Pål Bråthen

Pål Bråthen

Internasjonalist, Asia-ekspert

Fra 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Pål Bråthen

Pål Bråthen har 25 års toppledererfaring fra både børsnoterte og privateide bedrifter med særlig fokus på teknologiselskaper. Han er utdannet innen business og internasjonal markedsføring i både Norge og Tyskland. I rollene som Singapore basert Asia-direktør for New York-noterte Alpharma, og som Konserndirektør for Tomra System har han etablert og bygget opp betydelige Asia-virksomheter. Han har i tillegg omfattende erfaring som styremedlem og investor fra start-ups, tidlig fase, SMB og ASA bedrifter innen fornybar energi, bioteknologi, infrastruktur, programvare samt miljøteknologi. Pål Bråthen har jobbet med Kina og andre asiatiske markeder siden 1991, og har bodd 8 år i regionen, sist 2013-2016 i Shanghai.

Foredrag med Pål Bråthen

Det nye moderne Kina

Betydningen av den økonomiske veksten i Kina undervurderes av norsk næringsliv. Vi har for lite kunnskap om dette i Norge. Hvilke konsekvenser øket konkurranse og oppkjøp fra Kineserne betyr for Norges og Europas konkurranseevne og velferdsmodeller er avgjørende å forstå for norske næringslivsledere. Behovet for styrket kulturforståelse i norsk nærings- og samfunnsliv belyses, ikke minst hva dette betyr i forhold til behovet for omstilling, tilpasning og øket internasjonalisering.

Krysskulturell ledelse og kommunikasjon

I en stadig mer globalisert verden er mangelen på kulturforståelse medvirkende til at mange muligheter går tapt, og at oppkjøp over landegrensene mislykkes. I dette foredraget peker Pål Bråthen på kritiske faktorer knyttet til internasjonal kulturforståelse, og hvorfor og hvordan en organisasjon bør forholde seg til dette.

Pål Bråthen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS