Peter Ringstad

Peter Ringstad

Statsviter og skatteparadisekspert

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Peter Ringstad

Peter Ringstad er en av Norges fremste eksperter på den politiske utviklingen rundt internasjonale skattesystemer, og har skrevet en rekke kronikker og artikler om tematikken i norske medier og tidsskrifter. Til daglig jobber han med analyse og politikkutvikling for Tax Justice Network – Norge, som er Norges fremste interesseorganisasjon på området skatteparadis og finansielt hemmelighold, som han var med på å stifte i 2010. Foredragshonorar går til støtte av organisasjonen Tax Justice Network – Norge.

Foredrag med Peter Ringstad

Ubers skattetriks – den nye normalen?

De største teknologiselskapene som Apple, Google og Facebook omsetter for milliarder i Norge, men betaler kun promille i skatt. Nye aktører som Uber utfordrer etablerte norske tjenestenæringer, men hverken profitt eller skatt havner i Norge. Hvordan er dette mulig? Dette foredraget tegner opp et bilde hvor nasjonale skattesystemer er i ferd med å bli utmanøvrert i møte med et stadig mer globalisert, teknologikonsentrert og mobilt næringsliv.

Peter Ringstad har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS