Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Silje Sigurdsen

Kunsthistoriker

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Silje Sigurdsen

Silje Sigurdsen er utdannet kunsthistoriker ved Universitetet i Bergen og København Universitet, og driver i dag KUNZT – Skandinavias første TV-kanal om kunst og kunstbransjen. Silje har tidligere arbeidet i galleri og rammeverksted, og laget innhold til en rekke medier i Norge, blant annet tidligere som kunstanmelder for Bergens Tidende og Aftenposten. August 2017 vant Silje «Arne Hestenes Journalistpris» for arbeidet med KUNZT og kunstanmeldelsene hun i sin tid laget i videoformat for avisene.

Foredrag med Silje Sigurdsen

5 ting du bør vite om kunst

Det er mye vi kan lære om kunst, men her får du fem ting du bør vite om kunst. Foredraget er ment som et avbrekk i løpet av en lang dag med noe helt annet. Det er underholdende, men samtidig gir faglig input.

5 ting som forandret kunsthistorien for alltid

Foredraget gir deg de fem mest betydningsfulle utviklingene i kunsthistorien og er perfekt for deg som ønsker å forstå omgivelsene dine og kunsten rundt deg bedre. Foredraget bidrar til at du står sterkere i møte med kunst, visuell kultur og arkitektur, enten det er i et kunstgalleri, i et kunstmuseum eller i sosiale medier.

Hvordan engasjere med visuell kommunikasjon.

Januar 2017 fikk Silje grønt lys av Bergens Tidende til å eksperimentere med kunstanmeldelser i videoformat. Resultat? Fra 40-50 lesere av en tradisjonell kunstanmeldelse på nett til at videoanmeldelsene ble sett av flere tusen brukere og solgte digitale abonnement for avisen. Nå holder hun foredrag om hvordan også din bedrift kan engasjere flere med bruk av visuell kommunikasjon.

Kurs med Silje Sigurdsen

Videoproduksjon

Hvordan enkelt lage visuelt innhold til egen kanal eller til markedsføring av produkt. Kurset gir deg en innføring i hva du bør tenke over og hva du bør gjøre hvis du enkelt og kostnadseffektivt ønsker å produsere visuelt innhold om et prosjekt eller for din bedrift.

Silje Sigurdsen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS