Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Solfrid Flateby

Årets kvinnelige foredragsholder 2019

Fra 39.000,- per foredrag

Fra 55.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Solfrid Flateby

Solfrid Flateby ble kåret til Årets kvinnelige taler av Talerlisten i 2019 og var beste kvinnelige foredragsholder i 2018. Hun har bred erfaring fra lederroller og arbeid med arbeidsmiljø og -kultur, har mye energi, og bruker alltid humor når hun formidler faglige budskap. Hun er også god til å involvere salen. Budskapene hennes treffer, og publikum føler seg sett og hørt.  Solfrid (47) har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche). Hun har bred erfaring fra både HR- og kommunikasjonsfaget, har jobbet i både offentlig og privat sektor, og er kjent for glødende engasjement, en annerledes karrierevei og for sitt sterke samfunnsengasjement. Hun har bygget opp lederskoler, verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år. Solfrid har mottatt flere priser for arbeidet sitt med med ledelse, kommunikasjon og utvikling.

Foredrag med Solfrid Flateby

«6,5 tips til den beste utgaven av meg» (INSPIRASJON og ARBEIDSMILJØ)

Det stilles stadig større krav til arbeidstakere og -givere i en rask verden, og hvor individualisme, høyt arbeidspress og stress preger livene våre, og omstillinger er blitt en del av hverdagen. Veiene til å ha det bra og gjøre det bra kan være flere, men Solfrid Flateby har troen på ansvarliggjøring, mot, verdibasert arbeid - og at vi «er den beste utgaven av oss selv». Foredraget handler hvordan ta ansvar for eget arbeidmiljø - for å ha det bra og gjøre det bra!

«6,5 tips til den beste lederutgaven av meg» (INSPIRASJON og LEDELSE)

Å bygge et godt arbeidsmiljø er det viktigste en leder kan gjøre, ifølge ManPowerGroups siste Work Life-undersøkelse. Men hvordan gjør vi egentlig dette? Mange foredrag inneholder de vitenskapelige fakta om hva ledelse er, og hva som kjennetegner «den gode leder», men Flateby legger i tillegg til dette vekt på hvordan vi gjør dette. Hun gir konkrete råd som kan gjelde for ledere for alle aldersgrupper, men kan også vise hva forskjellen er på hva som kjennetegner en god leder hos den yngste generasjonen.

”Hvorfor skal vi det? Det går da ganske bra?” (ENDRINGER)

Før var endringsledelse enklere; prosjektet gikk over lang tid, fra A til Å. I en moderne, rask verden kommer endringene kjappere. Vi må snu oss mye hurtigere, og når man har kommet et stykke på veien i endringsprosessen, er plutselig forutsetningene endret. Det kreves andre mål, og midt oppi dette står ofte trygg- hetssøkende ledere og medarbeidere som synes endringer «gjør litt vondt». Flateby gir kunnskap om hva / hvorfor - og konkrete råd og tips til hvordan forholde seg bedre til endringer

"Når selv sjefen sliter..." (DIGITALISERING)

Digitalisering. Endring. Hyppige jobbskifter. Ledelse har ikke blitt enklere de siste årene, hvor teknologien utvikler seg i et hurtig tempo, og det er stadig større og bredere fokus for ledere. Nye ting alle må forholde seg til. Hva betyr dette for måten vi leder på, og hvordan skal man lede godt i «den nye hverdagen»? Flateby gir konkrete lederråd til hva / hvordan /hvorfor.

Med kunden som øverste sjef! (SALG OG SERVICE)

Den digitale hverdagen påvirker også kravene til oss mht salg og service: Kunder i dag har høye krav og forventninger, og de er mindre lojale enn tidligere. Vi må tilpasse oss kundenes behov i større grad enn tidligere, og vi får færre sjanser til å «imponere kundene». Foredraget «med kunden som øverste sjef» handler om kundenes forventninger, vår salgs- og servicekultur, samt konkrete tips til å øke servicegraden i egen organisasjon.

Kurs med Solfrid Flateby

VERDIBASERT / TILLITSBASERT LEDELSE | Hva er det og hvordan gjør vi det?

Der ledelsen bare planlegger på bakgrunn av effektivitet og profitt, fungerer sjeldent optimalt. I moderne ledelse involverer man i steder ansatte, og utnytter deres kreativitet og kompetanse i alle ledd i virksomheten - gjennom tillit. Moderne ledelse har oftest større fokus på verdier; selskap og ledere som baserer sitt arbeid, sin motivasjon, tro og adferd på gode prinsipper og verdier. Verdibasert ledelse har ikke kun noe med myke verdier å gjøre, men med hva som får mennesker til å agere.

VERDIDUK | Når du vil aktivisere og engasjere de ansatte i kultur og arbeidsmiljø

Solfrid Flateby har utviklet et verktøy hun kaller «verdiduk», og har utviklet skreddersydde duker for flere enn 20 selskap. Verktøyet er nærmest laget som et «spill», hvor alle deltar, og det skaper god refleksjon, gode diskusjoner, vurderinger av dilemmaer i eget arbeidsmiljø - og gode innspill fra medarbeiderne. Ingen blir «sekretærer» eller utenfor i gruppeoppgaven, og duken passer godt for arbeid med kultur, arbeidsmiljø, salg, ledelse eller holdningsarbeid (skreddersys, min. 2 t).

Presentasjonsteknikk | Kurs og trening i å presentere mer profesjonelt, effektivt og engasjerende!

INNHOLD: Mål / planlegging / struktur, virkemidler og strategi, førsteinntrykk, lede publikum, engasjement og inspirasjon, verbal og ikke-verbal kommunikasjon (stemme / kroppsspråk), budskap og bruk av manus, trening / øvelse / tilbakemeldinger. Målet er å bli bedre til å engasjere og fremme eget budskap ut fra eget nivå og personlig stil. Flateby har hatt flere hundre deltakere på kurs i presentasjonsteknikk med strålende tilbakemeldinger.

Talerlisten mener

Solfrid Flateby er en av Norges beste og mest engasjerende foredragsholdere. En av hennes styrker er en sterk tilstedeværelse. Hun har mye energi og bruker alltid humor når hun formidler faglige budskap. Hun er også god til å involvere salen. Det gjør at budskapene hennes treffer bedre, og at publikum føler seg sett og hørt.

Solfrid Flateby har 123 vurderinger

Selin Haxha

20. desember 2019

MyNewsDesk

6

Solfrid Flateby har en helt unik evne til å engasjere og formidle kunnskap! Hun er faglig sterk og deler nyttige erfaringer. Solfrid sine praktiske tips til hvordan man best møter utfordringer innenfor både salg og personlig utvikling, har gitt oss stort utbytte. Solfrid skaper en fantastisk stemning og er rett og slett best i klassen! Anbefales på det varmeste!

Gard-Are Haaland-Nilsen

20. desember 2019

Fjordkraft

6

Flateby tar alltid rommet med storm! Jeg har vært med på mange kurs, møter og workshop med Solfrid – og hun kan sine fag!
Hun får alle til å følge med og lytte godt til budskapene hennes. Hun er bestemt, har bein i nesen, og setter seg i respekt – samtidig som hun er et fyrverkeri 🤩

Tommy Hoff Ødegård

19. desember 2019

Personalhuset

6

Metodikken Flateby har laget sikrer god involvering og eierskap i HELE organisasjonen, og gir gode samtaler og diskusjoner. Vi er blitt veldig glade i prosessene Solfrid Flateby har gjennomført og gitt oss gjennom de ulike skreddersydde dukene; de har hver for seg gitt veldig gode øvelser for oss.

Nina Strøm Madsen

14. desember 2019

Plan- og Bygningsetaten, Oslo Kommune

6

Strålende og som et frisk pust; Solfrid formidler svært så interessant lærdom med humor, og på en måte som gjør hennes viktige tips for god kommunikasjon enkle å omsette til praksis.

Mariann Ødegård

13. desember 2019

NEO (Norsk Elektro Optik)

6

Vi bruker Solfrid Flateby som foredrags- og kursholder. Med høyt engasjement og sterk fagkunnskap formidler hun budskap på en måte som gir alle stort utbytte. Verktøyet «arbeidsduk / verdiduk» som hun skreddersyr for oppdragsgivere fungerte meget godt; Motiverende, samlende, enklere å få absolutt alle med i diskusjonene, og den gjør det mye enklere å jobbe konsentrert med vanskelige tema.

Kari Bakken

12. desember 2019

Fjordkraft

6

Vi har benyttet oss av Solfrid ved flere anledninger – alltid en innertier!

Per Magnus Johansen

12. desember 2019

MyNewsDesk

6

Har nettopp gjennomført et kurs i fem deler med Solfrid Flateby, som har vært langt over forventning. Med sitt engasjerende vesen klarer Solfrid å smitte engasjementet over til kursdeltakerne, noe som er viktig for ROI-en av slike kurs. Vi har hatt veldig godt utbytte av disse modulene, som har gitt oss flere verktøy i den berømte verktøykassen, og allerede begynt å gi oss resultater på bunnlinja!

Kirsti Trollsaas

11. desember 2019

Oslo Universitetssykehus

6

Solfrid Flateby briljerte med sitt foredrag om kommunikasjon under «Fag på fredag». Hun har et smittende engasjement, byr på seg selv og deler mesterlig av sin kunnskap og erfaringer. Solfrid har en unik evne til å inspirere og motivere oss alle til å bli bedre utgaver av oss selv. Ikke rart hun er en av Norges beste foredragsholdere.

Elisabeth Holmedahl

11. desember 2019

Interkommunalt Ressursteam Aurskog-Høland Kommune

6

Traff blink hos meg. Tusen takk for en solfylt og begeistrende økt 😊

Ina Takle Renskaug

10. desember 2019

Bydel St.Hanshaugen Helse og Omsorg

6

Arbeidsmiljøet og stemningen gikk virkelig opp mange hakk både under og etter Solfrid Flatebys foredrag. Vi har i tiden etter dette referert til mange av hennes utsagn, og Solfrid har skapt en sjargong som alle tørr bruke. I år som julegave får avdelingene en ordsky som vi laget sammen, teambilder og en stor plakat med de 6,5 tips Solfrid ga oss. Tusen takk.

Stig Eriksson

9. desember 2019

Kolonial

6

Solfrid har en fantastisk balanse mellom å være faglig sterk og smittsomt engasjerende. Hun treffer publikum mitt i hjertet enten det er på campinga eller slottet!

Lillian Fjeld

7. desember 2019

Din Overvekt

6

Vi har jobbet med Solfrid i flere sammenhenger. Solfrid leverer alltid på tid, og setter seg godt inn i bedriften. Hun er en stor inspirasjon som leverer gode kreative og innovative ideer og løsninger. Når vi bruker hennes forslag til løsninger får vi alltid direkte resultater og når oppsatte mål. Solfrid anbefales på det varmeste!

Heidi Kristiansen

6. desember 2019

iFokus AS

6

Det var en fryd å oppleve Solfrid med foredraget «Kommunikasjon som virker». Viktige poeng om hvordan vi gjennom kommunikasjon påvirker de rundt oss og oss selv. Nyttig å ta med seg både i jobbsammenheng og privat. Solfrid formidlet med innsikt, engasjement og humor. Anbefales på det sterkeste! Terningkast 6👌🏻

Kjetil Kokkim

5. desember 2019

Hurdal Kommune

6

Solfrid Flatby fanget min oppmerksomhet fra første minutt. Ved sitt engasjement, ærlighet og tilstedeværelse, fikk hun en kontakt med publikum jeg ikke har opplevd før. Solfrid byr på seg selv som er helt fantastisk, dette gjorde med gladere, litt klokere og ikke minst mye mer engasjert 😀. Mest engasjerende foredragsholder jeg har hørt på, takk skal du ha!

Cecilie Sverdrup

5. desember 2019

Nespresso

6

Jeg har hatt gleden av å delta på flere av dyktige Solfrids Flatebys kurs og foredrag siden slutten av 90-tallet, Hun har faglig sterk kompetanse, et imponerende engasjement og en troverdig autensitet i stadig oppdaterte og svært inspirerende, levende ekte og motiverende fremførelser.
Hennes foredrag er tydelige og krydret med en god porsjon humor og humør. Det inneholder reflekterte tankevekkere som man kan kjenne seg igjen i, kloke og praktiske tips, og er absolutt noe jeg kan anbefale for enhver. Du vil ikke angre.
Selv har jeg hatt god nytte av hennes solide kunnskap både i arbeidslivet, men også privat. Jeg gir Solfrid mine varmeste anbefalinger.

Farahnaz Habibzadeh

28. november 2019

Oslo Voksenopplæring Helsfyr

6

Et fantastisk foredrag: Vi lærte mye, og samtidig var det gøy å høre på Flateby.
Alle som var på seminaret snakket om det i etterkant.

Ingunn Marie Eide

27. november 2019

Kuben yrkesarena

6

Solfrid Flateby tok Kuben med storm i dag (1,5 time). Forsamlingen både skrattet og humret, og kontakten mellom foredragsholder og publikum var følbar. Hvordan har vi det og hvordan tar vi det, og hva gjør dette med oss som kolleger? Har vi tenkt over hvordan vår egen adferd virker på andre, hvordan bare et smil og et hei virker positivt og miljøskapende? Ja, sier nok alle, – men GJØR vi det? Personlig likte jeg best spørsmålet: Hva gjør vi for å få folk til å føle seg verdifulle? Inkluderer vi? Skaper vi samhold? Gir vi konstruktive tilbakemeldinger? Lytter vi? Deler vi kunnskap? Dette er stikkord fra dagens publikum i Sentralen, Kuben yrkesarenas største auditorium, på hva de opplever som motiverende adferd. Publikum kom fra over 15 ulike Osloskoler.

Engasjerende om motivasjon og hvordan være den beste utgaven av meg selv!

Randi Elvestuen

22. november 2019

Statens Vegvesen

6

Vi var veldig fornøyde, Solfrid er en helt fantastisk dame! Vi har kun fått positive tilbakemeldinger, vi er helt overveldet. Det var veldig, veldig bra! Beste vi har hørt, veldig morsomt, helt strålende.

Johnny Stava

10. november 2019

Tveit Regnskap AS

6

Solfrid skapte en magisk stemning med en fantastisk innlevelse. Vi var kjempefornøyde. Vi skal henge opp tipsene hennes ute i avdelingene våre!

Lars Rindvoll

8. november 2019

Fjordkraft Bedrift

6

Et VELDIG bra kurs i presentasjonsteknikk, og mange nyttige tips og råd som jeg kan ta med meg videre!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS