Randi Kveine

Fagbokforfatter, sanger, kommunikasjonspilot

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Randi Kveine

Randi Kveine er både forfatter og sanger. Hun er utdannet cand.mag., pedagog, sosionom og sanger og har jobbet mange år som informasjonssjef. Sammen med Gisle Erlien har hun skrevet boka «Pårørendesjokket – GPS for Alzheimer-pårørende.» Kveine leverer ferskvare. Hun har omskrevet Bente Erliens klassiker «Internkommunikasjon» tilpasset dagens virkelighet (Universitetsforlaget) solgt i 11.000 Har også gitt ut boka «GPS for endringsledelse» Kveine/Eknes, (Fagbokforlaget) Hun kombinerer faglig utvikling med artistvirksomhet. Driver lederutvikling, nasjonalt og internasjonalt, foreleser på universiteter og høgskoler og designer og gjennomfører lederutviklingsprogrammer. Hun kobler ofte inn historier i form av sanger som treffer tilhørerne midt i hjertet. En erfaren og energisk dame skapt for moderne endringstider. Ta kontakt for et foredrag!

Konferansier
Fagekspert

Foredrag med Randi Kveine

GPS for endringsledelse med tverrfaglig verktøykasse

Foredraget passer for alle tiders ledere, med eller uten ledertittel, for ledere i jobb og ledere i livet. Savner du konkrete verktøy for hvordan forandre og utvikle organisasjoner og lederskap i en verden i vill endring, eller verktøy for å holde balansen i en krevende hverdag og samtidig effektivt skape varige resultater? Denne verktøykassa trenger gjennom metodejungelen? Foredraget beskriver noen av verktøyene basert på boka «GPS for endringsledelse».Ta metaperspektiv på din lederrolle nå!

Endringsledelse i tiden NÅ. Den som ikke endrer seg nå må stå!

Foredrag om endringsledelse, hvor teori, erfaring og sang går hånd i hånd. Kreativt foredrag for hele hjernen! Endringstakten øker, hvem har ikke måttet endre seg etter Corona-tiden? Her får du tverrfaglige GPS-endringsverktøy formidlet på lettfattelig måte. Kveine er lederutvikler, fagbokforfatter og sanger. Gisle Erlien stiller som tonefølge. Begge har lang ledererfaring. Her deler de generøst av sine ledelses- og lidelseshistorier med høy selvironi. Et bærekraftig All-inclusive-tilbud !

Internkommunikasjon i forandringens tid

Hva er nytt på feltet internkommunikasjon? Trenger vi internkommunikasjon i en tid hvor de digitale flatene flyter over i hverandre og alle får raskt tilgang til hva som foregår internt? Dette foredraget tar for seg hva som er nytt innen fagfeltet, hva har forandret seg de siste 20 år. Forfatteren har videreutviklet, oppdatert og bearbeidet Universitetsforlagets bok; Internkommunikasjon til denne tid med ferske case og ny forskning. Formidles lett og forståelig til ulike målgrupper.

Hvordan overleve som pårørende? Kunnskap og erfaring hånd i hånd

Har noen nær deg fått Alzheimer? Er du en hjelper gjennom ditt arbeide eller privat? Her får du innsikten du trenger for å få oversikten. Du vil få overlevelsesverktøy for coronatider. Ingen omsorgsforløp er like, fasene er ofte de samme. Foredraget gir deg innsikt i hva ulike fasene består av, fakta og følelser hånd i hånd. Verktøyene og rådene du får er nyttige for pårørende generelt. Her får det profesjonelle apparatet tilgang til systematiserte førstehåndserfaringer. Høy varmefaktor!

Endrings-glede! Vandrende Quick-lunch foredrag, tilpasset corona grupper

Her får du 30 minutters fleksibelt, intravenøst trøste- og bæreforedrag tilpasset de spesielle møterammene arbeidslivet er i nå. Et lett og fleksibelt konsept hvor jeg vandrer rundt med Quick-lunch foredraget fra gruppe til gruppe tilpasset deres gruppestørrelse. Jeg byr på en faglig komprimert godteripose, med bærekraftige ingredienser. Tema er endrings-glede, hvilke valg har du og hvilke valg tar du ? Kanskje du også blir GiRa som aldri før? Høy gledesfaktor!

Talerlisten mener

Randi Kveine er en engasjert og dyktig formidler som gjerne inkluderer musikk og sang i sine foredrag og konferansier-oppdrag. Hun har lang erfaring og holder både foredrag om kommunikasjon og endringsledelse, og om hvordan å takle Alzheimer i nære relasjoner.

Randi Kveine har 13 vurderinger

Berit Elisabeth Nygård

10. mars 2022

Institusjonstjenesten Ringsaker kommune

6

Randi Kveine er som et Kinderegg. Hun fremstår som inspirerende fordi hun oppleves gjennomtenkt, profesjonell og dyktig. Hun klarer å kombinere sin fremstillingsevne med kunnskap og erfaring. Det er tydelig at hun har mengdetrening i veiledning i endringsledelse, og det er lett å bli begeistret og inspirert. Som enhetsleder for institusjonstjenesten har jeg hatt den gleden å samarbeide med henne i et pilotprosjekt i Ringsaker kommune. Innbakt i kinderegget inspirerte og lærte hun fra seg til både sykepleiere, helsefagarbeidere og avdelingsledere hva som skal til for å ha rett pårørendefokus over tid, endring av forforståelse, kommunikasjon og samarbeid mellom profesjoner. Denne inspiratoren kan anbefales på det sterkeste.

Benedicte Henriksen

24. februar 2022

Norsk sykepleierforbund - NSF Student

6

Jeg fikk være så heldig å oppleve Randi og Gisle som foredragsholdere for sykepleierstudentene i Bergen. Kort sagt kan jeg bare si at jeg er MEKTIG IMPONERT!! Dere er et par som virkelig kan fortelle; innholdet står dere personlig nært, og det blir formidlet på en pedagogisk måte med publikum i fokus. Dere snakker til både hjertet og fornuften, og det er tydelig at det ligger mye bevissthet bak utvalg av temaer og formidlingsmåte. Det er kjekt å kunne meddele at det merkes at dere tilrettelegger dere til det publikumet dere har i salen. Takk for denne gang, og masse lykke til videre!

Og til deg som vurderer å invitere Randi Kveine og Gisle Erlien, så kan de sterkt anbefales. De er utrolig kjekke å ha med å gjøre, og er både tilpasningsdyktige og profesjonelle.

Kari Karsrud Korslien

27. november 2021

Diakonihuset Gjøvik, Den norske kirke

6

Randi Kveine formidler relevant kunnskap med innlevelse og engasjement i et klart språk. Det komplekse og sjokkerende i møte med Alzheimer blir satt ord på. Mennesker veiledes i å håndtere det vanskelige og uforutsette som sykdommen medfører. På Gjøvik bibliotek og litteraturhus 24.11.21 delte Randi erfaringer fra boka « Pårørendesjokket gps for Alzheimerpårørende» som hun har skrevet sammen med Gisle Erlien. Med nærhet og erfaring skriver de om pårørendeerfaringer fra da Bente, Gisles søster, ble syk. Konkret og realistisk, med hjertevarme og mot får vi hjelp til å sette ord på situasjonen og kjenne oss igjen.

Synnøve Viksand Johnson

18. november 2021

Enhetsleder kultur, Vefsn kommune

6

Randi Kveine og Gisle Erlien besøkte Vefsn bibliotek 30. oktober med foredrag om Pårørendesjokket. Det var et godt møte med to mennesker som fortalte om sine opplevelser og erfaringer som pårørende til et nært familiemedlem med demens. Et sårt og ømt tema som ble formidlet med ærlighet og respekt. Ikke minst ble vi kjent med søsteren/svigerinnen som den personen hun var, og ikke bare en person som var syk. En time med god balanse mellom faglighet, personlige erfaringer og gode råd, med musikalske innslag som bandt det hele fint sammen.

Berit Elisabeth Nygård

19. mai 2021

Institusjonstjenesten Ringsaker kommune

6

For å følge opp og effektuere regjeringens pårørendestrategi, med fokus på hovedmålet om å «Anerkjenne pårørende som ressurs», satser institusjonstjenesten i Ringsaker kommune på kvalitets- og kompetanseheving på feltet pårørendearbeid. Forfatterne og foredragsholderne Randi Kveine og Gisle Erlien, med 12 års pårørendeerfaring, har gitt enheten mulighet til å delta som pilot i et opplæringsopplegg som kalles «Pårørendefokus». Randi og Gisle bruker sin pårørendeerfaring sammen med hele sin bredde av kompetanse innen kommunikasjon og endringsledelse. Denne pedagogiske tverrfaglige tilnærmingen kombinert med en fantastisk formidlingsevne og måten de byr på seg selv gir deltagende ansatte og ledere en større forståelse for pårørendes krevende situasjon og økt kompetanse for at omsorgstjenesten skal kunne fungere mest mulig tilfredsstillende også for de pårørende. Institusjonstjenesten i Ringsaker kommune ser samarbeid med pårørende som samskaping og sosial innovasjon i praksis og kan anbefale opplæringsopplegget til andre enheter og kommuner.

Kate Kartveit

27. januar 2021

Høgskulen i Volda

5

Randi Kveine og Gisle Erlien var invitert til Avdeling for Mediefag (Høgskulen i Volda) sitt årlige 2 dagers avdelingsseminar som oppleggsholdere og konferansier. De gjennomført oppdraget med stor profesjonalitet og engasjement, samtidig som de formidlet dyp kunnskap og innsikt i organisasjoners utfordringer, rolleforståelse i arbeidssituasjoner og kommunikasjonsutfordringer mellom kollegaer. Deres 2 timers sangforedrag var morsomt og inspirerende og bidro til refleksjon over egen praksis både i og utenfor arbeidslivet. Jeg kan varmt anbefale Kveine/Erlien som fagpersoner og som entertainere.

Marit Sjørengen

18. november 2020

Demenskoordinator, Ringsaker kommune

6

Foredrag rundt boka PÅRØENDESJOKKET. Randi Kveine og ektefelle Gisle Erlien har svært god formidlingsevne om et emosjonelt og vanskelig tema. Samspillet dem imellom viser genuin kjærlighet og omtanke for en søster og svigerinne under en lang omsorgsreise. De formidler et budskap om at Bente skulle ha så optimal livskvalitet og verdighet som mulig, til tross demenssykdom. Dette gjennomfører de med humor, glede, alvor, empati og handlekraft. Jeg er imponert over innsatsen. De formidler empati, som råker både hjerterota og logisk tankegang for god handlekraft. Mine varmeste anbefalinger om å bruke Kveine og Erlien som foredragsholdere.

Ida Karoline Thomsen

26. juni 2020

Oslo Kommune

4.5

Randi Kveine talte på rådhuset for kommunikasjonsrådgivere i Oslo kommune, deriblant meg. Hun formidlet varmt med kunnskap og engasjement om internkommunikasjon – noe hun brenner for. Jeg anbefaler Randi Kveine som foredragsholder.

Kristian Fuglseth

13. februar 2020

Høgskulen i Volda

6

Tusen takk til Randi Kveine for ein lærerik dag for både tilsette, master- og bachelorstudentar på medielinja i Volda om internkommunikasjon. Randi Kveine ausar frå ei lang karriere. Denne erfaringa er formidla på ein framifrå måte og er samstundes godt jorda i oppdatert kunnskap frå fag- og forskingsfeltet.
Den oppdaterte boka «Internkommunikasjon» er ein klassikar, og står på pensum til stor glede for gryande kommunikatørar og alle andre i eit sunt arbeidsliv.

– Har du vore på eit foredrag, og så tenker du at dette burde mange fleire høyrt?
– Ja, slik var det!

Marte svenneby

21. november 2019

Omsorgsbygg Oslo KF

5

Randi holdt et svært inspirerende og kunnskapsbasert foredrag om internkommunikasjonsledelse for oss som jobber med kommunikasjon i Oslo kommune. Jeg fikk lyst til å dra rett tilbake på jobb og ta dette i bruk. Kan veldig gjerne anbefale henne som foredragsholder.

Hågen Haugrønningen

5. april 2017

SuccessfulTransformations.com

6

Endringsledelse… smak på ordet. De fleste har opplevd hvor tørt dette kan gjøres, men ikke her. Varmt, levende og svært engasjerende presentasjon, og en tydelig fremføring gjorde dette til 2 riktig så hyggelige, underholdene og fremfor alt lærerike timer hos TEKNA.
Hva var best? Jeg satte ekstra stor pris på balansen mellom teori / fag, storytelling som metode for å få frem og bygge opp poeng, og hyppig bruk av refleksjonsspørsmål. Dette gjorde at hele publikum ble med inn i foredraget som mer enn kun tilhørere. Hvem passer dette foredraget for? alle felt og nivå hvor mennesker kommuniserer, i tillegg til ledere. Takk for et flott foredrag !

Kjetil Karsrud

1. november 2016

Finanstilsynet

5

Randi Kveine er en allsidig bidragsyter. Hun fungerer like godt som taler, møteleder og artist, og behersker både de store og små anledninger, alt fra store konferanser til mindre grupper. Hun er direkte og peker på det som er vesentlig og viktig i det hun formidler. Samtidig utstråler hun varme og omsorg og er imøtekommende og inkluderende. Med sitt multitalent, som også inkluderer sang, er hun i en kategori for seg. Hun kan trygt anbefales til ditt neste arrangement!

Arild Wilhelmsen

15. oktober 2016

FastChange

6

Randi Kveine foredrar med stort engasjement, tilstedeværelse og en innlevelse som inspirerer og motiverer! Jeg opplever henne som svært kunnskapsrik, og med et smittende humør og stødighet som skaper trygge, inkluderende rammer. Hun formidler på en treffende og presis måte, og motiverer samtidig for deling av deltakernes perspektiver. På kurs og foredrag hos Randi, kjenner jeg meg både sett, hørt og verdsatt. Jeg gir Randi Kveine mine beste anbefalinger.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS