplevelser så nært at vi ikke kan la ting eskalere med våre barn. Vi som foreldre lærte mye, og det skal vi bruke videre. Kan anbefale Nichlas på det sterkeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS