Talerlisten
Renate Skaue Jørgensen

Renate Skaue Jørgensen

Foredragsholder, kursleder og medarbeiderskaper | Troms

Pris / 45 min

NOK 22.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 30.000,- (eks. mva)

Veldedighet

30% rabatt

Engelsk

Nei

Beskrivelse

Renate er foredragsholder, veileder og medarbeiderskaper. Hun brenner for mer arbeidsglede og godt medarbeiderskap, og er opptatt av at vi selv tar ansvar for hvordan vi bidrar. Renate har jobbet med medarbeiderskap i fem år, og har deltatt på og vært kursleder for Teamwork OU sin veilederutdanning i medarbeiderskap. Før hun startet sitt selskap Skauro AS, jobbet hun 9 år ved Rica Ishavshotel i Tromsø, som HR-sjef og salgs- og markedssjef. Som foredragsholder, veileder og medarbeiderskaper er Renate raus, engasjert og ærlig, og deler mye av egne erfaringer. Hennes foredrag er ekte, troverdig og engasjerende, og for Renate er det viktig at du som deltaker får nytte av foredraget.

Foredrag

Arbeidsgleden - din viktigste ressurs!

Heldigvis er det mange av oss som opplever stor arbeidsglede. Men, det er også mange som mangler og savner den. Hvordan kan du påvirke din hverdag ved å bli bevisst egen arbeidsglede? I sitt foredrag fokuserer Renate på arbeidsgleden som en faktor for hvordan vi kan bli enda bedre i jobben vår. Hun deler raust og åpent av egne erfaringer og gir praktiske eksempler. Gjør arbeidsglede til et positivt samtaletema på arbeidsplassen. Her er foredraget som gir dere en kick-start!

Medarbeiderskap

Hva handler egentlig medarbeiderskap om, - og hvorfor bør vi være opptatt av det? Mange mener noe om medarbeiderskap, og det med god grunn. Men hvordan kan vi ta tak i det og få til utvikling i praksis? Renate har holdt en rekke fordrag om, og bidratt til praktisk utvikling av medarbeiderskap. I sitt foredrag deler hun av sine erfaringer i en flott kombinasjon av forskning og eksempler. Vil du sette medarbeiderskap på agendaen på din arbeidsplass er Renate den rette å kontakte.

Medarbeiderutvikling

Det har i alle år vært stort fokus på lederutvikling, og det er både nyttig og riktig. Men hva med medarbeiderutvikling? Er ikke det også viktig for arbeidsplassen? Når vi jobber med medarbeiderskap sier vi: "Lederskap og medarbeiderskap er to sider av samme sak og utvikles best sammen". Sett fokus på medarbeiderutvikling! Renate har fem års erfaring med utvikling av medarbeiderskap, og bidrar med foredrag og veiledning for å lykkes med utvikling i praksis.

Talerlisten mener

Renate holder interessante foredrag om ledelse og medarbeiderskap. Fordi hun selv har vært leder og deler både historier om egne feil og suksesser fremstår hun som veldig troverdig. Hun har gode modeller bygget på analyser, og en behagelig stil når hun presenterer. Egner seg godt til kurs og seanser over 2 x 45 minutter.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Renate Skaue Jørgensen har 5 vurderinger

Elisabeth Halse

8. mai 2017

Clarion Hotel The Edge

6

Renate formidler godt sitt budskap. Mange kjenner igjen tema hun diskuterer, men det aller viktigste er å gjøre noe med det. Ta tak i utfordringene og løse disse. Kreves nok litt lengre tid, enn vårt foredrag, men muligheten for endring er tilstede.

Vidar Torheim Isaksen

5. mai 2017

Clarion Hotel The Edge

6

Troverdig formidlingsform og veldig «spot on» på presentasjonen rundt medarbeiderskap. Lederprogrammer finnes i fleng. Det er mange som ikke er, eller ønsker å være ledere. Derfor er det er utrolig kjekt å få noen gode tips og råd på hvordan man kan bli en bedre medarbeider. Tror bedrifter kan få vel så stor effekt av å satse denne type kursing for ansatte kombinert med lederutvikling. Jeg deltar gjerne på flere og lengre foredrag/kurs av Renate omhandlende medarbeiderskap.

Anne-Mari Hernes

5. mai 2017

Meetings

6

Meetings har hatt 2 intern-kurs med Renate om medarbeiderskap, samspill og arbeidsglede. Vi opplevde Renate som særdeles engasjert og hun var/er opptatt av at vi skal lykkes i å nå våre mål. Hun og hjalp oss å komme frem til akkurat de grepene vi trengte å ta for å forstå hverandre bedre, øke arbeidsgleden og dermed også effektiviteten.
Renates budskap om medarbeiderskap treffer alle – uansett bransje. Hun gjorde det enkelt for alle å forstå viktigheten av godt samspill og ga oss konkrete «verktøy» på veien.

Andreas Vindal

5. mai 2017

Delta en arbeidstakerorganisasjon i YS

6

Delta har nettopp hatt gleden av å ha Renate på et 2 timers kurs om arbeidsglede og medarbeidskap. Hun formidler stoffet på en flott og engasjerende måte. Tilbakemeldingene fra våre deltagere var kun positiv. «Beste kurset på lenge», » Nå har jeg lyst til å dra på jobb», «Gav meg noe å tenkte på». Kan anbefale Renate på det sterkeste.

Mali Anette Arnstad

14. februar 2017

Reddi AS

6

Jeg har vært på salgskurs hos Renate. Kurset varte i tre timer, og ga meg utrolig mange gode tips til hvordan jeg kan selge tjenestene mine inn til kunder. Hun fikk meg til å tenke på kroppsspråk, stemme og ikke minst hva jeg sier i møte med potensielle kunder. Hun er en veldig dyktig veileder!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS