Sally Kamara

Sally Kamara

Ung gründer, snakker om tankens kraft

Fra 5.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Sally Kamara

Salamatu (Sally) Kamara (21) er en ung gründer, og står bak motivasjonsprosjektet Hva har du under klærne, veldedighetsorganisasjonen Project Leone og aktivitetsdagen Ingen hindring. Høsten 2015 var Salamatu å se i serien FML, som ble sendt på Tv2 Livsstil, hvor hun snakket om viktigheten av å elske sin egen kropp. Helt siden hun klarte å snakke og skrive norsk, har Sally vært en stor forkjemper for ungdommer som føler at de ikke har funnet sin plass i samfunnet. Som en aktiv rullestolbruker, bruker hun tiden sin til å hjelpe andre ungdommer til å tørre å gå ut i verden, ta muligheter, gripe sjanser, elske seg selv og sist men ikke minst leve ut sin egen drøm. Dette gjør hun med sprudlende og sterk energi, høy stemme, uformelt språk, humor, og en snakkemåte der hun veksler mellom engelsk og norsk. Sally er en student ved livets skole, og tar bachelor i livsglede, mestring i hverdagen, egenkjærlighet, selvutvikling og medmenneskelighet.

Foredrag med Sally Kamara

The law of attraction

Fra et personlig utgangspunkt snakker Sally om hvor viktig tankenskraft har vært i hennes liv, som en ung rullestolbruker med store mål og høye ambisjoner. Hun snakker om hvordan ungdommer kan snu det negative om til noe positivt.

Sally Kamara har 3 vurderinger

Bianca Bernhoft Løkkeberg

31. mai 2017

Norges Handikapforbund Oslo

6

Jeg har hørt Sally Kamara holde foredrag ved flere anledninger, og jeg har satt stor pris på å få høre hennes tanker om kropp og sinn, ungdomstid og selvfølelse, funksjonsnedsettelse og mestring. Hun har perspektiver som sjelden kommer fram i samfunnsdebatten, og nettopp derfor er det så viktig og flott at hun bruker bruker sin stemme til det fulle. Håper det ikke blir for lenge til neste gang!

Sissel Eidhammer

31. mai 2017

NHFU

6

Sally er et fyrverkeri av en dame, som er kjempedyktig til å holde forededrag, lede seminarer eller workshopper og vi har hatt stor glede av å høre mye til henne i vår organisasjon!

Kari Anne Moe

30. mai 2017

Fuglene AS

6

Vi hadde gleden av å engasjere Sally som konferansier under en rekke større arrangementer over hele landet under lanseringen av kinodokumentaren Pøbler. På tross av sin unge alder er Sally erfaren og trygg på scenen. Hun tar rommet med storm når hun entrer en scene. Hun har en smittende energi, et klokt blikk som belyser temaer på en ny måte. Full av sjarme, varme, humor og energi – masse energi. Sally får publikum til å bli glade for at de kom.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS