Siri Abrahamsen

Nominert til Årets taler 2021

Fra kr 39.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Siri Abrahamsen

Siri Abrahamsen er av Norges beste formidlere. En proff og inspirerende foredragsholder som virkelig engasjerer og berører. Hun var nominert til årets taler i 2021. Hun viser hvordan relasjonene oss i mellom påvirker resultater og hvordan vi kan møte hverandre på en bedre måte i hverdagen. Disse møtene spiller nemlig en stadig viktig rolle i en tid med stress, støy og skjermer. Hun møter sitt publikum med en helt spesiell energi og tilstedeværelse. Siri er kunnskapsrik, morsom, varm og genuin – og veldig konkret i sine anbefalinger. Hun har et unikt engasjement for å gjøre hverdagene bedre for alle og hun stiller med gode verktøy for indre bærekraft, mentale muskler, økt empati og livskvalitet. Siri er et godt valg hvis du vil ha en foredragsholder som både får frem latter og tårer og som også gir gode konkrete eksempler og tips til å gå fra fine ord til handling. Siri tilpasser alle sine foredrag både tematisk og i varighet.

Premium
Konferansier
Fagekspert
Inspirator

Foredrag med Siri Abrahamsen

Hvordan skape mer energi, kreativitet, motivasjon og glede sammen?

- Psykologisk trygghet, hva er det, hvorfor er det viktig og hvordan kan vi få til dette på jobb? - Tilbakemeldingskultur på godt og vondt - Små justeringer som gir flere og bedre ideer og kreative løsninger - Glede som vitamin for økt nærvær, lojalitet og produktivitet - De små tingene som er med på å bygge tilhørighet og teamfølelse og forhindre ensomhet.

Hvordan skape en kultur for endring og ansvar for bærekraft

For å skape momentum og engasjement for bærekraft må vi få med fler! Det er ikke bare bærekraftsavdelingen eller bærekraftsansvarlig som skal gjøre jobben alene. Hvordan skape motivasjon og momentum for positiv endring? Det vil til og med være med på å gi dine ansatte større grad av mening! Sammenhengen mellom indre og ytre bærekraftsmål, om endring og ansvar. Det holder ikke med strategier om menneskene ikke mobiliserer for samarbeid. Hvordan få til nettopp får du svar på i dette foredraget.

Fra ord til handling, praktisk kulturbygging - hva, hvorfor, hvordan?

De fleste bedrifter har mange fine ord på veggene. Hva disse ordene vil si i praksis er sjeldnere å se. Hva er viktig for deg på jobb og folkene rundt deg? Hvordan gjør vi hverandre gode? Dette foredraget bygges på "respekt, anerkjennelse, kjærlighet og omsorg og sånn" - og det tar bevisstgjøringen over i handling. Hvis folkene på jobb har det bra - vet vi at det viser igjen i resultatene! - Hvordan lage en kultur der vi hjelper hverandre? - Hvordan anerkjenner vi ulikt? - Hva skaper trygghet?

Det er oss det kommer an på

Hvordan skape gode dager? De 5 vitaminene for livskvalitet og for livskvantitet. Hvorfor er det "endelig fredag" i ett av verdens beste land? Hvor blir det av engasjementet, gnisten og driven? Hvordan bruke motgang og motstand til påfyll for mening og drivkraft? I dette foredraget får du ny inspirasjon, perspektiver og massevis av konkrete tips og verktøy slik at du og din gjeng kan skape gode dager med energi og smitteglede.

Forstå deg selv, forstå andre

Hvordan kommunisere bedre sammen? Hvordan unngå misforståelser og forstå hverandre bedre? Jo mer vi lærer om oss selv, hvorfor vi gjør som vi gjør - jo lettere er det å jobbe med mangfold og mennesker som er ulike oss selv. Bli bevisst dine automatiske mønster og se hvor lite som skal til for å bygge sterkere lagfølelse og tilhørighet.

Talerlisten mener

Siri Abrahamsen er en proff og engasjerende foredragsholder med et viktig budskap. Hun snakker om hvordan vi har det med hverandre på jobben og utfordrer salen til å vise sterkere med handling at vi bryr oss om hverandre. Hun har en sterk tilstedeværelse og hennes historier og eksempler berører umiddelbart. En av Norges beste formidlere.

Siri Abrahamsen har 20 vurderinger

Arild Sætre

24. juni 2022

HK i Norge

6

Inspirerende, tilpasset, treffende, direkte, utfordrende, kompetansegivende, reflekterende – dette er beskrivende begreper jeg sitter igjen med etter din opptreden for oss. Takk 🙂

Aksel Sponås

10. juni 2022

Arbeids- og velferdsdirektoratet

6

Siri Abrahamsen er en svært dyktig foredragsholder. Gjennom sitt foredrag «Forstå deg selv, forstå andre» fikk hun oss til å reflektere over hvordan vi påvirker gjennom atferd, språk og handlinger, og at vi bør ha et bevisst forhold til dette både på jobb og privat. Hun snakker til både hjernen og hjertet, og har en formidlingsglede og et engasjement som kommer svært tydelig fram.

Grethe

11. mai 2022

Bane NOR

5

Vi hadde Siri Abrahamsen på besøk hos oss i Trondheim 10. mai. Det var veldig bra og vi fikk mange gode tilbakemeldinger på hennes bidrag. Siri tok tak i og brukte verdiene våre på en veldig god måte.

Marte

10. mai 2022

Bane NOR

6

Veldig bra foredrag. Liker spesielt godt at du gir av deg selv og samtidig setter ting på spissen 🙂

Silje Anette Notto Olsen

10. mai 2022

equisafe

6

Kjempebra presentasjon! Åpen, respektfull, engasjerende, nytenkende! Inspirerende!

Linda Hægdahl

4. mai 2022

Oslo kommune

Wow. Vi har alle mye å lære. Takk for at du påminnet meg om hva som er viktig.

Diana Novikova

4. mai 2022

Bydel Alna

Veldig fint foredrag!

Bjørn Harald Lye

13. november 2021

Røde Kors

6

Jeg var på et foredrag med Siri nylig. Hun er en fantastisk formidler. Hun er en fornøyelse å høre på. Hun er klok, engasjert, motiverende og hyggelig. Hun fremmer et meget viktig budskap og fikk meg og tilhørerne til å reflektere. Hun leverer alltid fra øverste hylle. Hun er bare helt unik!

Astrid Henriksen

22. oktober 2021

Berg-Hansen

6

Siri er en varm, personlig og inspirerende foredragsholder. Hun snakker om de enkle ting som alle kan gjøre for å skape et godt arbeidsmiljø. Foredraget hennes var både morsomt og rørende, samtidig som hun ga konkrete tips og råd til hvordan være en god kollega og leder.

Prit

27. september 2021

Specsavers

6

Siri er som en av deltakerene sa en energinnsprøytning på morgenkvisten. Vi fikk levert et foredrag om hvordan du skal ha det bra og hvordan du kan bidra til at de rundt deg har det bra. Med inspirerende og dype historier fanget Siri alle sin oppmerksomhet. Anbefaler Siri på det sterkeste!

Thomas Mellemstrand

11. mai 2021

WintershallDea Norway

6

Siri ble invitert til å holde et innlegg (på teams) til et multidisiplinært team om hvordan vi best kan jobbe sammen på for å nå felles mål når vi er under press og stress på hjemmekontor. Siri er veldig engasjerende og formidler budskapet på en inderlig og ekte måte som går hjem til både hjerte og hjerne, uten å drukne tilhørerne i teori. Sjelden har et budskap satt seg hos tilhørerene som under dette foredraget. Vi kommer til å fortsette samarbeidet med Siri, og anbefaler henne på det sterkeste!

Astrid Nordheim

14. desember 2020

NITO - Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer

6

Siri holdt et inspirerende digitalt foredrag om energi, glede og overskudd for NITO-ingeniører landet rundt. Hun har en unik evne til å nå fram til lytterne med sin engasjerende fortellerstil, sin sterke tilstedeværelse og sitt smittende smil. Konkrete tips for hva hver enkelt kan gjøre for å skape en bedre (arbeids-)hverdag for seg selv og andre gjør foredraget matnyttig og anvendelig. Avslutter med et sitat fra en av deltakerne: «Det var befriende å få en så levende og inspirerende person inn i stua/hjemmekontoret».

Monica Nessa

9. desember 2020

Fylkesmannen i Rogaland

6

Påfyll i pandemiens tid! Takk Siri, dette var akkurat det vi trengte! Imponert av hvor godt det fungerte å ha foredraget på Teams, det mestret du ypperlig. Anbefales på det varmeste.

Katrin Gering

1. desember 2020

Wintershall DEA Norge AS

6

Siri er veldig flink til å begeistre folk – hun er bokstavelig talt en gledesspreder.
Selv om tema er litt innviklet, så formidler hun innholdet på en profesjonell og «lettfattet» måte. Siri setter søkelys på det menneskelige i arbeidslivet og fikk våre ledere til å lytte godt etter. Det som «er igjen» etter et av hennes foredrag er en ny tenkemåte, også når det gjelder utfordrende saker. Når man snakker om henne og hennes foredrag så er første reaksjon et smil. Vi kan absolutt anbefale Siri både for faglige møter og på mer sosiale sammenkomster (julebord o.l.).

Anne Malmin

18. februar 2020

Roxar / Emerson

6

Siri har hatt foredrag for alle våre ansatte i Stavanger. Det var et utrolig inspirerende foredrag om hvor viktig det er å etablere et inkluderende og åpent miljø på arbeidsplassen. Hun satt ord på de små tingene vi alle kan gjøre hver dag i møte med kollegaer for å skape trygge rammer og en kultur hvor vi respekterer hverandre og gjør hverandre gode. De ansatte var veldig fornøyd, og vi bruker gjerne Siri igjen!

Nicholas Kauffmann

12. februar 2020

Tidligere FAU medlem og Skolemiljøutvalg Madlavoll skole, nå FAU medlem på Lassa skole

6

Foredraget med Siri var helt fantastisk. Vi hadde et flott foredrag med henne på en skole i Stavanger sammen med alle foreldre på skolen. Ikke alle kom, men de som kom fikk seg en fin opplevelse av hvor lite som egentlig skal til i hverdagen for å gjøre en stor forskjell. Siri minner oss som foreldre om dette. Jeg var medlem i FAU og var en av de som ville ha Siri inn til skolens ledelse og team i tillegg til foreldre. Dette burde vært obligatorisk på alle norske skoler og for alle foreldre minst 1 gang i året. Anbefaler Siri og hennes team på det sterkeste!

Ingunn Aase Hovelsrud

1. februar 2020

Jærmuseet avd. Vitenfabrikken

6

Siri har hatt foredrag hos oss på Vitenfabrikken og trukket full sal alle ganger. Temaene er viktige og menigsfylte. Her får du konkrete verktøy som kan overføres til arbeidsliv vel som på den private arena. Siri er en dyktig og ærlig formidler som på en engasjerende måte løfter frem gode samtaler og hva som må til for å skape et varmere samfunn. Bli inspirert til å gjøre en positiv forskjell for deg selv, sammen og for andre. Et klokt valg som du ikke vil angre på.

Kjartan Eide

29. januar 2020

Trivselsleder

6

120 lærere, inspektører og rektorer fikk høre en engasjert, interessant og personlig Siri Abrahamsen fortelle om hva som ligger i ordet GLEDING. Hun ga begrepet mening, og ved hjelp av gode og relevante eksempler viste hun hele salen hvordan man rett og slett kan bli et bedre menneske – enten man går i klasse 3b på barneskolen eller jobber som rektor på en ungdomsskole.

Anette Maltun Koefoed

28. januar 2020

Berg-Hansen

6

Siri er en inspirerende foredragsholder som raskt når publikum. Hun tør å snakke om det mange tenker – men ikke tør å si. Deriblant viktigheten av å heie hverandre frem og snakke positivt om hverandre. Siri fungerer i mange sammenhenger på alt fra å sette stemningen på et frokostmøte, fagmøte eller kickoff. Deltakerne var veldig fornøyd etter foredraget – og vi kommer garantert til å bruke henne igjen!

Javad Mushtaq

28. januar 2020

MAK

6

Siri var invitert til å holde en workshop rundt ledelse og empati hos MAK for en tid tilbake. Siri fremstår som ekstremt kompetent, empatisk, innsiktsfull og fikk deltakerne til å reflektere dypt over sine valg som fremtidens ledere. Siri presenterer perspektiver som vi har behov for og jeg anbefaler henne sterkt!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS