Richa Chandra

Kommunikasjon, mestring og selvledese

Fra 10.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Richa Chandra

Richa Chandra er en aktiv og dreven foredragsholder og danserinne. Hun er mest opptatt av å kunne inspirere til en endring og vekst i mennesker og bedrifter. Derfor deler hun med glede sine erfaringer og metoder, med et liten klype indisk «touch». Hun bringer med seg farger, bryter opp ueffiktive mønster og danner gode vaner. Richa har stått på scenen i 30 år og er ikke redd for å skape liv i rommet. Hun bringer arbeidsmoral, teknikker fra østen inn i den vestlige systematiske, ærlige og rolige verden. En forståelse av begge verdener er det som gjør Richas fremgangs metod unik og attraktiv. Hun er fleksibel og skreddersyr opplegg til den enkelte kunde for optimalt utbytte.

Foredrag med Richa Chandra

Boss from Hell! Kommunikasjon på arbeidsplassen

Forskjellig måter å kommunisere og forskjellige forventninger til ansatte og til ledere kan føre til forvirring og i mitt tilfelle angst. Jeg opplevde at lederen min hadde umenneskelige forventninger fra meg som ledet til angst og uro. Uro og stress utviklet seg til magesår og jeg fikk ikke utført arbeide jeg visste jeg egentlig kunne gjennomføre, bare ikke under stress og press. Med riktig kommunikasjonsteknikker kan alle misforståelser bli oppklart.

Belønning og ros gir barn og unge mestringsfølelse!

Stjerner og klistremerker for hver gang barna gjennomfører en oppgave som er vanskelig eller kjedelig gir dem en følelse av mestring. Med 24 års erfaring med å jobbe med barn og unge, samt å oppdra 2 selv, har jeg alltid oppnådd ønsket resultater ved bruk av disse metodene. Og ikke minst gjennom klar kommunikasjon om grenser og forventninger. Etter programmet “Kjære mamma” på TV2 Livsstil har jeg hatt muligheter til å undervise dette til mange familier og organisasjoner.

Sterk intuisjon kan gjøre deg rik!

"Intuition is more powerful then intellect", sa Steve Jobs. Erfarne og rike forretnings- og vitenskapsmenn forstår at intuisjonen vår er et viktig verktøy som kan hjelpe oss med å oppnå det vi ønsker. Med noen lette meditasjonsteknikker kan hvem som helst styrke intuisjonens signaler slik at vi lettere kan høre dem og forstå dem. 1200 entreprenuer og forretningmen i Sør Afrika forstod kraften av teknikkene da de fikk prøve dem selv i Tycoons of Wealth i Februar 2017.

Teambuilding Bollywood style!

Det å kunne lese andre menneskers kroppsspråk og øyebevegelser er nesten en kunst i seg selv. Når en kan forstå og mestre det blir kommunikasjon mye mer interessant, og arbeidsplassen kan bli mer effektiv. Igjennom dans, bevegelser, teknikker, musikk, kommunikasjon, og utradisjonelle aktiviteter kan jeg hjelpe din bedrift med å skape en ny arbeidskultur. Glamour, latter, musikk og bevegelser - hva kan bli bedre?

Ditt nettverk er din egenkapital

De fleste tror de trenger litt start-kapital for å starte firma, men deres aller viktigste kapital er deres nettverk. Mange spør hvordan jeg kan starte 3 forskjellige firmaer på en gang og virkelig gjøre det bra. Rett og slett fordi jeg vet hvordan jeg skal nå ut til personer som er i mitt nettverk. Hvordan kan jeg gi av meg selv til personer jeg vet kan bidra eller skape mer verdi for meg? Alt i vårt liv er forhandling, det viktigste er at alle vi forhandler med føler at de får mer enn de forventer.

Richa Chandra har 4 vurderinger

Kari Moland

25. mars 2019

Nittedal kommune

5

Jeg opplevde Richa Chandra som svært imøtekommende og engasjert i samarbeidet rundt Kulturverket Flammens markering av Kvinnedagen den 8. mars, 2019. Under erfaringsdelingen var hun en viktig og tydelig stemme i dialogen om kvinners utfordringer knyttet til opplevelsen av frihet i Norge i dag. Jeg samarbeider gjerne med Chandra igjen og håper at flere også benytter muligheten.

Valentina Ovchinnikova-Markussen

24. april 2017

Innvandrernes Landsorganisasjon (INLO)

5

Alle likte seg så godt. Du hadde en god tilstedeværelse og god kontakt med all i salen.
Du var rolig og presenterte veldig fint.

Placide Kanema

23. april 2017

Østfold Invandrerråd

6

Richa holdt et spennende foredrag, hun presenterte det på en god måte og det virket som hun hadde kontroll. Det var lett og forståelig budskap, og hun hadde kontakt med hele salen under foredraget.

Valentina Markusen

23. april 2017

INLO

6

Jeg syntes er naturlig og bra ut på scenen. Informasjons formidling var veldig bra.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS