Silje Sigurdsen

Kunsthistoriker

Fra 10.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Silje Sigurdsen

Silje Sigurdsen er utdannet kunsthistoriker ved Universitetet i Bergen og København Universitet, og driver i dag KUNZT – Skandinavias første kunstvlogg. Silje har tidligere arbeidet i galleri og rammeverksted, og laget innhold til en rekke medier i Norge, blant annet tidligere som kunstanmelder for Bergens Tidende og Aftenposten. August 2017 vant Silje Arne Hestenes Journalistpris for arbeidet med KUNZT og kunstanmeldelsene hun i sin tid laget i videoformat for avisene.

Foredrag med Silje Sigurdsen

5 ting du bør vite om kunst

Det er mye vi kan lære om kunst, men her får du fem ting du bør vite om kunst. Foredraget er ment som et avbrekk i løpet av en lang dag med noe helt annet. Det er underholdende, men samtidig gir faglig input.

Kunsthistorien på 30 minutter

5000 år med kunsthistorie på 30 minutter. Foredraget gir deg en underholdende innføring i kunsthistorien fra år 3000 f.kr til i dag, og er ment som et avbrekk i løpet av en lang dag med noe helt annet.

Hvordan engasjere med visuell kommunikasjon.

Januar 2017 fikk Silje grønt lys av Bergens Tidende til å eksperimentere med kunstanmeldelser i videoformat. Resultat? Fra 40-50 lesere av en tradisjonell kunstanmeldelse på nett, til at videoanmeldelsene ble sett av flere tusen brukere og solgte digitale abonnement for avisen. Nå holder hun foredrag om hvordan også din bedrift kan engasjere flere med bruk av visuell kommunikasjon.

Silje Sigurdsen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS