Sigrid Klæboe Jacobsen

Sigrid Klæboe Jacobsen

Ekspert på skatteparadis

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Sigrid Klæboe Jacobsen

Sigrid Klæboe Jacobsen er medstifter av Tax Justice Network – Norge, og er blant Norges fremste eksperter på skatteparadis, med flere hundre medie- og foredragsopptredener på temaet de siste 15 årene. Hun er styremedlem i Global Alliance for Tax Justice, en koalisjon av organisasjoner fra hele verden. Sigrid er for tiden medlem av et norsk offentlig utvalg for å undersøke skatterådgivernes rolle i multinasjonale selskapers skattetriksing. Tidligere var hun avdelingsleder i konsulentfirmaet Holte Consulting. Her satt hun også i styret og jobbet som konsulent på internasjonale bygge- og telekomprosjekter. Hun er utdannet sivilingeniør fra NTNU i Trondheim. Foredragshonorar går uavkortet til støtte av organisasjonen Tax Justice Network – Norge.

Foredrag med Sigrid Klæboe Jacobsen

Skatteparadisenes mørke, fascinerende verden

I dette foredraget får du en omvisning i skatteparadisenes fascinerende verden. En verden hvor finanskapital skjules i strukturer oppfunnet av middelalderens korsfarere, og hvor finansforetak lar penger fra korrupsjon, skatteunndragelser og annen alvorlig kriminalitet strømme inn i næringsliv og markeder. I foredraget vil hun forklare hvorfor myndigheter fortsatt ikke har klart å hamle opp med skatteparadisene, og hvilke nye initiativ som nå er satt igang.

Sigrid Klæboe Jacobsen har 3 vurderinger

Tora Toreng

8. august 2017

Fredskorpset

6

Tax Justice Norge har levert foredrag på Fredskorpsets kurs i flere år. Leveransen er alltid av høy kvalitet. De evner å introdusere en kompleks tematikk på en pedagogisk måte. Deltakerne får innsikt i systemer av urettferdighet i verden i dag, og blir engasjert til å tenke nytt og handle. Workshopen beskrives ofte som «en øyeåpnende opplevelse» av deltakere. Forrige foredrag gjennomført av Tax Justice Norge for Fredskorpset (januar 2017) fikk en respons på 3.5 av 4, noe vi vurderer som svært bra. Poengsummen er et gjennomsnitt av deltakernes evaluering av presentasjon, relevans, deltakelse, og metoder.

Tuva Widskjold

4. august 2017

Changemaker

6

Sigrid har flere ganger vært brukt som foredragsholder for Changemaker, både ved større grupper og i mindre fag-grupper. Hun er svært kunnskapsrik og tilpasser seg gruppenes dynamikk og kunnskapsnivå på en mesterlig måte. Med stor kompetanse og fagkunnskap har Sigrids foredrag vært både engasjerende, motiverende og opplysende. Jeg kan anbefale Sigrid på det sterkeste og Changemaker kommer helt sikkert til å benytte seg av Sigrids gode foredrag igjen.

Signy Svendsen

4. august 2017

Unio

6

Hovedorganisasjonen Unio har brukt Sigrid Klæboe Jacobsen til foredrag i ulike sammenhenger. Både i små forsamlinger, som styremøter, og i store som Unio-konferansen med 250 tilhørere med ulik faglig bakgrunn og kunnskap om skatteparadiser. Sigrid Klæboe Jacobsen klarer å formidle et komplisert fagfelt på en forståelig måte. Hun har et stort engasjement som smitter. Dette kombinert med faglig tyngde og troverdighet, gjør henne til en god og viktig foredragsholder innenfor et område som blir stadig viktigere å forstå og ta på alvor.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS