Nikolaos Farmakis

Eiendomscoach, mentor, finansunderholdning

Fra kr. 40.000,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Nikolaos Farmakis

Nikolaos er Norges eneste eiendomscoach. Et kurs eller foredrag med Nikolaos skal få deg til å kunne komme i gang med eiendomsinvesteringer. Han har en unorsk tilnærming og gir oppskriften på hvordan man kan tjene gode penger på eiendom.

Nikolaos har solid utdanning innen finans og er en aktiv eiendomsinvestor. Selv sier han om sin bakgrunn «Det er ikke på skolen jeg har lært dette. Dette er kunnskap fra gata og du må lære deg å elske hver ekstra tusenlapp du får inn». Foredragene og kursene er pedagogiske, konkrete og fulle av tydelige råd og tips. Publikum kan forvente en foredragsholder som har høy energi og er trygg på seg selv og sin kompetanse. Innholdet i foredragene blir presentert på en underholdende måte. Nikolaos driver med «finansunderholdning». Hvert foredrag tilpasses anledningen og kompetansenivået til publikum.

Foredrag med Nikolaos Farmakis

Derfor er utleiebolig en trygg investering med lav risiko.

Nikolaos får deg til å slutte å tenke på alt du skulle gjort. Han kommer med råd og deler erfaringer som skal motivere publikum ned fra gjerdet og ta grep for å lykkes med eiendom.

Slik tenker profesjonelle eiendomsinvestorer og dette kan du lære av dem.

Kurs med Nikolaos Farmakis

Utleieakademiet

Utleieakademiet er et fagkurs for den som vil starte profesjonell utleievirksomhet eller komme i gang med eiendom. I løpet av kurset vil deltakerne gå fra å være usikker på hvordan man kommer i gang med eiendomsdrømmen, til å bli trygge investorer som evner å vurdere hva som er et godt, og et mindre godt eiendomsprosjekt.

Nikolaos Farmakis har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS