Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Siri Abrahamsen

Ekspert på relasjoner, empati og arbeidsglede

Fra 30.000,- per foredrag

Fra 35.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Siri Abrahamsen

Siri Abrahamsen er en erfaren og inspirerende foredragsholder. Hun holder foredrag om kultur og kommunikasjon på jobben. Hun snakker om hvordan relasjonene oss i mellom påvirker resultater og hvordan å møte hverandre på en bedre måte i hverdagen. Disse møtene spiller nemlig en stadig viktig rolle i en tid med stress, støy og skjermer. Siri møter sitt publikum med en helt spesiell energi og tilstedeværelse, og berører de fleste med personlige historier, eksempler og råd. Hun er kunnskapsrik, varm og genuin – og veldig konkret i sine anbefalinger. Som tidligere Norgesmester i tennis, forfatter, gründer av konseptet «Gleding» og mor til tre gutter har hun mange erfaringer i bagasjen. Disse deler hun raust og personlig fra på scenen. Siri har holdt mange foredrag for store virksomheter i Norge, og snakker like gjerne for ledere som for sjefer eller medarbeidere i kommuner, tilsyn, direktorat og departement. Siri jobber for «arbeidsgleding» i hverdagen, og er et godt valg hvis du vil ha en foredragsholder som skaper økt bevissthet rundt hva hver enkelt på jobben kan gjøre for at livet og arbeidsmiljøet skal bli litt bedre for alle.

Foredrag med Siri Abrahamsen

Hvordan gjøre hverandre GODE?

De fleste bedrifter har mange fine ord på veggene. Hva disse ordene vil si i praksis er sjeldnere å se. Hva er viktig for deg på jobb og folkene rundt deg? Hvordan gjør vi hverandre gode? Dette foredraget bygges på "respekt, anerkjennelse, kjærlighet og omsorg og sånn" - og det tar bevisstgjøringen over i handling. Hvis folkene på jobb har det bra - vet vi at det viser igjen i resultatene! - Hvordan lage en kultur der vi hjelper hverandre? - Hvordan anerkjenner vi ulikt? - Hva skaper trygghet?

Hvordan en undervurdert følelse skaper store resultater!

Gleden har fått et litt dårlig rykte - den virker som en overfladisk soloppgang klisjé, men den er så mye mer! Hvordan møter du kollegaene dine om morgenen? Hva sier du når dere treffes i kantinen? Siri Abrahamsen er genuint opptatt av å skape gode møter mellom mennesker, og ønsker å jobbe for "arbeidsgleding" på norske arbeidsplasser. I dette foredraget deler hun historier, perspektiver, råd og anbefalinger som kan brukes av den enkelte med én gang.

Fra sta til glad i ENDRING!

Hva er de menneskelige behovene som må møtes for at dine kollegaer skal bli med på endring? Hvilke hinder må vi over og hvilke verktøy har vi for å få til dette på en god måte? Et foredrag som både gir ny innsikt og utsikt, samt det praktiske "hvordan" få det til i hverdagen. Praksisnært og morsomt foredrag som gir gode muligheter til å gå fra bevisstgjøring til handling.

Teknologi FOR mennesker eller mennesker for teknologi?

Hvordan har relasjonene våre utviklet seg i takt med den teknologiske utviklingen? Hvordan står det til med med menneskemøtene våre, når så mange tjenester digitaliseres? Hva skjer med flokken vår når skjermene tar over? Hvordan kan vi skape det beste fra begge verdener?

Rydd plass til livet!

Et foredrag om å sette pris på livet før det er for sent. Inspirasjon, motivasjon og konkrete tips til hvordan vi finner mer mening i hverdagen. Rydd plass til livet, handler om å leve bevisst og velge bort det som er uviktige tidstyver. Vi rydder i historien vår, følelser og verdier, omgivelsene våre - kalenderen vår. Hva er det viktigste for deg og hvordan vil det vise igjen i hvordan du lever livet ditt?

Talerlisten mener

Siri Abrahamsen har en sterk tilstedeværelse når hun holder foredrag. Hennes historier, meninger og erfaringer gjør at salen lytter og blir berørt. Siri er personlig og engasjert, og skaper en spesiell stemning i rommet. En proff foredragsholder med en personlig stil.

Siri Abrahamsen har 6 vurderinger

Anne Malmin

18. februar 2020

Roxar / Emerson

6

Siri har hatt foredrag for alle våre ansatte i Stavanger. Det var et utrolig inspirerende foredrag om hvor viktig det er å etablere et inkluderende og åpent miljø på arbeidsplassen. Hun satt ord på de små tingene vi alle kan gjøre hver dag i møte med kollegaer for å skape trygge rammer og en kultur hvor vi respekterer hverandre og gjør hverandre gode. De ansatte var veldig fornøyd, og vi bruker gjerne Siri igjen!

Nicholas Kauffmann

12. februar 2020

Tidligere FAU medlem og Skolemiljøutvalg Madlavoll skole, nå FAU medlem på Lassa skole

6

Foredraget med Siri var helt fantastisk. Vi hadde et flott foredrag med henne på en skole i Stavanger sammen med alle foreldre på skolen. Ikke alle kom, men de som kom fikk seg en fin opplevelse av hvor lite som egentlig skal til i hverdagen for å gjøre en stor forskjell. Siri minner oss som foreldre om dette. Jeg var medlem i FAU og var en av de som ville ha Siri inn til skolens ledelse og team i tillegg til foreldre. Dette burde vært obligatorisk på alle norske skoler og for alle foreldre minst 1 gang i året. Anbefaler Siri og hennes team på det sterkeste!

Ingunn Aase Hovelsrud

1. februar 2020

Jærmuseet avd. Vitenfabrikken

6

Siri har hatt foredrag hos oss på Vitenfabrikken og trukket full sal alle ganger. Temaene er viktige og menigsfylte. Her får du konkrete verktøy som kan overføres til arbeidsliv vel som på den private arena. Siri er en dyktig og ærlig formidler som på en engasjerende måte løfter frem gode samtaler og hva som må til for å skape et varmere samfunn. Bli inspirert til å gjøre en positiv forskjell for deg selv, sammen og for andre. Et klokt valg som du ikke vil angre på.

Kjartan Eide

29. januar 2020

Trivselsleder

6

120 lærere, inspektører og rektorer fikk høre en engasjert, interessant og personlig Siri Abrahamsen fortelle om hva som ligger i ordet GLEDING. Hun ga begrepet mening, og ved hjelp av gode og relevante eksempler viste hun hele salen hvordan man rett og slett kan bli et bedre menneske – enten man går i klasse 3b på barneskolen eller jobber som rektor på en ungdomsskole.

Anette Maltun Koefoed

28. januar 2020

Berg-Hansen

6

Siri er en inspirerende foredragsholder som raskt når publikum. Hun tør å snakke om det mange tenker – men ikke tør å si. Deriblant viktigheten av å heie hverandre frem og snakke positivt om hverandre. Siri fungerer i mange sammenhenger på alt fra å sette stemningen på et frokostmøte, fagmøte eller kickoff. Deltakerne var veldig fornøyd etter foredraget – og vi kommer garantert til å bruke henne igjen!

Javad Mushtaq

28. januar 2020

MAK

6

Siri var invitert til å holde en workshop rundt ledelse og empati hos MAK for en tid tilbake. Siri fremstår som ekstremt kompetent, empatisk, innsiktsfull og fikk deltakerne til å reflektere dypt over sine valg som fremtidens ledere. Siri presenterer perspektiver som vi har behov for og jeg anbefaler henne sterkt!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS