Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Siri Børsum

Leder i Huawei, tidligere leder i Google Norge

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Siri Børsum

Siri Børsum er en populær foredragsholder innen temaer som digitalisering, digital markesføring, transformasjon og innovasjon. Siri er Global VP Eco-development & Partnership i Huawei. Hun er tidligere leder for digital transformasjon i Google Norge, der hun hoppet av etter 12 år.  I 10 år var hun salgsdirektør, og i 3 måneder var hun Google Evangelist i Silicon Valley. De to siste årene var hun leder for digital transformasjon med en visjon om å eskalere digitaliseringen i Norge. Siri Børsum har også 20 års erfaring fra medieindustrien innen salg og ledelse og fra ulike styreverv. Siri har et sterkt og lidenskapelig forhold til digitalisering, organisasjonskultur, innovasjon og mulighetene teknologi gir og hvordan det kan forbedre både kundereisen og ikke minst resultatene. Siri Børsum har holdt en rekke inspirerende foredrag på ulike scener i Norge. Et foredrag med Siri Børsum er oppdatert, engasjerende og fylt med nyttig og anvendbar kunnskap.

Foredrag med Siri Børsum

Forbrukeren har endret seg - hva er din strategi ?

I løpet av de siste 20 årene har søkemotoren bidratt til å bringe mer av verdens informasjon online og gjøre den tilgjengelig for oss. I dette foredraget ser Siri på hvilke endringer som skjer hos forbrukerne og hva det betyr for dem som ønsker at de skal kjøpe varene eller tjenestene de har å tilby.

Kultur og innovasjon hånd i hånd - hvordan får Google det til?

Fra begynnelsen har Google sin visjon vært å organisere all verdens informasjon og gjøre den universelt tilgjengelig og så brukervennlig som mulig. I dag 21 år senere har Google et produktspekter på 8 tjenester som alle har over 1 milliard brukere. Hvordan får de til dette? Google har flere prinsipper for innovasjon. I dette foredraget forteller Siri hvilke prinsipper dette er, forteller historier og eksempler fra sin tid i Google.

Konferansier

Siri har også god erfaring som konferansier, spesielt fra Google sine kunde arrangement både i Norge, EMEA og Silicon Valley, men også fra eksterne konferanser primært i Norge.

Fra søk til Google assistenten

Alexa, Siri eller Google assistenten - det investeres milliarder av dollar i stemmestyrte assistenter. For de store techaktørene handler om å vinne en plass i hjertet og hjemmet til forbrukerene….. det å få lov til å hjelpe dem i hverdagen - ikke om antall solgte høytalere eller smartskjermer. I dette foredraget gir Siri en innsikt i hvorfor digitale assistenter er i vinden, hvordan vi har kommet dit og hva Google assistenten kan hjelpe oss med og litt om hva vi kan vente oss av den fremover.

Hva lærte du egentlig av å jobbe 3 mnd i Silicon Valley?

Siri var en av de første fra Google EMEA som fikk muligheten til å jobbe på Google Partner Center på The "Mothership" i Silicon Valley som Google Evangelist. Der hadde hun gleden av å møte Google sine viktigste partnere, næringslivsledere og samarbeidspartnere fra hele verden. Hun deler sine personlige historier om hvordan hun kom dit, hvordan Silicon Valley funker og erfaringene hun tok med seg hjem.

Siri Børsum har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS