Siri Abrahamsen

Forfatter, skaper av "Gleding"-konseptet

Fra 35.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Siri Abrahamsen

Siri Abrahamsen er en av Norges beste foredragsholdere innen tematikken mellommenneskelige relasjoner og hvordan vi skaper en god kultur for tilhørighet og gode resultater. Hvilke verdier drives vi av, hvilke holdninger begrenser oss, hva skaper motivasjon, hva gir gode samtaler, hvordan vi kan bli modigere oss i mellom og hvordan vi kan gjøre mer av det vi vet er smart? Siri stiller spørsmål ved de sannhetene vi tar for gitt. Og hun utfordrer til handling! Gjennom å gjøre store ord og visjoner om til hverdagslig praksis, skaper Siri engasjement og ønske om å gjøre en positiv forskjell. Hun bruker egne historier og anerkjent forskning som grunnlag for sine foredrag. Engasjementet til Siri smitter og du vil sitte igjen med konkrete tips og verktøy til hvordan du kan skape mer gleding, bedre stemning og modige relasjoner. Siri har skrevet fire bøker: «Historien om deg», «Gleding», «Feiling» og «Undring i følelsesuniverset» og er damen bak konseptet Gleding™.

Foredrag med Siri Abrahamsen

Gleding - det motsatte av mobbing!

Hva er mulig om flere fokuserer på det vi ønsker mer av? Hva er GLEDING og hvorfor er det viktig? Det handler om verdier, menneskesyn og holdninger, dem og oss, vi og hvem, noen og ingen. Hvorfor gjør vi ikke mer av det vi vet er bra? Jeg undrer meg over det med mange nære historier fra hverdagen mikset med solid forskning på feltet. Hva skal til for at vi bygger et mer robust fellesskap, der alle er med? Foredraget inneholder konkrete tips og triks for videre implementering for små og store.

Hvordan gjøre hverandre gode?

De fleste bedrifter har mange fine ord på veggen og i dokumentene. Hva disse ordene vil si i praksis er sjeldnere å se. Hva er viktig for deg på jobb og folkene rundt deg? Hvordan gjør vi hverandre gode? Dette foredraget bygges på "respekt, anerkjennelse, kjærlighet og omsorg og sånn" - og det tar bevisstgjøringen over i handling. Hvis folkene på jobb har det bra - vet vi at det viser igjen i resultatene!

Oppvåkningen - hva betyr det å leve mye i hverdagen?

Mange gleder seg til helg, ferie og pensjonslivet i Spania - i dette foredraget setter Siri livet i perspektiv, hun engasjerer med sine skråblikk på hverdagen og oppmuntrer til å leve mer. Hva hun legger i det og hvordan det er mulig - blir garantert ubehagelig og verdt det!

Ledelse - fra fine ord til modige handlinger

Talerlisten mener

Et foredrag med Siri Abrahamsen er en studie i ekte engasjement. Hennes inderlige ønske om å skape en bedre hverdag for folk gjennom gleding - det motsatte av mobbing - skinner tydelig gjennom. Foredraget har personlige historier, refleksjoner og konkrete råd og passer for bedrifter, skoler og virksomheter som ønsker et varmere og mer inkluderende miljø.

Siri Abrahamsen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS