Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Nina Ellioth Kvamsdahl

Var heltidsansatt med fulltidsrusproblem

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Nina Ellioth Kvamsdahl

Rusmisbrukere jobber vel ikke 8-16? Jo, Nina gjorde det. I et kaos av selv hat, innleggelser og overdoser var fasaden alt. Fasaden var til å dø for- men Nina overlevde det som skulle være en dødelig overdose og fikk et helt nytt liv i en alder av 33. I dag er Nina nesten 7 år rusfri og heller ikke vært innlagt på like lenge. Det er en sterk historie der myter knuses og hemmeligheter deles – men med glimt i øyet. For jo, det er lov til å le når Nina selv gjør det av galskapen som var. Nina er et levende bevis på at det kan handle om liv og død for en ansatt. Inkludert er både røverhistorier, ærlige betroelser rundt #metoo og hvordan gå fra selvmordforsøk til et liv å leve. Nina er kjent for å ta seg god tid til spørsmål og svar fra salen og foredraget handler ikke om et liv ødelagt av rus og diagnoser, men hvordan få det livet man selv ønsker å leve!

Nina Ellioth Kvamsdahl har 2 vurderinger

Elisabeth Iren Engeness Lauvrak

3. april 2019

Mental Helse Aust-Agder

6

Fantastisk engasjerende foredrag der man fulgte nøye med fra begynnelse til slutt. Alle som var til stede var kjempe fornøyde og ville gjerne hørt mer. Dette igjenspeilet seg i engasjementet hos publikum etterpå når de fikk stille spørsmål.
Anbefales på det sterkeste!

Jon-Åge Ruud

12. mars 2019

Privatperson

6

Som rusavhengig med snart 6 år i tilfriskning selv var dette noe av det bedre jeg har hørt. Tydelig, konkret og innsiktsfullt. En rød tråd fra start til slutt, angående psykisk helse og avhengighet. Og informativt i forhold til AKAN på arbeidsplassen og arbeide i frivillighet.
God tid til diskusjon etter foredraget og åpnet for spørsmål fra salen. Takk for en minnerik kveld.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS