Silje Vallestad

Silje Vallestad

Changemaker, futurist og seriegründer

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Silje Vallestad

Silje Vallestad er seriegründer, futurist, idealist, strategirådgiver og investor. Siden 14-års alder har hun kontinuerlig tatt prosjekter fra idé til virkelighet. Først som gründer av en rekke idealistiske organisasjoner og prosjekter, og de siste åtte årene som gründer av teknologiselskaper som fokuserer på trygghet. Vallestad har gjort seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt, og har blant annet blitt utnevnt til Young Global Leader av World Economic Forum, en av Nordens 20 fremste tenkere av Nordic Business Forum, Årets Kvinnelige Entreprenør av Nærings og Handelsdepartementet, og en av Norges 10 beste unge ledere av Assessit.

Foredrag med Silje Vallestad

Når robotene kommer

Det er ikke et spørsmål om OM roboter og kunstig intelligens tar jobbene våre, men om hvor fort og hvor mange. Futurister hevder at så mange som 50% av dagens jobber ikke vil eksistere om 25 år, men samtidig kommer mange nye jobber til. Foredraget tar pulsen på roboter idag, og ser på de utfordringer og muligheter som ligger foran oss.

Kundeservice er ut!

Tiden da forbrukere var fornøyde med telefonsupport betjent mellom kl. 8 - 16 er over. I dag er det ikke nok å tilby support i åpningstiden. For å lykkes må man gi kundene en opplevelse. Foredraget fokuserer på hvordan bygge brand, bruk av sosiale medier og hvordan skape fans!

Mageplasket! Om å tørre å feile

Å feile gjør vondt, men hvis man ikke er villig til å risikere å gå på trynet kan man heller ikke vinne. Foredraget er en personlig historie om å bygge et selskap som gjør stor suksess blant brukere internasjonalt, men som feiler økonomisk. Det offentlige mageplasket inspirerte en serie av dype samtaler med kjente gründere og investorer over hele verden om deres vei til suksess. Å gå på trynet var en gjentagende faktor.

Innovér, eller dø

Over 50% av selskapene som lå på Fortune 500 listen i år 2000, er borte idag. Årsak? Digitalisering. I den nye hverdagen kan små innovative selskaper fort utkonkurrere de store gamle kjempene, eller som Klaus Schwab - gründer av World Economic Forum sa: "It's not the big fish which eats the small fish. It's the fast fish which eats the slow fish". Foredraget fokuserer på innovasjon i store virksomheter. Hvordan kan de store jobbe som de små?

2022 © Talerlisten AS