Ole Andre Sivertsen

Nytt konsept: #mislykka - om å våge å feile

Fra 20.000,- per foredrag

Fra 50.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ole Andre Sivertsen

Ole Andre Sivertsen er sivilingeniøren som i 1999 ramlet ut på en øde øy med TV3. Etter dette gikk veien til Newton (NRK), og siden har han jobbet i og med media – som vitenskapsformidler, forfatter og redaktør. I dag jobber Ole stort sett med konseptutvikling og innholdsproduksjon, for TV, bok og scene. «Fylla» ble en stor suksess med to sesonger på NRK, salg til utlandet, to bokutgivelser og som foredragskonsept. Siste nytt fra Ole er #mislykka, et konsept som handler om behovet for å tørre å mislykkes for å lykkes (se og hør mer om dette på www.mislykka.no) #mislykka er et humoristisk og underholdende konsept med mål å gi publikum en positiv holdning til det å feile. Et arbeidsmiljø hvor det å gjøre feil og mislykkes er akseptert som en del av utviklingsarbeidet, har større mulighet til å oppdage sammenhenger og innovative løsninger man ellers kunne oversett.

Foredrag med Ole Andre Sivertsen

#mislykka

Hva er likt og hva er ulikt med en ekspedisjon som aldri nådde polpunktet, en skandale på en rød løper, en gründeridé som gikk i vasken og et TV-program som ingen ville se? Underholdningsforedraget #brilliantmislykka dissekerer kjente og ukjente mislykkede prosjekter og forteller hvorfor de slo feil og hvorfor de likevel er brilliante. Humoristisk og underholdende fortalt gjennom egne og andres opplevelser.

Vitenskapen om «Fylla» - fra vors til bakrus

TV-serien FYLLA var en stor suksess på NRK og er solgt til flere land. I foredragsversonen får du både de uvitenskapelige historiene som vekket Oles nysgjerrighet, og hva han fant da han bestemte seg for å finne en kur mot bakrus. Svarene ble til to bøker, to sesonger FYLLA på NRK og et foredrag han har reist land og strand med. En humoristisk reise om alkoholens påvirkning rent fysisk, psykisk og sosialt. Passer i alle anledninger hvor man ønsker å kombinere ny innsikt med underholdning.

På eventyr med kaptein Skrekk

Et foredrag som holdes jevnt og trutt for skoler og biblioteker over hele landet. Foredraget forteller en historie om hvordan bokserien "På eventyr med kaptein Skrekk" ble til. Målgruppe 6-9 år. Les mer om serien her: www.kapteinskrekk.no. Egne satser for dette foredraget (basert på Forfattersentrums satser).

Hva skjer når vi blir forelsket?

Et foredrag om hva som styrer valgene vi tar, bakt inn i et foredrag om den fantastiske forelskelsen. Foredraget viser hvordan biokjemien og evolusjonen har formet og påvirker hjernen når vi står overfor (viktige) valg som valg av partner, studie- eller yrkesvalg eller hårfrisyre. Holdt for titalls tusen unge og voksne gjennom 15 år.

Knallforedrag i naturfag

Ole holder en rekke naturvitenskapelige foredrag både i forbindelse med rekruttering til realfag og for kunder som ønsker å lære noe nytt om et tema. Tilbyr rabatter for undervisning og non-profit-organisasjoner.

Kurs med Ole Andre Sivertsen

#mislykka event

I podcasten #mislykka (se www.mislykka.no) analyserer programlederne et mislykka prosjekt og gir det en score som plasserer det på en skala fra "håpløst mislykka" til "brilliant mislykka". I workshopen #mislykka event analyserer vi prosjektet sammen med prosjekteierne, foran et publikum som gir karakter for kategoriene visjon, motivasjon, organisasjon, risiko, gjennomføring og læring. Lærerikt for alle som deltar og ser på. Og ikke minst - veldig gøy og underholdende!

Ole Andre Sivertsen har 12 vurderinger

Aud Fougner

27. november 2019

Strix Televisjon

5

Ole André Sivertsen leverte foredraget #mislykka under våre fagdager og det skapte både god latter og ettertanke. Ole André engasjerte hele rommet mens han tok oss med på en reise som omhandlet verdien av å prøve og feile. Tilbakemeldingene fra deltakerne i etterkant har bare vært positive!

Ulrik Samdahl Melhuus

14. november 2019

Samfunnet i Ås

6

Utrolig artig og informativt foredrag med masse humor.
Hadde mange artige historier som eksempler på det han snakket om, noe som virkelig fikk publikum engasjert i foredraget. Han hadde også mange morsomme videoer, hvor han hadde tilpasset foredraget bra til publikum.

Malin Sunde

28. mars 2019

Studentersamfunnet i Bergen

6

Ole Andre Sivertsen holdt to av sine flotte foredrag i forbindelse med Studentersamfunnet i Bergens 85 års-jubileum. Foredragene var lærerike og ikke kjedelig et sekund! Vi vil varmt anbefale han.

Christina Bech Godskesen Andersen

28. november 2018

Kollektivtrafikkforeningen

6

FLINK – FLOTT og FANTASTISK! Ole Andre Sivertsen har gitt vår konferanse et betraktelig løft. Han viser stor overskudd på scenen og formår både å være faglig fundert og morsom – på en utrolig flott balansert vis!

Preben Godø

8. mai 2018

Avfallsforum Midt-Norge

6

Vi har benyttet Ole Andre Sivertsen som møteleder på vår årskonferanse to år på rad. Ole Andre er engasjert, faglig dyktig og stiller godt forberedt. Han balanserer godt mellom det profesjonelle og det uformelle, og skaper en god atmosfære for deltagere og foredragsholdere. Våre evalueringer viser at deltagerne er svært fornøyd med både møteledelse og foredragene han har holdt.

Eirik Busch Iversen

23. mai 2017

Trygg Trafikk

6

Ole Andre Sivertsen gjorde en meget god jobb som møteleder på Trafikksikkerhetskonferansen 2017. Han ledet konferansen på en flott måte og var profesjonell i både tilnærming og gjennomføring av jobben. Evalueringen av konferansen viser også at deltakerne var meget godt fornøyde med hans møteledelse.

Fanny Sophie Fossen

27. mars 2017

Student

6

Kjempe interresant og morsomt foredrag!

Berit Storfossene

18. november 2016

Kongsberg Næringsforum SA

6

Ole Andre Sivertsen leverer 100% i rollen som konferansier for Kongsberg Summit. Gode og velfunderte overganger mellom de ulike sesjonene, introduksjon av foredragsholderne som vitner om grundige forberedelser og innslag av humoristiske kommentarer. Anbefales på det varmeste!

Morten Micalsen

12. oktober 2016

TV3

6

Ole Andre Sivertsen har ved flere anledninger holdt foredrag for kunder og ansatte – til alles store tilfredshet og fornøyelse. Ole Andre har en unik kombinasjon av faglig troverdighet og humoristisk formidlingsevne. Det snakkes om foredragene hans i lang tid etterpå. En av de beste foredragsholderne vi har benyttet.

Pål Risan

7. oktober 2016

NTNU

6

Ole Andre Sivertsen holdt et entusiastisk innlegg på Jentekonferansen på NTNU våren 2016 med glimrende kommunikasjon med jentene i salen. Det ble ett godt treff på målgruppen og evalueringen ga toppscore! Vi er svært godt fornøyd og kan anbefale Ole Andre Sivertsen som foredragsholder!

Asbjørn Johnsen

3. oktober 2016

Statens vegvesen

6

Ole Andre Sivertsen gjorde en utmerket jobb som konferansier for kongressen Via Nordica 2016 som hadde ca. 600 deltakere. Han viste faglig god innsikt om tema og hadde en gjennomføringsmåte som deltakerne satt stor pris på.

Egil Rosenkilde Fauske

30. september 2016

Thor Heyerdahl vgs Realfag

6

Ole Andre Sivertsen mestrer det å formidle med snert og humor samtidig som det han sier har faglig substans og relevans.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS