Niels Chr. Geelmuyden

Forfatter, skribent og kursholder

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Niels Chr. Geelmuyden

Niels Christian Geelmuyden har høstet strålende kritikker for sine 38 bokutgivelser, 150 morgenkåserier i radio, sine skrivekurs, foredrag og nærmere 600 portrettintervjuer. Som arrangøren av Nordens største kostholdskonferanse har fastslått etter å ha valgt Geelmuyden som foredragsholder ved tre konferanser: «Med sin enkle og naturlige opptreden, helt uten visuelle hjelpemidler, trollbinder Niels publikum med sin ordkunst og morsomme poenger.(…) Man blir både klokere og fatter håp av å lytte til Niels C. Geelmuyden sine foredrag.» Geelmuyden har de siste ti årene også holdt 21 ukelange skrivekurs for tilsammen 250 mennesker i Marrakech, Melsomvik, Stavern og Kvinesdal. Gjennom mange år har han også bistått studenter og ansatte ved NMBU, journaliststudenter og journalister i store riksavisredaksjoner med å skrive mer levende. Satser du på Niels Christian Geelmuyden som foredrags- eller kursholder, vil du garantert få en kombinasjon av det tankevekkende, lærerike og underholdende. Prisen for et foredrag eller kåseri med Niels Christian vil variere etter om det er fysisk eller digitalt, kort eller langt og om det må gjøres mye tilpasning. Ta kontakt, så finner vi løsninger.

Foredrag med Niels Chr. Geelmuyden

Fra figur til menneske

De mange fordeler forbundet med å la seg styre mer fra innsiden enn fra utsiden.

50 fordeler forbundet med å passere 50

Vi vet mye om hva som blir verre med alderen, men får vite merkelig lite om alt som faktisk blir vesentlig bedre. Foredraget baserer seg på Geelmuyden kritikerroste faktabok ved samme navn.

En pille for alt som er ille

Ingen av Geelmuydens faktabøker har høstet så begeistrede anmeldelser, også i medisinske fagtidsskrifter, som "PIllebefinnende". Hva vet vi egentlig om pillene vi tyller i oss, og om forske ingen som ligger bak de reseptbelagte legemidlene som over 70 prosent av det norske folk nå er brukere av? Og hva med de reseptfrie?

Skrivekunstens hemmeligheter

Hvordan skrive så levende at ordene reiser seg fra papiret og bosetter seg i leseren uken, måneden eller helst livet ut? Hvordan berøre fremmede mennesker gjennom tekster du skriver. Hvordan vise fremfor å fortelle. Foredraget er basert på Geelmuyden kritikerroste bok "Skrivekunstens hemmeligheter" fra 2021.

Sannheten på bordet

Hva vet du egentlig om maten du spiser? Hvordan er kontrollen på matområdet? Foredraget er basert på Geelmuydens bestselgende faktabok "Sannheten på bordet".

Kurs med Niels Chr. Geelmuyden

Kunsten å skrive levende

Geelmuyden har holdt 21 ukelange skrivekurs for 250 deltagere i Marrakech, Melsomvik, Stavern og Kvinesdal siden 2010. Innsiktene ble systematisert i den inspirerende læreboken "Skrivekunstens hemmeligheter", som utkom i 2021. Kurset bør omfatte minimum seks timer, gjerne en hel dag.

Niels Chr. Geelmuyden har 1 vurdering

Katarina Friis Stensland

25. mai 2021

Lier kommune

6

Vi booket Niels Geelmuyden til et digitalt foredrag på Lier bibliotek, og fikk en strålende og underholdende time med tips og råd innen skrivekunsten! Anbefales på det sterkeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS