Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Saera Khan

Saera Khan

Modig innovasjonsentusiast

Fra 35.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Saera Khan

Saera Khan har 17 års erfaring som synlig og profilert politiker. Nå har Saera skiftet terreng og blitt en sentral figur på den norske innovasjonsscenen. Saera jobber som kundedirektør i Ipsos, med 18.000 ansatte i verden. Hun er en karismatisk, effektiv og handlekraftig foredragsholder, workshop-leder og konferansier, som byr på helt unike erfaringer. Hennes forskningsprosjekt om kommersialisering og nyskaping fra Silicon Valley i USA med resultatet toppkarakter A; brukes nå i undervisning der Saera er gjesteforeleser på Handelshøyskolen BI for Executive MBA studenter. Saera er scene- og medievant. En høyprofilert talsperson og debattant i TV, radio og andre redaksjonelle medier. Dette gjør hennes prestasjoner og fremføringer gode retorisk, og skaper engasjement blant publikum. Saera er bevisst på at innholdet har et høyt kvalitetsnivå på det faglige plan. Disse erfaringene og egenskapene bruker hun for å levere svært ettertraktede foredrag. Hun er multikulturell og behersker 6 språk.

Foredrag med Saera Khan

Innovasjon, nyskaping og kommersialisering

Hvordan styre og lede innovasjonsprosesser? Nye moderne innovasjonstrender og best practice metoder fra verdens innovasjonsmekkaer; Sillicon Valley, Singapore m.m. En innføring i ulike foretningsmodeller og verktøy for innovasjon, hvordan skape verdiøkning og forretningsutvikling, innføring i oppskrifter som fremmer kreativitet og åpenhet i hierarkiske og store bedrifter. Hvordan motivere medarbeidere til å skape nye ideer?

Ledelse med mot og endringsledelse

Hvilke personlige egenskaper og formelle kvalifikasjoner bør ledere ha? Hvordan definere mot og hvordan lede med mot uten å tråkke på ømme tær? Hvordan lede nye endringer og få med deg folk? Forskjellen mellom tradisjonelle ledere og moderne fremtidsledere.

Inkludering/Mangfold - kun politisk korrekthet eller handling?

Norsk innvandringsdebatt er preget av stor velvilje, men liten interesse. Hvorfor er det slik? Kan vi hente internasjonale erfaringer? Er nordmenn kulturelativistiske snillinger eller fremmedfientdlige? Innføring av modell over ulike aktører i fagfeltet og praktiske løsninger for å skape inkludering. Minoritetskvinner og norsk feminisme - hvordan inkludere våre medsøstre?

Presentasjonsteknikk og retorikk

Vil du mestre kunsten å gripe et publikum, vinne tvilerne over på din side og omvende motstanderne? Hvordan spisse budskapet ditt klart og tydelig? Karisma og veltalenhetens makt. Hvordan bruke kroppsspråk for å skape tillit og få gjennomslag?

Hvordan håndtere hersketeknikker?

Har du følt deg satt ut uten å forstå hvorfor? Har du opplevd å føle deg ydmyket uten å kunne sette ord på det? Innføring i de tradisjonelle hersketeknikkene fra 70-tallet. Innføring i de moderne hersketeknikkene fra nyere tid. Hvordan gjenkjenne og definere hersketeknikker? Hvordan håndtere og parere hersketeknikker?

Saera Khan har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS