pernille-kirstine-møller

Pernille Kirstine Møller

Ekspert på design og kommunikasjon

Fra 30.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Pernille Kirstine Møller

Pernille Kirstine Møller har mange års erfaring som projektleder i trendavdelingen til pej gruppen, en av Skandinavias fremste trendbyråer. Hun har vært ansvarlig for utvikling og utarbeidelse av halvårlige trendmaterialer, konsulentoppgaver med fokus på design og konseptutvikling i både mote- og interiørbransjen, samt formidling av trender via foredrag på konferanser og messer i Danmark og Norge. Pernille har en rekke designorienterte utdannelser bak seg, blant annet entreprenørskapsdesigner på KEA Design & Business i København, arkitektur på Kunstakademiets Arkitektskole og hun er nå i gang med en Cand.it. i webkommunikation på Syddansk Universitet. Pernille er konsulent og foredragsholder hos pej gruppen og er eier av Curated, et kommunikasjonsbyrå som spesialiserer seg i formidlingens magi, uansett om det dreier seg om konsept, design eller kommunikasjon. Det er spesielt lidenskap for kombinasjonen av design, digital kommunikation og analog kommunikation, som motiverer Pernille.

Foredrag

Storydoing og digital formidling

Sociale medier har stor indflydelse på, hvordan nutidens forbrugere agerer og handler. Forbrugeren er selektiv og bevidst om brandværdi, og er også blevet ekspert i at brande sig selv. Det betyder også at forbrugeren er opmærksom på hvilke brands de omgiver sig med og den historie de udvalgte brands fortæller. For et brand betyder det, at fortællingen om et givent produktet ikke længere er nok. Det er storytelling – og måske endda storydoing – der skal motivere til interaktion og et ultimativt salg.

Det fysiske vs. det digitale fællesskab

Fællesskabet er en af tidens større værdier. At være sammen fysisk er, i en digital verden, elementær og livsnødvendigt for mennesket. Men, paradoksalt nok, er det digitale fællesskab også af større betydning end tidligere samtidig med at strømninger i det digitale fællesskab udvikles og ændres konstant. Dette foredrag belyser hvilke strømninger, der er vigtige at være opmærksom på og hvordan det digitale fællesskab ser ud.  

Design og trends

Hvad bliver de største tendenser indenfor design, interiør og mode de kommende år? Med udgangspunkt i pej gruppens skandinaviske trendmaterialer til livsstilsbrancherne indeholder dette foredrag sæsonbaserede trendtemaer med farver, farvekombinationer, materialer, print etc. Præsentationen krydres med film og referencer til designere, musikere, butikker og andet inspirationsmateriale, som kan benyttes i det videre arbejde med sæsonen.

Pernille Kirstine Møller har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS