Talerlisten
Robert Sjøborg

Robert Sjøborg

Seniorrådgiver, ekspert på merkevarebygging

Pris / 45 min

NOK 18.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Robert Sjøborg er en av Norges mest solide merkevareledere, med erfaring fra ledende markedsføringsbedrifter som P&G, Lilleborg, Arcus og Orkla. Han har vært direktør for Orkla Merkevareskole i nesten 15 år, Orkla Salgslederskole i 6 år, og har lært opp flere tusen markedsførere og selgere fra Orklas virksomheter i mer enn 15 land. Han har holdt mange hundre foredrag om merkevarer og hvordan bygge en konkurransedyktig merkevarekultur. De siste årene har han arbeidet som konsulent, noe som har demonstrert at verktøykassen er anvendbar på de aller fleste bransjer.

Foredrag

Merkevarebygging: viktigere enn noensinne!

Innen markedsføring har begreper som segmentering og posisjonering har vært sentrale for å utforme en konkurransedyktig strategi. Når verden nå digitaliseres er det viktigere enn noensinne at bedriftens merkevarer er tydelig posisjonert. Derved kan man lettere trenge gjennom all støyen og kommunisere med sine målgrupper i de kanaler hvor de har sin oppmerksomhet, og på slik måte at de faktisk er interessert i å forholde seg til deg og ditt budskap.

Integrasjon etter oppkjøp - 100 dagers planen

Etter oppkjøp begynner jobben med å få mest mulig ut av den bedriften man har kjøpt. En velprøvd 100-dagers integrasjonsplan sikrer at man realiserer synergigevinster, identifiserer verdidrivere, samordner systemer og, ikke minst, opprettholder de ansattes kompetanse og motivasjon.

Strategi - hvordan sikre vekst?

Mange bedrifter når et platå hvor videre vekst blir vanskelig og konkurransen hardner til. Ved hjelp av en velprøvd strategisk verktøykasse kan man identifisere markedsmuligheter og hvordan man best skal komme seg videre, gitt den kompetansen og de ressursene man besitter.

Kundeforståelse og innsikt

Dersom man ønsker å treffe målrettet med sine markedsføringstiltak må det ligge til grunn en god kundeforståelse eller -innsikt. Dette foredraget ser på hvor man finner innsikt, hvilke metoder man kan benytte, hva slags innsikter man ser etter, hvordan man sjekker kvaliteten på en innsikt, og hvordan man går fra innsikt til konkret handling.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Robert Sjøborg har 3 vurderinger

May Lisbeth Børresen

24. november 2016

Vinklubben BOUQUET

6

Robert er en dyktig foredragsholder og en gledesspreder. Han går grundig til verks og har mye kunnskap og kompetanse å øse av. Han har har stor pasjon for både vin og mat og jeg lar meg virkelig inspirere av hans foredrag – Salute !

Lars Marius Lauten

23. november 2016

Mills

6

Robert er solid og inspirerende markedsfører med haugevis med praktisk erfaring og gode eksempler å vise til. Han er en god coach og formidler og evner å skape en god dynamikk i gruppene han bidrar inn i.

Paul Walton

17. oktober 2016

The Value Engineers

6

Robert has taught and inspired hundreds of marketeers and knows all the tricks of how to fill a big room with energy and his audiences with enthusiasm for branding and how it can add value.
Robert Sjoborg?Robustly Strategic!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS