Olav Mellingsæter

Rådgiver

NOK 35.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Olav Mellingsæter

Olav Mellingsæter er rådgiver og produsent innen bedriftskommunikasjon. Kjernen er sosial og digital kommunikasjon, fokusert på å utnytte endringene som skapes med sosiale media og av ny teknologi som store data og kunstig intelligens. Olav jobbet tidligere som internasjonal konsulent innenfor informasjon, kommunikasjon og underholdning hos KPMG og PwC, og strukturerte virksomheter for dette. Siden 2001 har han vært pioner på å utvikle digital kommunikasjon.med nye produksjonsteknikker og fortellerformater, for å effektivt utnytte teknologi og nye mediekanaler for kommunikasjonsformål. Han jobber som konsulent for større bedrifter, og har vært med og utviklet alt fra Skilandslaget til Grilstad og DNB på sosiale media. Se Linkedin. Olav gjør også foredrag og kurs sammen med Ingvild Moen, i Resonate.no.

Foredrag

Foredrag om teknologi og kommunikasjon

Hvordan vil digitalisering, kunstig intelligens og automatisering påvirke kommunikasjonshverdagen din framover? Vi står midt i et stort teknologiskifte, men du har kanskje ikke helt fått grep om hvordan det vil påvirke arbeidshverdagen din framover? Sammen med Ingvild Moen i Resonate.no skreddersyr vi foredraget, med eksempler og konkrete forslag for din bedrift.

Hva betyr teknologiskiftet for din kommunikasjonsavdeling?

Dette er et heldagskurs for enkeltbedrifter. Dere lærer hvordan det teknologiske skiftet setter nye premisser for kommunikasjon, og hva det konkret betyr for ekstern og intern kommunikasjon i deres bedrift. Vi kommer også inn på måter kommunikasjon kan organiseres på. Kurset gir en grunnleggende innføring i teknologiforståelse for erfarne kommunikasjonsledere og -rådgivere. Kurset bygger på en kursserie vi gjorde med Kommunikasjonsforeningen, og gjøres sammen med Ingvild Moen, Resonate.no

Menneske mot maskin: Hva digitaliseringen av samfunnet betyr for oss

Olav er sammen med Talerlistens Ingvild Moen digitalrådgivere for en rekke av Norges største virksomheter. De har satt sammen et underholdende foredrag med høyt faglig innhold, forståelig for alle, om hva digitaliseringen innebærer for oss. Samtidig tar de opp viktige problemstillinger for både forbruker, bedrift og samfunn. Foredraget passer til konferanser, fagdager, innledning til debatter og til å skape engasjement til endringene bedrifter står overfor. Foredraget varer i 45 min.

Slik selger du gjennom sosiale media

Slik lykkes du i sosiale media! Kommuniser effektivt gjennom sosiale media og utnytt annonsesystemene til Facebook, Linkedin, Snapchat og Twitter smart og kostnadseffektivt. Jeg deler erfaringer og helt konkrete råd, og veileder på smart kommunikasjon, produksjon og annonsering, alltid relevant for deg og din bedrift. Kurset tilpasses alt fra nybegynnere til kompleks bruk av datadreven utnyttelse og innsikt.

Olav Mellingsæter har 3 vurderinger

Trond Gunnar Skillingstad

19. april 2018

Statskog SF

6

Olav har innsikt, entusiasme, erfaring og en fin framtoning. Han evner å binde sammen strategiske vurderinger med helt konkrete kommunikasjonstiltak langt inne i verktøykassene på sosiale medier.

Anette Øfsti Worum

27. mars 2018

AMFI Madla

6

Olav leverte en fantastisk SoMe kursdag for både 50 butikkledere og oss på senterkontoret. Han har en egen evne til å se enkle og kreative løsninger i arbeidet med ofte krevende SoMe kanaler og ga mange og praktiske tips til forbedringer 🙂 Han og Ingvild fikk toppscore av alle kursdeltagerne denne dagen og eneste tilbakemeldingen til oss var at de ønsket at kurset skulle ha vart lengre.

Morgan Lillegård

29. januar 2018

Nofima

6

Olav Mellingsæter fremstår som oppdatert på det siste, og baserer sine foredrag på konkrete eksempler kombinert med det siste innenfor teknologisk utvikling innenfor kommunikasjonsfaget. Har hørt han to ganger og hadde stort utbytte begge gangene.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS

Vi benytter cookies på talerlisten.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.