Talerlisten
Ole Andre Sivertsen

Ole Andre Sivertsen

Programskaper og forfatter | Akershus

Pris / 45 min

NOK 30.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 30.000,- (eks. mva)

Veldedighet

50% rabatt

Engelsk

Nei

Beskrivelse

Ole Andre Sivertsen er sivilingeniøren som i 1999 ramlet ut på en øde øy med TV3. Etter dette gikk veien til Newton (NRK), og siden har han jobbet i og med media – som vitenskapsformidler, forfatter og redaktør. I 2013 utviklet Ole konseptet «Fylla», et infotainmentkonsept om hvordan alkohol påvirker oss fra første uskyldige nipp i drinken, til du kjører karusell i senga dagen derpå. Det har blitt to bøker, to sesonger av TV-serien Fylla og utallige foredrag for et fornøyd publikum.

Foredrag

Vitenskapen om «Fylla» - fra vors til bakrus

En humoristisk reise om alkoholens påvirkning rent fysisk, psykisk og sosialt. Her får du vite alt fra hvorfor du ble med på karaoke til en medisinsk kur mot bakrus. Passer i alle anledninger hvor man ønsker å kombinere ny innsikt med underholdning.

Fornuft og følelser

Et foredrag om hvordan evolusjonen har utviklet oss til å ha instinktive drifter og ønsker som hindrer oss i å treffe ”fornuftige” valg, både på vegne både oss selv og på vegne av samfunnet og miljøet.

Hva skjer når vi blir forelsket?

Om den fantastiske forelskelsen basert på biokjemi, evolusjon og hva som påvirker hjernen når vi står overfor (viktige) valg som valg av partner, studie- eller yrkesvalg eller hårfrisyre. Holdt for titalls tusen unge og voksne gjennom 15 år.

Knallforedrag i naturfag

Ole holder en rekke naturvitenskapelige foredrag både i forbindelse med rekruttering til realfag og for kunder som ønsker å lære noe nytt om et tema. Tilbyr rabatter for undervisning og non-profit-organisasjoner.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Ole Andre Sivertsen har 7 vurderinger

Eirik Busch Iversen

23. mai 2017

Trygg Trafikk

6

Ole Andre Sivertsen gjorde en meget god jobb som møteleder på Trafikksikkerhetskonferansen 2017. Han ledet konferansen på en flott måte og var profesjonell i både tilnærming og gjennomføring av jobben. Evalueringen av konferansen viser også at deltakerne var meget godt fornøyde med hans møteledelse.

Fanny Sophie Fossen

27. mars 2017

Student

6

Kjempe interresant og morsomt foredrag!

Berit Storfossene

18. november 2016

Kongsberg Næringsforum SA

6

Ole Andre Sivertsen leverer 100% i rollen som konferansier for Kongsberg Summit. Gode og velfunderte overganger mellom de ulike sesjonene, introduksjon av foredragsholderne som vitner om grundige forberedelser og innslag av humoristiske kommentarer. Anbefales på det varmeste!

Morten Micalsen

12. oktober 2016

TV3

6

Ole Andre Sivertsen har ved flere anledninger holdt foredrag for kunder og ansatte – til alles store tilfredshet og fornøyelse. Ole Andre har en unik kombinasjon av faglig troverdighet og humoristisk formidlingsevne. Det snakkes om foredragene hans i lang tid etterpå. En av de beste foredragsholderne vi har benyttet.

Pål Risan

7. oktober 2016

NTNU

6

Ole Andre Sivertsen holdt et entusiastisk innlegg på Jentekonferansen på NTNU våren 2016 med glimrende kommunikasjon med jentene i salen. Det ble ett godt treff på målgruppen og evalueringen ga toppscore! Vi er svært godt fornøyd og kan anbefale Ole Andre Sivertsen som foredragsholder!

Asbjørn Johnsen

3. oktober 2016

Statens vegvesen

6

Ole Andre Sivertsen gjorde en utmerket jobb som konferansier for kongressen Via Nordica 2016 som hadde ca. 600 deltakere. Han viste faglig god innsikt om tema og hadde en gjennomføringsmåte som deltakerne satt stor pris på.

Egil Rosenkilde Fauske

30. september 2016

Thor Heyerdahl vgs Realfag

6

Ole Andre Sivertsen mestrer det å formidle med snert og humor samtidig som det han sier har faglig substans og relevans.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS