Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Nina Ellioth Kvamsdahl

Var heltidsansatt med fulltidsrusproblem

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Nina Ellioth Kvamsdahl

Nina er tidligere rusmisbruker som hadde full jobb mens det raknet helt bak fasaden. Hvordan klarer man være heltidsansatt med et fulltidsrusproblem? Og hvordan kan du som leder, kollega og venn støtte og hjelpe en som sliter? Nina er brutalt ærlig, men med glimtet i øyet. Det er en sterk livshistorie om det å gå fra selvmordsforsøk og selvhat til et liv man vil leve. Nina tar seg god tid til spørsmål og svar, og er i disse koronatider aktiv med sine digitale foredrag. Ikke minst inkluderer hun utfordringene hun selv møtte da verden ble rammet av korona, for selv en solskinnshistorie kan bli rammet av stormen. Nina jobber i dag for Medarbeiderne AS- et selskap som kun ansetter tidligere rusavhengige og er også et bevis på at man burde satse på et mer inkluderende arbeidsliv, og tørre gi de med en fortid en fremtid. Det blir tøffinger av alle vinternettene nemlig – i tillegg til sånn galgenhumor som gjør Ninas foredrag både lærerike og underholdende!

Nina Ellioth Kvamsdahl har 3 vurderinger

Anette Bøhn

9. desember 2020

Bydel Østensjø

6

Et engasjerende, åpent og ærlig foredrag om rus og arbeid, samt betydningen av Akan på arbeidsplassen. Dette engasjerte både ledere, tillitsvalget og verneombud i vår bydel. På tross av at dette på grunn av koronarestriksjoner ble gjennomført på Teams følte vi at vi hadde god kontakt med Nina gjennom hele foredraget, og deltakeren kunne bruke chatten til spørsmål og kommentarer.
Her er noen av kommentarene fra chatten:
«Krever mot det der, du er tøff! Belyser ett så viktig tema. Takk for historien!»
«Dette var en sterk og viktig påminnelse om å virkelig se kollegaer! Tusen takk for at vi fikk høre din historie og fått tips og råd».
«Sterk historie fra et modig menneske. Akan kommer som tema på første personalmøte. tusen takk. Lykke til videre!»
«Fantastisk det du deler Nina, veldig bra!»

Det er vel overflødig å si at vi anbefaler dette foredraget:)

Elisabeth Iren Engeness Lauvrak

3. april 2019

Mental Helse Aust-Agder

6

Fantastisk engasjerende foredrag der man fulgte nøye med fra begynnelse til slutt. Alle som var til stede var kjempe fornøyde og ville gjerne hørt mer. Dette igjenspeilet seg i engasjementet hos publikum etterpå når de fikk stille spørsmål.
Anbefales på det sterkeste!

Jon-Åge Ruud

12. mars 2019

Privatperson

6

Som rusavhengig med snart 6 år i tilfriskning selv var dette noe av det bedre jeg har hørt. Tydelig, konkret og innsiktsfullt. En rød tråd fra start til slutt, angående psykisk helse og avhengighet. Og informativt i forhold til AKAN på arbeidsplassen og arbeide i frivillighet.
God tid til diskusjon etter foredraget og åpnet for spørsmål fra salen. Takk for en minnerik kveld.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS