Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Solfrid Flateby

Årets kvinnelige foredragsholder 2019

Fra 39.000,- per foredrag

Fra 55.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Solfrid Flateby

Solfrid Flateby ble kåret til Årets kvinnelige taler av Talerlisten i 2019 og var beste kvinnelige foredragsholder i 2018. Hun har bred erfaring fra lederroller og arbeid med arbeidsmiljø og -kultur, har mye energi, og bruker alltid humor når hun formidler faglige budskap. Hun er også god til å involvere salen. Budskapene hennes treffer, og publikum føler seg sett og hørt.  Solfrid (47) har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche). Hun har bred erfaring fra både HR- og kommunikasjonsfaget, har jobbet i både offentlig og privat sektor, og er kjent for glødende engasjement, en annerledes karrierevei og for sitt sterke samfunnsengasjement. Hun har bygget opp lederskoler, verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år. Solfrid har mottatt flere priser for arbeidet sitt med med ledelse, kommunikasjon og utvikling.

Foredrag med Solfrid Flateby

«6,5 tips til den beste utgaven av meg» (INSPIRASJON og ARBEIDSMILJØ)

Det stilles stadig større krav til arbeidstakere og -givere i en rask verden, og hvor individualisme, høyt arbeidspress og stress preger livene våre, og omstillinger er blitt en del av hverdagen. Veiene til å ha det bra og gjøre det bra kan være flere, men Solfrid Flateby har troen på ansvarliggjøring, mot, verdibasert arbeid - og at vi «er den beste utgaven av oss selv». Foredraget handler hvordan ta ansvar for eget arbeidmiljø - for å ha det bra og gjøre det bra!

«6,5 tips til den beste lederutgaven av meg» (INSPIRASJON og LEDELSE)

Å bygge et godt arbeidsmiljø er det viktigste en leder kan gjøre, ifølge ManPowerGroups siste Work Life-undersøkelse. Men hvordan gjør vi egentlig dette? Mange foredrag inneholder de vitenskapelige fakta om hva ledelse er, og hva som kjennetegner «den gode leder», men Flateby legger i tillegg til dette vekt på hvordan vi gjør dette. Hun gir konkrete råd som kan gjelde for ledere for alle aldersgrupper, men kan også vise hva forskjellen er på hva som kjennetegner en god leder hos den yngste generasjonen.

”Hvorfor skal vi det? Det går da ganske bra?” (ENDRINGER)

Før var endringsledelse enklere; prosjektet gikk over lang tid, fra A til Å. I en moderne, rask verden kommer endringene kjappere. Vi må snu oss mye hurtigere, og når man har kommet et stykke på veien i endringsprosessen, er plutselig forutsetningene endret. Det kreves andre mål, og midt oppi dette står ofte trygg- hetssøkende ledere og medarbeidere som synes endringer «gjør litt vondt». Flateby gir kunnskap om hva / hvorfor - og konkrete råd og tips til hvordan forholde seg bedre til endringer

"Når selv sjefen sliter..." (DIGITALISERING)

Digitalisering. Endring. Hyppige jobbskifter. Ledelse har ikke blitt enklere de siste årene, hvor teknologien utvikler seg i et hurtig tempo, og det er stadig større og bredere fokus for ledere. Nye ting alle må forholde seg til. Hva betyr dette for måten vi leder på, og hvordan skal man lede godt i «den nye hverdagen»? Flateby gir konkrete lederråd til hva / hvordan /hvorfor.

Med kunden som øverste sjef! (SALG OG SERVICE)

Den digitale hverdagen påvirker også kravene til oss mht salg og service: Kunder i dag har høye krav og forventninger, og de er mindre lojale enn tidligere. Vi må tilpasse oss kundenes behov i større grad enn tidligere, og vi får færre sjanser til å «imponere kundene». Foredraget «med kunden som øverste sjef» handler om kundenes forventninger, vår salgs- og servicekultur, samt konkrete tips til å øke servicegraden i egen organisasjon.

Kurs med Solfrid Flateby

VERDIBASERT / TILLITSBASERT LEDELSE | Hva er det og hvordan gjør vi det?

Der ledelsen bare planlegger på bakgrunn av effektivitet og profitt, fungerer sjeldent optimalt. I moderne ledelse involverer man i steder ansatte, og utnytter deres kreativitet og kompetanse i alle ledd i virksomheten - gjennom tillit. Moderne ledelse har oftest større fokus på verdier; selskap og ledere som baserer sitt arbeid, sin motivasjon, tro og adferd på gode prinsipper og verdier. Verdibasert ledelse har ikke kun noe med myke verdier å gjøre, men med hva som får mennesker til å agere.

VERDIDUK | Når du vil aktivisere og engasjere de ansatte i kultur og arbeidsmiljø

Solfrid Flateby har utviklet et verktøy hun kaller «verdiduk», og har utviklet skreddersydde duker for flere enn 20 selskap. Verktøyet er nærmest laget som et «spill», hvor alle deltar, og det skaper god refleksjon, gode diskusjoner, vurderinger av dilemmaer i eget arbeidsmiljø - og gode innspill fra medarbeiderne. Ingen blir «sekretærer» eller utenfor i gruppeoppgaven, og duken passer godt for arbeid med kultur, arbeidsmiljø, salg, ledelse eller holdningsarbeid (skreddersys, min. 2 t).

Presentasjonsteknikk | Kurs og trening i å presentere mer profesjonelt, effektivt og engasjerende!

INNHOLD: Mål / planlegging / struktur, virkemidler og strategi, førsteinntrykk, lede publikum, engasjement og inspirasjon, verbal og ikke-verbal kommunikasjon (stemme / kroppsspråk), budskap og bruk av manus, trening / øvelse / tilbakemeldinger. Målet er å bli bedre til å engasjere og fremme eget budskap ut fra eget nivå og personlig stil. Flateby har hatt flere hundre deltakere på kurs i presentasjonsteknikk med strålende tilbakemeldinger.

Talerlisten mener

Solfrid Flateby er en av Norges beste og mest engasjerende foredragsholdere. En av hennes styrker er en sterk tilstedeværelse. Hun har mye energi og bruker alltid humor når hun formidler faglige budskap. Hun er også god til å involvere salen. Det gjør at budskapene hennes treffer bedre, og at publikum føler seg sett og hørt.

Solfrid Flateby har 122 vurderinger

Mari Børte Carstens

9. mars 2020

Møller

6

Solfrid Flateby er et fyrverkeri av en foredragsholder. Hun skaper god energi og jeg opplevde henne som faglig sterk, ærlig og ekstrem dyktig på kommunikasjon. Hun sier det som det er – og det er helt nydelig!

Ingvild Kolstad Dimmen

4. mars 2020

Fjordkraft

6

Vi har brukt Solfrid Flateby til både workshops og kurs, og det gir veldig godt påfyll. I workshopene som handler om team og arbeidsmiljø, og gjerne der det har vært utfordringer, får Flateby oss til å senke terskelen for å snakke fra hjertet. Det er knallbra. Kursene er konkrete og veldig nyttige, Solfrid selv er herlig sjarmerende – og hun har så mye erfaring som hun deler raust. Anbefales!

Kristine Westby

2. mars 2020

Hepro AS / Krabat

6

Inspirerende foredrag. Virkelig GØY og LÆRERIKT. Hørte foredraget «6,5 tips til å rekruttere og beholde de beste»; om omdømme, employer branding og arbeidsmiljø som konkurransefortrinn.

Johanne Mosti Borøy

2. mars 2020

Jobbnorge

6

Et fantastisk foredrag på Rekrutteringskonferansen vår.
Det var helt magisk! Vi var veldig fornøyde.

Arne Habbestad

12. februar 2020

Fjordkraft

6

Kurs i presentasjonsteknikk med Solfrid var en lærerik opplevelse. Svært praktisk tilnærming, hvor alle deltakerne fikk være aktive store deler av kurset. Slik lærte vi mye også av hverandre. Teorien kom i passende mengder, var tett knyttet opp mot de praktiske oppgavene, og føltes nyttig. Ikke minst er det ekstra gøy å lære når kursholderen er blid og engasjert – det smitter over. Jeg sitter igjen med et tydelig bilde av mine forbedringsområder, men også mine styrker. Kan absolutt anbefales!

Marius Myhre

7. februar 2020

CEO, Widerøe Ground Handling

6

Flateby leverte et strålende bidrag til vår samling. I tillegg til betydelig kompetanse og erfaringer som gir troverdighet, er hun er en rå formidler, og salen følte akkurat passe på en liten klump i magen knyttet til eget lederskap – men med en smil om munnen – helt perfekt!

Tone-Christine Vik Nilsen

6. februar 2020

Nilsen Event AS

6

Vi har brukt Solfrid Flateby som foredragsholder på flere kick off og arrangementer. Våre kunder er veldig fornøyd! Vi gleder oss til neste anledning.

Jill Andersen

5. februar 2020

Fjordkraft

6

To flotte og lærerike dager; både avdelingsworkshop og kurs i presentasjonsteknikk.Det har vært mye inspirasjon, wake-up calls 😊, og muligheter til forbedringer – både personlig og kollektivt. Veldig bra! 😊

Thale Kuvås Solberg

29. januar 2020

Powel

6

Innlegget til Flateby for 400 ansatte hos oss var storveis og spot on. Veldig bra!!

Erik Bakke

27. januar 2020

Aurskog-Høland Kommune

6

Solfrid kan varmt anbefales som foredragsholder og konferansier. Hennes unike evne til å nå inn til og engasjere publikum på må oppleves. Med et brennende engasjement, profesjonalitet og humor inspirerer Solfrid publikum.

Unn Strand Engen

23. januar 2020

MASKE

6

Solfrids innlegg på vår årlige Maske kick off var «outstanding». Vi ble «blåst» bakover i stolene av et energisk, direkte, inspirerende, tankevekkende smell: Solfrid! Tusen takk!

Bodil Espeland

22. januar 2020

PlanB

6

Jeg har deltatt på flere ledersamlinger med Solfrid Flateby. Jeg opplever at hun evner å sette agenda og samtidig justere kunnskap og metodikk til oppgaver og utfordringer i vår hverdag. Det gjør teorien praktisnær og anvendelig, og læringskurven blir bratt. Og så lager hun en varm og humørfylt stemning rundt veiledningen, som skaper positiv energi i arbeidet ut i organisasjonen.

Ilhana Hadzic

16. januar 2020

MND

6

Solfrid har en evne til å formidle på en måte man sjelden møter på. Hun er engasjerende, sprudlende og morsom. Men samtidig saklig, klok, direkte og gir deg virkelig en tankevekker. Jeg er sikker på at hun kan motivere og inspirere absolutt alle!

Anna Holshagen

14. januar 2020

MyNewsDesk

6

Solfrid formidler fag og kunnskap med en god dose humor og med et gripende engasjement. Workshops med Solfrid har vært månedens høydepunkt og vi ønsket oss mer etter hver økt. En herlig sammensetning av faglig tyngde og gode praktiske oppgaver og eksempler formidlet på en lettbeint måte. Takk for hjelpen, Solfrid!

Abib Moh

11. januar 2020

Eiendomsmegler1

6

Flateby er helt rå ❤️ Norges beste foredragsholder!

Aini Eikemo

10. januar 2020

YIT INFRA

6

Lederutvikling som virker! Tilpasset selskapets verdigrunnlag og strategi, og med Solfrids tilstedeværelse og energi – klarte hun å involvere, motivere og fange deltagernes fulle oppmerksomhet. Selv de største motstanderne (av enda et kurs) måtte innrømme at dette var godt anvendt tid og riktig påfyll for å utvikle oss til å bli enda bedre ledere. Solfrid har solid erfaring, illustrerende eksempler og høy gjenkjennelsesfaktor. Balansen mellom det alvorlige og en humoristisk tilnærming gjør det både inspirerende og lærerikt. I utarbeidelsen av kurset fanget Solfrid fort opp ønsket innhold, kom med gode innspill til forbedringer, og har selv visualisert og utarbeidet alt materiell som ble brukt. Som samarbeidspartner er Solfrid veldig tilstede, svarer raskt, kommer godt forberedt og leverte over vår forventning. Tilbakemeldingene fra kursdeltakerne er utelukkende positive: Fantastisk – så bra – lærerikt – inspirerende – gode verktøy – øyeåpner – motiverende etc. Jeg gir Solfrid min best anbefaling.

Stine Bugge

7. januar 2020

Lillestrøm Kommune

6

Solfrid skapte super stemning på vår fagdag. Hun viser faglig tyngde, og er samtidig svært motiverende gjennom praktiske råd og eksempler. Tida fløy avgående og jeg ønsket meg mer! Anbefales!

Gerd Schumann

4. januar 2020

Aurskog-Høland Kommune

6

Solfrid berører og utfordrer alle menneskelige sider på gjenkjennende og humoristiske måter. Hun blåser liv i relasjonskompetanse, og dveler ved ting vi allerede vet, men så fort kan glemme: At det er jeg som har ansvar for kommunikasjonen, og hva det vil si for mine menneskemøter. Jeg ser ikke verden som verden er, men jeg ser verden som jeg er, gjennom mine verdier og gjennom det jeg gir oppmerksomhet. Hva kan jeg gjøre noe med, og hva er utenfor min kontroll. Det handler om å trene – for vi er så vanebasert. Vi skal være ekte, HELE mennesker samtidig som vi trener på å bli et varmt medmenneske som kan justere seg etter situasjoner og mennesker. Det er like mange sannheter som det er folk! Og sist men dog viktigst; min innstilling i livet, mitt mulighetsfokus og mine valg; Det er nemlig MEG det kommer an på!

Unn Haugen Ilseng

3. januar 2020

Møller Bil

6

Jeg har hatt gleden av å oppleve og deltatt på flere av Solfrid Flatebys kurs og foredrag, og makan til tilstedeværelse, kompetanse og motiverende fremfører skal du lete lenge etter. Foredragene er tydelige og inspirerende fylt med personlig og treffende humor som gjør at du sitter igjen med en reflekterende og tankevekkende opplevelse. Hver gang jeg har hørt Solfrid tale har jeg lyst til å endre meg til det bedre. Hun anbefales på det sterkeste!

Christel Langebrekke

20. desember 2019

Country Manager, Personalhuset

6

Vi bruker Solfrid Flateby til både foredrag, kurs, lederutvikling og workshops. Våre tre verdier beskriver Solfrid på en fortreffelig måte: #Inspirerer #Utfordrer #Bryr seg. Vi har fått en gave levert uten innpakning som har betydd mye for oss: Solfrid har blitt en del av vår familie her i Personalhuset.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS