Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Randi Kveine

Fagbokforfatter og sanger God kommunikasjon!

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Randi Kveine

RANDI KVEINE er både fagbokforfatter og sanger. En uslåelig kombinasjon som gjør henne til en attraktiv motivator. Hun er utdannet cand.mag., pedagog, sosionom og sanger og har jobbet mange år som informasjonssjef. Kveine leverer alltid ferskvare. Hun har nå omskrevet Bente Erliens bok «Internkommunikasjon» tilpasset dagens virkelighet. Universitetsforlaget oktober 2019. Boka er hittil solgt i 11.000 eksemplarer. Hun har også gitt ut boka «GPS for endringsledelse» Kveine/Eknes, Fagbokforlaget i 2016. Hun kombinerer faglig utvikling med sin artistvirksomhet. Det blir det spennende foredrag av. I over 20 år har hun arbeidet med kommunikasjon og lederutvikling, innenfor så vel offentlig sektor som næringslivet nasjonalt og internasjonalt, underviser også på universiteter og høgskoler. Kveine designer og gjennomfører lederutviklingsprogrammer. Hun kobler ofte inn historier i form av sanger som treffer tilhørerne midt i hjertet. En erfaren og energisk dame skapt for denne tid!

Foredrag med Randi Kveine

GPS for endringsledelse

Foredraget passer for alle tiders ledere, med eller uten ledertittel, for ledere i jobb og ledere i livet. Savner du konkrete verktøy for hvordan forandre og utvikle organisasjoner og lederskap i en verden i evig endring, eller verktøy for å holde balansen i en krevende hverdag og samtidig effektivt skape varige resultater? Denne verktøykassa trenger gjennom metodejungelen? Foredraget beskriver noen av verktøyene basert på boka «GPS for endringsledelse».Ta metaperspektiv på din lederrolle nå!

All-inclusive foredrag; Endringsledelse med musikalitet i ord og toner.

Foredrag om endringsledelse, hvor teori, erfaring og sang går hånd i hånd. Dette er et foredrag for hele hjernen! Kveine er en av få lederutviklere som også er etablert sanger. Sjefsarkitekt Gisle Erlien er med som tonefølge. Duoen er kjent for CD-utgivelser, fra Det Norske Teatret, Sommeråpent og God Morgen Norge. Begge har lang ledererfaring. Her deler de generøst av sine ledelses og lidelseshistorier med smil om munn. Et sjeldent All-inclusive-tilbud!

Internkommunikasjon i vår tid

Hva er nytt på feltet internkommunikasjon? Trenger vi internkommunikasjon i en tid hvor de digitale flatene flyter over i hverandre og alle får raskt tilgang til hva som foregår internt? Dette foredraget tar for seg hva som er nytt innen fagfeltet, hva har forandret seg de siste 20 år. Forfatteren har videreutviklet, oppdatert og bearbeidet Universitetsforlagets bok; Internkommunikasjon til denne tid med ferske case og ny forskning. Formidles lett og forståelig til ulike målgrupper.

Randi Kveine har 5 vurderinger

Kristian Fuglseth

13. februar 2020

Høgskulen i Volda

6

Tusen takk til Randi Kveine for ein lærerik dag for både tilsette, master- og bachelorstudentar på medielinja i Volda om internkommunikasjon. Randi Kveine ausar frå ei lang karriere. Denne erfaringa er formidla på ein framifrå måte og er samstundes godt jorda i oppdatert kunnskap frå fag- og forskingsfeltet.
Den oppdaterte boka «Internkommunikasjon» er ein klassikar, og står på pensum til stor glede for gryande kommunikatørar og alle andre i eit sunt arbeidsliv.

– Har du vore på eit foredrag, og så tenker du at dette burde mange fleire høyrt?
– Ja, slik var det!

Marte svenneby

21. november 2019

Omsorgsbygg Oslo KF

5

Randi holdt et svært inspirerende og kunnskapsbasert foredrag om internkommunikasjonsledelse for oss som jobber med kommunikasjon i Oslo kommune. Jeg fikk lyst til å dra rett tilbake på jobb og ta dette i bruk. Kan veldig gjerne anbefale henne som foredragsholder.

Hågen Haugrønningen

5. april 2017

SuccessfulTransformations.com

6

Endringsledelse… smak på ordet. De fleste har opplevd hvor tørt dette kan gjøres, men ikke her. Varmt, levende og svært engasjerende presentasjon, og en tydelig fremføring gjorde dette til 2 riktig så hyggelige, underholdene og fremfor alt lærerike timer hos TEKNA.
Hva var best? Jeg satte ekstra stor pris på balansen mellom teori / fag, storytelling som metode for å få frem og bygge opp poeng, og hyppig bruk av refleksjonsspørsmål. Dette gjorde at hele publikum ble med inn i foredraget som mer enn kun tilhørere. Hvem passer dette foredraget for? alle felt og nivå hvor mennesker kommuniserer, i tillegg til ledere. Takk for et flott foredrag !

Kjetil Karsrud

1. november 2016

Finanstilsynet

5

Randi Kveine er en allsidig bidragsyter. Hun fungerer like godt som taler, møteleder og artist, og behersker både de store og små anledninger, alt fra store konferanser til mindre grupper. Hun er direkte og peker på det som er vesentlig og viktig i det hun formidler. Samtidig utstråler hun varme og omsorg og er imøtekommende og inkluderende. Med sitt multitalent, som også inkluderer sang, er hun i en kategori for seg. Hun kan trygt anbefales til ditt neste arrangement!

Arild Wilhelmsen

15. oktober 2016

FastChange

6

Randi Kveine foredrar med stort engasjement, tilstedeværelse og en innlevelse som inspirerer og motiverer! Jeg opplever henne som svært kunnskapsrik, og med et smittende humør og stødighet som skaper trygge, inkluderende rammer. Hun formidler på en treffende og presis måte, og motiverer samtidig for deling av deltakernes perspektiver. På kurs og foredrag hos Randi, kjenner jeg meg både sett, hørt og verdsatt. Jeg gir Randi Kveine mine beste anbefalinger.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS