Siv Harstad

Siv Harstad

Eventyrer, Fjellklatrer, TEDx foredragsholder

Fra kr. 30.000,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Siv Harstad

TEDx Speaker, Eventyrer, 1ste Norske kvinne til å bestige Mt. Everest fra Nepal siden. 4de Norske kvinne og 10. Nordmann til å bestige alle 7 summits – noe bare 450 mennesker i verden har gjort. Bakgrunn fra næringslivet: tidligere Leder, HR Sjef, Management- og IT- Konsulent med erfaring fra ledergrupper og store endringsprosesser i store kjente selskaper. Oppvokst i en Entrepreneur familie, på et småbruk i Batnfjorden på Nordmøre, det å ta i et tak og være løsningsorientert kom med morsmelken. Holdningen «du kan få til alt du vil, om du er villig til å jobbe for det» fikk jeg fra rollemodeller flere generasjoner bakover. Aller viktigst i dag: Jeg brenner for å inspirere andre til å sette seg tøffe mål, lage en plan og jobbe målrettet for å oppnå et mål som før virket umulig – samt å forstå hvor viktig hvordan vi tenker er. Foredragene kan tilpasses og hennes forretningsbakgrunn gjør at hun lett oppfatter hva bedriften er ute etter. Siv tar også på seg workshops – pris diskuteres.

Foredrag med Siv Harstad

Til toppen Everest og blind ned igjen

Noen ganger står utfordringene i kø, som da jeg skulle bestige Mt. Everest. Fysisk utbrent, overlevde så vidt Nepals største jordskjelv på 80 år også mistet jeg synet på toppen av Mt. Everest… Kunne du klatret ned fra toppen av verdens høyeste fjell uten å se? – alt kommer ned til holdninger og tenkemåte, dette er universelt for alle områder av livet og business.

Livet er ikke for pyser

Om å ta tøffe valg når livet gir utfordringer, å stå i det og holde motivasjonen oppe for å nå målet når ting ikke går som planlagt.

Siv Harstad har 1 vurdering

Bjørn Ove Caspersen

7. juni 2018

Sykehusinnkjøp HF

6

Det var veldig bra og spennende å høre om Sivs opplevelser. I tillegg klarte hun å formidle et budskap som var relatert til oss som oppdragsgiver. Dette satte hun sammen med erfaringene fra ekspedisjoner og fra perioden fra det profesjonelle «business livet».

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS