Randi Kveine

Fagbokforfatter, sanger, kommunikasjonspilot

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Randi Kveine

Randi Kveine er både forfatter og sanger. Hun er utdannet cand.mag., pedagog, sosionom og sanger og har jobbet mange år som informasjonssjef. Sammen med Gisle Erlien har hun skrevet boka «Pårørendesjokket – GPS for Alzheimer-pårørende.» Kveine leverer ferskvare. Hun har omskrevet Bente Erliens klassiker «Internkommunikasjon» tilpasset dagens virkelighet (Universitetsforlaget) solgt i 11.000 Har også gitt ut boka «GPS for endringsledelse» Kveine/Eknes, (Fagbokforlaget) Hun kombinerer faglig utvikling med artistvirksomhet. Driver lederutvikling, nasjonalt og internasjonalt, foreleser på universiteter og høgskoler og designer og gjennomfører lederutviklingsprogrammer. Hun kobler ofte inn historier i form av sanger som treffer tilhørerne midt i hjertet. En erfaren og energisk dame skapt for moderne endringstider. Ta kontakt for et foredrag!

Konferansier
Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Randi Kveine

GPS for endringsledelse med tverrfaglig verktøykasse

Foredraget passer for alle tiders ledere, med eller uten ledertittel, for ledere i jobb og ledere i livet. Savner du konkrete verktøy for hvordan forandre og utvikle organisasjoner og lederskap i en verden i vill endring, eller verktøy for å holde balansen i en krevende hverdag og samtidig effektivt skape varige resultater? Denne verktøykassa trenger gjennom metodejungelen? Foredraget beskriver noen av verktøyene basert på boka «GPS for endringsledelse».Ta metaperspektiv på din lederrolle nå!

Endringsledelse i tiden NÅ. Den som ikke endrer seg nå må stå!

Foredrag om endringsledelse, hvor teori, erfaring og sang går hånd i hånd. Kreativt foredrag for hele hjernen! Endringstakten øker, hvem har ikke måttet endre seg etter Corona-tiden? Her får du tverrfaglige GPS-endringsverktøy formidlet på lettfattelig måte. Kveine er lederutvikler, fagbokforfatter og sanger. Gisle Erlien stiller som tonefølge. Begge har lang ledererfaring. Her deler de generøst av sine ledelses- og lidelseshistorier med høy selvironi. Et bærekraftig All-inclusive-tilbud !

Internkommunikasjon i forandringens tid

Hva er nytt på feltet internkommunikasjon? Trenger vi internkommunikasjon i en tid hvor de digitale flatene flyter over i hverandre og alle får raskt tilgang til hva som foregår internt? Dette foredraget tar for seg hva som er nytt innen fagfeltet, hva har forandret seg de siste 20 år. Forfatteren har videreutviklet, oppdatert og bearbeidet Universitetsforlagets bok; Internkommunikasjon til denne tid med ferske case og ny forskning. Formidles lett og forståelig til ulike målgrupper.

Hvordan overleve som pårørende? Kunnskap og erfaring hånd i hånd

Har noen nær deg fått Alzheimer? Er du en hjelper gjennom ditt arbeide eller privat? Her får du innsikten du trenger for å få oversikten. Du vil få overlevelsesverktøy for coronatider. Ingen omsorgsforløp er like, fasene er ofte de samme. Foredraget gir deg innsikt i hva ulike fasene består av, fakta og følelser hånd i hånd. Verktøyene og rådene du får er nyttige for pårørende generelt. Her får det profesjonelle apparatet tilgang til systematiserte førstehåndserfaringer. Høy varmefaktor!

Endrings-glede! Vandrende Quick-lunch foredrag, tilpasset corona grupper

Her får du 30 minutters fleksibelt, intravenøst trøste- og bæreforedrag tilpasset de spesielle møterammene arbeidslivet er i nå. Et lett og fleksibelt konsept hvor jeg vandrer rundt med Quick-lunch foredraget fra gruppe til gruppe tilpasset deres gruppestørrelse. Jeg byr på en faglig komprimert godteripose, med bærekraftige ingredienser. Tema er endrings-glede, hvilke valg har du og hvilke valg tar du ? Kanskje du også blir GiRa som aldri før? Høy gledesfaktor!

Talerlisten mener

Randi Kveine er en engasjert og dyktig formidler som gjerne inkluderer musikk og sang i sine foredrag og konferansier-oppdrag. Hun har lang erfaring og holder både foredrag om kommunikasjon og endringsledelse, og om hvordan å takle Alzheimer i nære relasjoner.

2023 © Talerlisten AS