Talerlisten
Siv Harstad

Siv Harstad

Eventyrer, coach, fjellklatrer og foredragsholder

Pris / 45 min

NOK 30.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Siv Harstad er eventyreren som overlevde Nepals store jordskjelv og er første norske kvinne til å bestige Mount Everest fra sydsiden – hun klatret blind ned fra toppen til Camp 4. Siv er kjent for sitt ubegrensede mot, entusiasme og evne til å endre utfordringer til prestasjoner. Hun har «vært der» selv og vet hva som kreves, gjennomgått karriereendringer og å endre livet fra utbrenthet og kaos til eventyr og tilfredshet. Siv har jobbet internasjonalt med mange ledende Fortune 500-selskaper, hatt større lederroller og er sertifisert NLP Coach. Hun hjelper mennesker å endre utfordringer til prestasjoner med sin inspirerende og autentiske ledelsesmetode og tenkemåte og tar med folk på spennende eventyr til Kilimanjaro og Nepal. Foredragene kan tilpasses og hennes forretningsbakgrunn gjør at hun lett oppfatter hva bedriften er ute etter. Siv tar også på seg workshops – pris diskuteres.

Foredrag

Tenkemåten for å nå toppen av Everest – når utfordringene står i kø

Noen ganger står utfordringene i kø, som de gjorde for meg da jeg skulle bestige Mt. Everest. Fysisk utbrent, overlevde så vidt Nepals største jordskjelv på 80 år, dro tilbake uten teamet og mistet synet på toppen av Mt. Everest… Kunne du klatret ned fra toppen av verdens høyeste fjell uten å se? – alt kommer ned til holdninger og tenkemåte, dette er universelt for alle områder av livet og business.

Livet er ikke for pyser

Om å ta tøffe valg når livet gir utfordringer, å stå i det og holde motivasjonen oppe for å nå målet når ting ikke går som planlagt.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS