Siri Abrahamsen

Inspirerer om arbeidsglede, inkludering, relasjoner

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Siri Abrahamsen

Siri er en fasiltator og foredragsholder som siden 2010 har jobbet med ulike og forskjellige team og organisasjoner. Hun har to bacholor-grader, en innen interkulturell kommunikasjon og en i ledelse.

Siri Abrahamsen snakker om såkalte «soft skills» – bare at Siri kaller det «Human skills for brave people»! Å forstå seg selv og andre – krever vilje og trening. Siri snakker om relasjoner, kulturbygging og arbeidsglede, og er en av Norges beste foredragsholdere. Hun er en erfaren og inspirerende foredragsholder som virkelig engasjerer og berører, noe som gjorde at hun var nominert til Årets taler i 2021 og 2022.

Hun bruker humor og alvor på en måte som gjør at publikum kjenner seg igjen og føler seg sett. Siris foredrag gir økt innsikt i hvordan vi kan skape bedre dager sammen. Siri viser hvordan møtene oss imellom påvirker resultater, og hvorfor disse møtene spiller en stadig viktigere rolle i en tid med stress, støy og skjermer. Hun møter sitt publikum med en helt spesiell energi og tilstedeværelse. Siri er kunnskapsrik, morsom, varm og genuin – og veldig konkret i sine anbefalinger.

Hun har et unikt engasjement for å gjøre hverdagene bedre for alle – hun har bygget opp konseptet Gleding fra scratch, hun har 15 års fartstid innen å jobbe med ledelse og mennesker. Mental trening og målsetting begynte hun med som 12 åring. Siri stiller med gode verktøy for indre bærekraft, mentale muskler, økt empati og livskvalitet. 

Siri er et godt valg hvis du vil ha en foredragsholder som både får frem latter og tårer og som også gir gode konkrete eksempler og tips til å gå fra fine ord til handling. Siri leverer også workshops og treningsøkter for økt empati og human skills. 

Premium
Inspirator
Humor
Hjemsted
Rogaland
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Siri Abrahamsen

Hvordan skape mer energi, kreativitet, motivasjon og glede sammen?

- Psykologisk trygghet, hva er det, hvorfor er det viktig og hvordan kan vi få til dette på jobb? - Tilbakemeldingskultur på godt og vondt - Små justeringer som gir flere og bedre ideer og kreative løsninger - Glede som vitamin for økt nærvær, lojalitet og produktivitet - De små tingene som er med på å bygge tilhørighet og teamfølelse og forhindre ensomhet.

Hvordan skape en kultur for endring og ansvar for bærekraft

For å skape momentum og engasjement for bærekraft må vi få med fler! Det er ikke bare bærekraftsavdelingen eller bærekraftsansvarlig som skal gjøre jobben alene. Hvordan skape motivasjon og momentum for positiv endring? Det vil til og med være med på å gi dine ansatte større grad av mening! Sammenhengen mellom indre og ytre bærekraftsmål, om endring og ansvar. Det holder ikke med strategier om menneskene ikke mobiliserer for samarbeid. Hvordan få til nettopp får du svar på i dette foredraget.

Fra ord til handling, praktisk kulturbygging - hva, hvorfor, hvordan?

De fleste bedrifter har mange fine ord på veggene. Hva disse ordene vil si i praksis er sjeldnere å se. Hva er viktig for deg på jobb og folkene rundt deg? Hvordan gjør vi hverandre gode? Dette foredraget bygges på "respekt, anerkjennelse, kjærlighet og omsorg og sånn" - og det tar bevisstgjøringen over i handling. Hvis folkene på jobb har det bra - vet vi at det viser igjen i resultatene! - Hvordan lage en kultur der vi hjelper hverandre? - Hvordan anerkjenner vi ulikt? - Hva skaper trygghet?

Gleding - Små handlinger, store forskjeller

Det vi fokuserer på får vi mer av. Trenger vi mobbekurs og er egentlig en nullvisjon mot mobbing en nyttig visjon?  Hvordan kan vi skape gode dager som bygger helse, tilhørighet og livskvalitet?  Hvordan kan vi bygge et solid og robust oppvekstmiljø som også gir stor samfunnsøkonomisk gevinst?  finnes det egentlig en eksamen det går an å ta i empati og medmenneskelighet?  Hvordan ta vare på seg selv, når man må romme mange andres følelser, behov og historier? Hvordan kan vi tenke større - med å involvere lokalsamfunn og “landsbyen” rundt systemene vi har? Hvordan jobbe på lag barn, foresatte og de som jobber med barn? Dette er spørsmål Siri utforsker i dette foredraget, hun kommer også med konkrete tips fra “best practise” eksempler. Hun fletter sammen forskning, erfaring, historier og ambisjoner - til et forfriskende foredrag som vil gi dere nye perspektiver, tips og håp for en bedre fremtid.  Hvordan bygger vi et solid miljø oss voksne i mellom - for å kunne tilrettelegge best mulig for den oppvoksende generasjon. Hva ser vi etter, hva verdsetter vi, hva glemmer vi? I dette foredraget deler Siri om Gleding-reisen og effektene så langt, om sin egen barndom med utenforskap, om ulikheter innenfor systemene som gjør oss sårbare. Om håp, glede og selvfølgelig - de små handlingene, som gjør en stor forskjell.  Et foredrag som passer alle som jobber med eller er interessert i oppvekst og samfunnsutvikling, politikere, kommunal-ledere, PPT, helse og omsorg, skoler og barnehager.  Siri Abrahamsen skapte Gleding-konseptet i 2016, etter en samtale med sønnene sine året før, der hun spurte; “Hva er det motsatte av mobbing?” Svaret ble Gleding fra en av sønnene og etter det har hun skrevet tre bestselgende barnebøker. Boken “Foreldre for livet”, Gleding til verden og Små gleder for de minste. Hun har solgt ca 50 000 bøker, holdt foredrag for små og store i alle fylker i dette landet. Gleding har utviklet seg til å bli et univers for folkehelse, livsglede og robuste oppvekstmiljø.

Forstå deg selv, forstå andre

Hvordan kommunisere bedre sammen? Hvordan unngå misforståelser og forstå hverandre bedre? Jo mer vi lærer om oss selv, hvorfor vi gjør som vi gjør - jo lettere er det å jobbe med mangfold og mennesker som er ulike oss selv. Bli bevisst dine automatiske mønster og se hvor lite som skal til for å bygge sterkere lagfølelse og tilhørighet.

Talerlisten mener

Siri Abrahamsen er en proff og engasjerende foredragsholder med et viktig budskap. Hun snakker om hvordan vi har det med hverandre på jobben og utfordrer salen til å vise sterkere med handling at vi bryr oss om hverandre. Hun har en sterk tilstedeværelse og hennes historier og eksempler berører umiddelbart. En av Norges beste formidlere.

Podcast: Talertid

2024 © Talerlisten AS