Siri Abrahamsen

Ekspert på relasjoner, empati og arbeidsglede

Fra 30.000,- per foredrag

Fra 50.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Siri Abrahamsen

Siri Abrahamsen er en erfaren og inspirerende foredragsholder som virkelig engasjerer og berører. Hun holder foredrag om kultur og kommunikasjon på jobben: Hvordan relasjonene oss i mellom påvirker resultater og hvordan vi kan møte hverandre på en bedre måte i hverdagen. Disse møtene spiller nemlig en stadig viktig rolle i en tid med stress, støy og skjermer. Siri møter sitt publikum med en helt spesiell energi og tilstedeværelse. Hun berører de fleste med personlige historier, eksempler og råd. Siri er kunnskapsrik, varm og genuin – og veldig konkret i sine anbefalinger. Som tidligere Norgesmester i tennis, forfatter, gründer av konseptet «Gleding» og mor til tre gutter har hun mange erfaringer i bagasjen. Disse deler hun raust og personlig fra på scenen. Siri har holdt mange foredrag for store virksomheter i Norge, og snakker like gjerne for ledere som for sjefer eller medarbeidere i kommuner, tilsyn, direktorat og departement. Siri jobber for «arbeidsgleding» i hverdagen, og er et godt valg hvis du vil ha en foredragsholder som skaper økt bevissthet rundt hva hver enkelt på jobben kan gjøre for at livet og arbeidsmiljøet skal bli litt bedre for alle.

Foredrag med Siri Abrahamsen

Hvordan beholde og skape et godt arbeidsmiljø når alle sitter hver for seg?

- Psykologisk trygghet, hva er det, hvorfor er det viktig og hvordan kan vi bygge tryggheten når vi ikke møtes - Tilbakemeldingskultur via skjerm, do’s and dont’s - De små tingene i hverdagen som er med på å bygge tilhørighet og teamfølelse og forhindre ensomhet.

Vitaminer for energi, glede og overskudd i en usikker og mørk tid

«Nå er vi lei – kan noen motivere og inspirere oss», litt om motivasjon og inspirasjon... Her får dere høre mer om de 5 vitaminene vi trenger for en robust psykisk helse. Ærlig talt – hvordan går det? Hvordan følelsen glede gjør deg bedre og sterkere på jobb, Siri deler innsikt om hvorfor det ikke hjelper å tenke positivt når du har det tøft og deler verktøy og råd om hva du kan gjøre istedenfor.

Hvordan gjøre hverandre GODE?

De fleste bedrifter har mange fine ord på veggene. Hva disse ordene vil si i praksis er sjeldnere å se. Hva er viktig for deg på jobb og folkene rundt deg? Hvordan gjør vi hverandre gode? Dette foredraget bygges på "respekt, anerkjennelse, kjærlighet og omsorg og sånn" - og det tar bevisstgjøringen over i handling. Hvis folkene på jobb har det bra - vet vi at det viser igjen i resultatene! - Hvordan lage en kultur der vi hjelper hverandre? - Hvordan anerkjenner vi ulikt? - Hva skaper trygghet?

Fra sta til glad i ENDRING!

Hva er de menneskelige behovene som må møtes for at dine kollegaer skal bli med på endring? Hvilke hinder må vi over og hvilke verktøy har vi for å få til dette på en god måte? Et foredrag som både gir ny innsikt og utsikt, samt det praktiske "hvordan" få det til i hverdagen. Praksisnært og morsomt foredrag som gir gode muligheter til å gå fra bevisstgjøring til handling.

Rydd plass til livet!

Et foredrag om å sette pris på livet før det er for sent. Inspirasjon, motivasjon og konkrete tips til hvordan vi finner mer mening i hverdagen. Rydd plass til livet, handler om å leve bevisst og velge bort det som er uviktige tidstyver. Vi rydder i historien vår, følelser og verdier, omgivelsene våre - kalenderen vår. Hva er det viktigste for deg og hvordan vil det vise igjen i hvordan du lever livet ditt?

Talerlisten mener

Siri Abrahamsen er en proff og engasjerende foredragsholder med et viktig budskap. Hun snakker om hvordan vi har det med hverandre på jobben og utfordrer salen til å vise sterkere med handling at vi bryr oss om hverandre. Hun har en sterk tilstedeværelse og hennes historier og eksempler berører umiddelbart. En av Norges beste formidlere.

Siri Abrahamsen har 13 vurderinger

Bjørn Harald Lye

13. november 2021

Røde Kors

6

Jeg var på et foredrag med Siri nylig. Hun er en fantastisk formidler. Hun er en fornøyelse å høre på. Hun er klok, engasjert, motiverende og hyggelig. Hun fremmer et meget viktig budskap og fikk meg og tilhørerne til å reflektere. Hun leverer alltid fra øverste hylle. Hun er bare helt unik!

Astrid Henriksen

22. oktober 2021

Berg-Hansen

6

Siri er en varm, personlig og inspirerende foredragsholder. Hun snakker om de enkle ting som alle kan gjøre for å skape et godt arbeidsmiljø. Foredraget hennes var både morsomt og rørende, samtidig som hun ga konkrete tips og råd til hvordan være en god kollega og leder.

Prit

27. september 2021

Specsavers

6

Siri er som en av deltakerene sa en energinnsprøytning på morgenkvisten. Vi fikk levert et foredrag om hvordan du skal ha det bra og hvordan du kan bidra til at de rundt deg har det bra. Med inspirerende og dype historier fanget Siri alle sin oppmerksomhet. Anbefaler Siri på det sterkeste!

Thomas Mellemstrand

11. mai 2021

WintershallDea Norway

6

Siri ble invitert til å holde et innlegg (på teams) til et multidisiplinært team om hvordan vi best kan jobbe sammen på for å nå felles mål når vi er under press og stress på hjemmekontor. Siri er veldig engasjerende og formidler budskapet på en inderlig og ekte måte som går hjem til både hjerte og hjerne, uten å drukne tilhørerne i teori. Sjelden har et budskap satt seg hos tilhørerene som under dette foredraget. Vi kommer til å fortsette samarbeidet med Siri, og anbefaler henne på det sterkeste!

Astrid Nordheim

14. desember 2020

NITO - Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer

6

Siri holdt et inspirerende digitalt foredrag om energi, glede og overskudd for NITO-ingeniører landet rundt. Hun har en unik evne til å nå fram til lytterne med sin engasjerende fortellerstil, sin sterke tilstedeværelse og sitt smittende smil. Konkrete tips for hva hver enkelt kan gjøre for å skape en bedre (arbeids-)hverdag for seg selv og andre gjør foredraget matnyttig og anvendelig. Avslutter med et sitat fra en av deltakerne: «Det var befriende å få en så levende og inspirerende person inn i stua/hjemmekontoret».

Monica Nessa

9. desember 2020

Fylkesmannen i Rogaland

6

Påfyll i pandemiens tid! Takk Siri, dette var akkurat det vi trengte! Imponert av hvor godt det fungerte å ha foredraget på Teams, det mestret du ypperlig. Anbefales på det varmeste.

Katrin Gering

1. desember 2020

Wintershall DEA Norge AS

6

Siri er veldig flink til å begeistre folk – hun er bokstavelig talt en gledesspreder.
Selv om tema er litt innviklet, så formidler hun innholdet på en profesjonell og «lettfattet» måte. Siri setter søkelys på det menneskelige i arbeidslivet og fikk våre ledere til å lytte godt etter. Det som «er igjen» etter et av hennes foredrag er en ny tenkemåte, også når det gjelder utfordrende saker. Når man snakker om henne og hennes foredrag så er første reaksjon et smil. Vi kan absolutt anbefale Siri både for faglige møter og på mer sosiale sammenkomster (julebord o.l.).

Anne Malmin

18. februar 2020

Roxar / Emerson

6

Siri har hatt foredrag for alle våre ansatte i Stavanger. Det var et utrolig inspirerende foredrag om hvor viktig det er å etablere et inkluderende og åpent miljø på arbeidsplassen. Hun satt ord på de små tingene vi alle kan gjøre hver dag i møte med kollegaer for å skape trygge rammer og en kultur hvor vi respekterer hverandre og gjør hverandre gode. De ansatte var veldig fornøyd, og vi bruker gjerne Siri igjen!

Nicholas Kauffmann

12. februar 2020

Tidligere FAU medlem og Skolemiljøutvalg Madlavoll skole, nå FAU medlem på Lassa skole

6

Foredraget med Siri var helt fantastisk. Vi hadde et flott foredrag med henne på en skole i Stavanger sammen med alle foreldre på skolen. Ikke alle kom, men de som kom fikk seg en fin opplevelse av hvor lite som egentlig skal til i hverdagen for å gjøre en stor forskjell. Siri minner oss som foreldre om dette. Jeg var medlem i FAU og var en av de som ville ha Siri inn til skolens ledelse og team i tillegg til foreldre. Dette burde vært obligatorisk på alle norske skoler og for alle foreldre minst 1 gang i året. Anbefaler Siri og hennes team på det sterkeste!

Ingunn Aase Hovelsrud

1. februar 2020

Jærmuseet avd. Vitenfabrikken

6

Siri har hatt foredrag hos oss på Vitenfabrikken og trukket full sal alle ganger. Temaene er viktige og menigsfylte. Her får du konkrete verktøy som kan overføres til arbeidsliv vel som på den private arena. Siri er en dyktig og ærlig formidler som på en engasjerende måte løfter frem gode samtaler og hva som må til for å skape et varmere samfunn. Bli inspirert til å gjøre en positiv forskjell for deg selv, sammen og for andre. Et klokt valg som du ikke vil angre på.

Kjartan Eide

29. januar 2020

Trivselsleder

6

120 lærere, inspektører og rektorer fikk høre en engasjert, interessant og personlig Siri Abrahamsen fortelle om hva som ligger i ordet GLEDING. Hun ga begrepet mening, og ved hjelp av gode og relevante eksempler viste hun hele salen hvordan man rett og slett kan bli et bedre menneske – enten man går i klasse 3b på barneskolen eller jobber som rektor på en ungdomsskole.

Anette Maltun Koefoed

28. januar 2020

Berg-Hansen

6

Siri er en inspirerende foredragsholder som raskt når publikum. Hun tør å snakke om det mange tenker – men ikke tør å si. Deriblant viktigheten av å heie hverandre frem og snakke positivt om hverandre. Siri fungerer i mange sammenhenger på alt fra å sette stemningen på et frokostmøte, fagmøte eller kickoff. Deltakerne var veldig fornøyd etter foredraget – og vi kommer garantert til å bruke henne igjen!

Javad Mushtaq

28. januar 2020

MAK

6

Siri var invitert til å holde en workshop rundt ledelse og empati hos MAK for en tid tilbake. Siri fremstår som ekstremt kompetent, empatisk, innsiktsfull og fikk deltakerne til å reflektere dypt over sine valg som fremtidens ledere. Siri presenterer perspektiver som vi har behov for og jeg anbefaler henne sterkt!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS