Peter Cederholm

Performance coach og motivator

Fra 18.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Peter Cederholm

Peter Cederholm er en svensk energibombe av en foredragsholder. Han er en svært erfaren Performance Coach, foreleser og motivator som har jobbet med både elite-idrettsutøvere og ledere over hele Skandinavia i over 20 år. Å prestere mer og bedre har blitt hans lidenskap etter et liv med både motgang og fremgang. Gjennom sitt liv som være profesjonell idrettsutøver, livvakt og globetrotter har han opplevd mer enn de fleste på kort tid. Denne mannen skaper motivasjon og inspirerer på en så enkel måte at folk flest gjenkjenner seg og kommer ut med ny energi og driv. Peter er gründer av selskapet Scandinavian Top Team og har i dag rollen som CEO.

Foredrag med Peter Cederholm

Et liv uten begrensninger

Hva skjer hvis du slutter å sette så harde grenser for deg selv og ditt miljø? Hvordan vil dine erfaringer bli påvirket hvis du ser livet fra en nysgjerrig vinkel, og tar sjanser i stedet for å leve i din trygge boble? Hvordan kan dine motganger påvirke deg i en positiv retning ved bare å åpne opp for muligheter? Motgangen Peter har opplevd har ført ham til å prestere bedre. Fra profesjonelle idrettsutøvere til livvakt og ikke minst en høyt ansett Performance Coach. Bedre prestasjon krever oppmerksomhet!

Kommuniser logisk

Det vi velger å kommunisere vil bli oppfattet annerledes avhengig av hvem du kommuniserer med. Kommunikasjon er så stort og kompleks, men ikke komplisert. Med logikk kan vi kommunisere bedre for å oppnå høyere resultater, men med mindre jeg oppfatter hva som blir kommunisert til meg, kan det raskt gå galt. Med enkle verktøy kan vi raskt lære å oppfattes på den måten vi vil bli oppfattet på , men hvordan gjør vi det?

Peter Cederholm har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS